Колко пенсионните спестявания, ако имате в момента?

Home » Retirement » Колко пенсионните спестявания, ако имате в момента?

Бъдете внимателни при сравняването на спестяванията си, за да Пенсионно планиране Показатели

Колко пенсионните спестявания, ако имате в момента?

“Колко ми е необходимо, за да запазите за пенсиониране?”

Това е една от най-трудните въпроси, защото отговорът е винаги – ” Зависи!

Един “зависи” отговор може да е разочароващо за някой, който търси магическо число, за да им помогне да се реши, ако те са на прав път. Вече има огромно количество несигурност по отношение на целия процес на планиране на пенсиониране, за да започнем с това. Като цяло, хората живеят по-дълго, разходи за здравеопазване се покачват, пенсии са на изчезване, и облак от съмнение заобикаля как ще изглежда осигурителен като десетилетия от сега.

Но личните пенсионни планове са предназначени да бъдат лични. Определяне колко дълго смятате да живеете или ако смяташ да прожектирате на кратка продължителност на живота се дължи на сериозни здравословни проблеми могат да се променят драстично бъдещите си нужди пенсиониране. Въвеждане на пенсионирането си години с или без ипотека или потребителски дълг също ще окаже влияние върху вашите нужди доходи след пенсиониране. Основната идея е, че стила на живот се извърви дълъг път в определянето на това как да се създаде най-точна оценка на нашите бъдещи нужди на доходите и иска. Имайки предвид всички уникални променливи и несигурността по отношение на това колко някой трябва да спаси за да се постигне висока степен на вероятност за успех, че има смисъл да имат някои общи насоки около който да ни помогне да следите напредъка си.

Пенсионните спестявания като кратно на доходите

Едно правило за пенсиониране се основава на спестовните фактори, които са свързани с доходите си. С този подход спестовни цели са създадени въз основа на кратни на доходите, за да помогне на хората да следят напредъка си през етапа на натрупване на работна кариера.

Fidelity е определил критерии за спестяване на пенсиониране на различни възрасти по време на пътуването към пенсиониране.

Например, за да се пенсионират с една и съща комфортен начин на живот Fidelity препоръчва, че някой има 10x тяхната годишна заплата спасен по възраст 67. Те също така предоставят график с някои полезни показатели за използване с цел постигане на препоръчителната сума на спестяванията, необходими да се пенсионират на песен:

  • До 30: Имат ли еквивалент на 1x от заплатата си спасен
  • До 35 : Има 2x заплатата ви спаси
  • До 40: Имате 3x заплатата ви спаси
  • До 45: Имате 4x заплатата ви спаси
  • До 50 : Има 6x заплатата ви спаси
  • До 55: Имате 7x заплатата ви спаси
  • До 60: Имате 8x заплатата ви спаси
  • До 67: Имате 10x заплатата ви спаси

Имайте предвид, че спестовните фактори, използвани от Fidelity са регулируеми въз основа на, когато искате да се пенсионира и да си очаквания начин на живот се нуждае от време за пенсиониране. Например, 45-годишният планиране да се пенсионират по възраст 67 със средна начин на живот ще има целеви спестявания от 4x (пъти) заплата, определена за пенсиониране. Въпреки това, за адаптиране на възрастта за пенсиониране до 65 по подобен сценарий се блъска спестяванията повлияни до 6x (пъти) заплата. Можете да погледнете вашите пенсионни спестявания фактори въз основа на текущата си възраст, когато искате да се пенсионират, и желаните потребности разходни начин на живот с помощта на този линк .

Важни насоки за пенсионирането си Прогнозите

Общоприетото мнение казва, че ще трябва да се замени с около 70 до 90 процента от текущите си доходи при пенсиониране, за да запазите същия начин на живот по време на пенсиониране. Друг често използван основно правило в настройките на пенсиониране планиране често е наричан “правилото на 4%.” Това се отнася до общото предположение, че можете да вземете отнемане на 4% от вашия пенсионни спестявания баланс на годишна база и увеличаване на размера на инфлацията всяка година ,

Ето защо, ако имате $ 1 млн си пенсионни сметки, вие ще бъдете в състояние да прекарват $ 40 000 през първата година. Това по същество означава, че за всеки $ 1000 на месец искате да прекарате в пенсионна възраст, ще трябва около $ 300 000 струва на пенсионни спестявания.

Причини да се използват с повишено внимание с базираните на дохода Насоки спестовни

Важно е да се признае тези спестявания показатели са просто постижения и те работят като до известна степен на движеща се цел. Преди няколко години, така наречените магическо число насока е 8x заплата по възраст 67. Най-добрият начин да се определи, ако сте достатъчно спестяват за пенсия е да тече по-подробно за пенсиониране калкулатор и да се създаде бюджетен план за пенсиониране на базата на реалистични потребности разходни начин на живот. Това ще ви позволи да прегледате целия си финансов картина и включва персонални оценки на социални осигуровки, потенциалното използване на собствения капитал в дома си, желаните доходите е въз основа на целите, както и други източници на доходи, като например наследствата, работа на непълно работно време, или доход от наем ,

Един успешен план за пенсиониране изисква повече от един размер универсален подход. Общи насоки, като например спестовни фактори Fidelity осигуряват приемливо отправна точка за определяне на това дали сте на прав път с вашите пенсионни спестявания. За много хора фактори спестовни ще служат за здравословен събуждане по телефона. За други, този подход прави твърде много предположения за вас и не разполага с индивидуален подход. По-добрият подход е да стартирате някои пенсионни калкулатори, основани на по-персонализирани гола, за да видите, ако проследявате към сигурна пенсиониране или не.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.