Най-важните причини да се купи застраховка живот за децата си

Home » Insurance » Най-важните причини да се купи застраховка живот за децата си

Най-важните причини да се купи застраховка живот за децата си

Повечето родители се чудят дали да си купите застраховка живот за децата си. Скептици мръщят на идеята, защото първоначалната цел застраховка живот е за покриване на загубата на доход от работна възрастен. Въпреки това, има много причини, поради които децата ви се нуждаят от застраховка живот.

1. Вашите деца винаги ще бъде Застраховани

Едно от основните предимства, които предлага застраховка живот за децата е, че те винаги ще бъдат покрити, независимо от бъдещата им здраве. Уверете се, с всяка застрахователна компания живот, че типът политика ще бъде закупуване на държави, които вашето дете никога няма да бъдат лишени от застраховка живот, без значение какво медицински проблеми той е изправен през целия си живот. Вземи го в писмен вид.

Има редица фактори, които могат да повлияят на бъдещето на възможностите за застраховане на децата ви. Високото кръвно налягане, диабет, затлъстяване и рак са само няколко от многото здравни усложнения, които могат да попречат на вашето дете да бъде осигурено надолу по пътя. С политика, която гарантира, че винаги ще бъдат застраховани, ще бъдат покрити, когато той е 70, независимо от неговото здраве.

2. Можете да получавате спокойствие

Всеки родител планира да надживееш децата си. Ако немислимото се случи с детето си, вие ще имате по-малко време да се притеснявате за такъв труден момент с застраховка живот за него. Тази политика ще покриване на разходите за погребение, което може да се сблъскате с хиляди, ако трябваше да плати за тези разходи по своему.

Застраховка живот за децата може да ви донесе спокойствието, което ви трябва. животозастрахователна полица А на стойност $ 10,000 до $ 15 000 ще се увеличи повече от прикритие погребални разходи следва да се постигне трагедия.

3. политиката може да се изгради една парична стойност

Цяла застраховка живот за децата да спечелите парична стойност. По времето, когато децата ви са на 18, че парична стойност се е вградена в малко за черни дни. Вашето дете може да използва парите, за да си купи кола или заемат разстояние от политиката, за да плати за колежа.

Ако ви изберат за цял живот застрахователна полица за вашите деца, да зададете, ако има наказания за ранно оттегляне преди определена възраст. Сграда парична стойност, не трябва да е основната причина да си купите застраховка живот за децата си, но правилната политика може да включва финансова ококорвам.

4. Малките политики са достъпни

Тъй като ще се купуват застраховка живот за едно дете, няма да изискват от политиката един милион долара. Където и да е от $ 5000 до $ 15 000 е добра отправна точка за детска застраховка живот.

С такива суми ниски политика, разходите са сравнително евтини. обикновено се намират в тези политики за $ 5 до $ 15 на месец. В продължение на много семейства, на достъпна цена оправдава покупката. Това е още една причина, домошар майки трябва да помислят застраховка живот за себе си също.

5. Цената е заключен в

Купуването на застраховка живот за децата сега ще се заключи в този процент за живота на полицата. Премията никога няма да се промени без значение колко време детето ви има политика. В 20 години, неговата политика $ 15 000, която сте платили $ 10 на месец за още ще струва една и съща. Това прави застраховка живот за вашите деца могат да се поберат в бюджета на семейството ви сега и в бюджета си за в бъдеще. Разбира се, вие също трябва да се провери това със застрахователната компания, преди покупката си и се уверете, че имате тази информация в писмен вид.

Винаги разследва животозастрахователната полица, за да се провери това, което искате от политиката се отнася и за компанията, в която искате да застрахова вашето дете. Политики варират значително за различните предприятия, така че искам да попитам много въпроси, а не само за сега, но за да се гарантира вашето дете ще получите най-доброто на политиката си, дори когато той има семейство на собствените си.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.