Най-добрите начини да печелят пари Blogging за начинаещи

Home » Online Business » Най-добрите начини да печелят пари Blogging за начинаещи

Най-добрите начини да печелят пари Blogging за начинаещи

Можеш ли наистина правят пари блоговете като завъртите вашата лична страсти, знания, опит или в реалните доходи в интернет?

В близост до десет години след срива на Уолстрийт, хората все още успяват да го трудно да се възстанови минали загуби и да свържат двата края. По-малко и по-малко от нас могат да разчитат на стабилен, работа за цял живот, както и за тези, които са толкова щастливи, заплатата и ползите (ако има такива) са почти достатъчно да отговаря на нашите основни нужди.

Втора работа, кой да е? В Америка, семейства с двама доходи са в норма, но мислят за хаоса, той разрушава от ежедневието си. Ти си толкова изтощен от времето, когато се прибера от работа, вие едва ли достатъчно време и енергия, за да вечеря и да помогне на децата с домашните си. Дори и това става трудно, ако работите на повече от едно място, независимо дали вечери или в почивните дни.

Истината е, че се движим към икономика на свободна практика и концерт, където все повече и повече хора правят пари от свои собствени условия през странична блъскане. И на най-популярната страна hustles е да се създаде онлайн присъствие и да правят пари блоговете.

Не е изненадващо, че все повече и повече хора търсят информация за това как да започнете онлайн бизнес, за да генерира допълнителни приходи (или дори пълно работно време доходите) в интернет.

Интернет направи блоговете нещо нормално, до точката, където може да има повече от половин милиард блогове онлайн, докато четете тази статия.

Докато генериране на доходи не е единствената причина (или дори най-добрата причина) да блог, възможности съществуват за хората, за да се създаде допълнителен доход с блог.

Ако сте нови в блоговете или отскоро блог, поздравления! Надявам се, че вашата основна мотивация е да се осигури ценно съдържание за вашите читатели, защото това е начина, по който ще се създаде експертна статус във вашата ниша в дългосрочен план.

Въпреки това, няма нищо лошо в това направи някои допълнителни пари чрез блоговете и няколко прости методи съществуват за получаване на подвижния топката.

Тя трябва да се подразбира, че за да се правят пари с блог, че е най-добре да започнем с избора на печеливша пазарна ниша; нещо, където има доказан пазар, който се пресича със собствените си страсти, интереси и опит.

След като направите това, това е просто въпрос на получаване на трафика на уебсайта, изграждане на вашия имейл списък абонат и печелене на пари онлайн. Нека да разгледаме някои от най-бързите, най-лесният и най-печеливши начини ва правят пари онлайн с блог.

1. Google Adsense

Google Adsense може да бъде най-бързият и най-лесният начин за начинаещ да започнете да печелите пасивни доходи с блог. Основните идеи, които стоят зад Adsense е, че можете да се показват реклами на вашия сайт и когато посетителят кликне върху рекламите, които получи процент от разходите за реклами. Ти със сигурност сте виждали реклами на уебсайтовете на други хора; можете да имате тези реклами се появяват на вашия блог или уеб сайт, както добре.

Adsense е контекстна реклама мрежа, която поставя партньори (бизнес) реклами на вашия сайт. Това е лесно да се създаде, всичко, което трябва да направите е да копирате и поставите някакъв код даден ви от Google в местата, които искате да се показват рекламите в уебсайта си.

След това Google ще показва реклами от рекламодатели, които са един мач на съдържанието на вашия сайт, така че в идеалния случай посетителите на уебсайта се виждат подходящи реклами.

Не се притеснявайте, че блогът ви ниша не ще бъде в състояние да привлече качествени реклами на сайта Ви. Google Adsense е един от най-големите мрежи в интернет, така че трябва да получи достатъчно здрави списък с кликване и сайтове, за да се привлекат вашите читатели.

И Google е достатъчно умен, за да се показват само на уебсайта си реклами, които са свързани със съдържанието на вашия сайт, така че в много случаи това може да се подобри работата на потребителите на сайта си и рекламите могат да бъдат полезни.

Просто се уверете, че вашето съдържание е от най-високо качество!

Въпреки, че Adsense е популярен вариант, мисля, че информация за партньорите маркетинг също е отличен начин да се направи почти пасивен доход онлайн.

2. Amazon Associates

Amazon Associates е дълъг сформираното партньорска програма, управлявана от Сиатъл Amazon.com най -големият онлайн търговец на дребно в света днес.

Той предлага блогъри шанса да печелите комисионни, като рекламирате Amazon продуктите в него, при условие посетители кликване от вашия блог, за да Amazon.com и да направят покупка.

Основната идея с Amazon Associates е, че можете да получите линк за проследяване, който е уникален за вас, който свързва към всеки продукт, продаван на Amazon.com. Ако някой кликне върху линка в блога си и се връща в Amazon и купува стоката, която се кредитира с продажбата.

Има много начини, по които могат да популяризират Amazon продукти на вашия сайт. Може да се включва продуктов каталог (извади от Amazon.com) в блога си, можете да напишете отзиви за продукти и връзка към продуктите, които препоръчвате на Amazon, и можете да имате страница препоръчва ресурси на вашия сайт; само за да назовем само няколко.

Единственото предупреждение за Associates е, че той може би отговаря на блогъри, които пишат за мърчандайзинг, продукти на дребно и пазаруване справедлив малко. Логично е, че ще помогне на представянето си, ако посетителите стигат до вашия сайт вече е предразположен към закупуване.

Програмата работи чрез получаване на Amazon линкове, банери, или приспособления (напр слайдшоу, “Любими”, “Wish List Widget”) в страниците си.

Едно допълнително предимство е, че ако някой кликне върху линк от вашия сайт, за да Amazon и в крайна сметка закупуване на няколко елемента (не само елемента, който се насърчава), след което ще получите кредит за целия продажбата! Представете си, че препоръча книга за Amazon, посетителят отива в Amazon, за да си купи книга – и докато са там те в крайна сметка покупката на нов телевизор, Sony PlayStation, както и някои други неща … ще получите кредит за всички продажби. Не само това, но от всички продажби, направени в следващите 15 дни от този клиент, се превеждат по вас.

Друг начин да се правят пари с Amazon е като публикува дигитални книги на Amazon Kindle.

3. Партньорски маркетинг за цифрови продукти

Както споменах по-горе, на от любимите ми начини да се правят пари в интернет е чрез насърчаване на цифрови информационни продукти като филиал.

Точно като Amazon.com е пазар на физически добре продаван в интернет; има и пазари на дигитални продукти, продавани по интернет, както добре.

Един от най-популярните цифрови пазарите на продукти е Clickbank.com . Можете да търсите в Clickbank пазара за продукти, свързани с вашия пазар и да ги насърчи на уебсайта си, пишете коментари и т.н.

Точно както с Amazon, ако някой кликне върху линка и се връща и купува продукта, който рекламирате, вие ще получите комисиона за процент от продажбата.

Една привлекателна черта за насърчаване на цифрови информационни продукти е, че комисиите са склонни да бъдат по-високи от тези на физически продукти; вариращи навсякъде от 10% до 50% или дори по-високи. Като пример, ако някой продава цифрова информация за продукта, за $ 500 с комисионна от 50% – можете да спечелите $ 250 на продажба. Това е много по-висока от комисионни по физически продукти, поради високите маржове на печалба.

4. Създаване на е-книги и информационни продукти

Редовен блоговете е идеалното място за създаване на обучение е-книги , все още е един от най-популярните форми на информационни продукти, които се продават в онлайн предприемачи днес.

Помислете си блогове като “свободна” информация, която ви предлагаме на читателите да демонстрират своя опит. С течение на времето те стават почитателите си и са готови за повече материал в дълбочина. Това е вашата възможност да се правят пари, чрез представяне на вашите електронни книги за продажба заедно с безплатен блог.

Просто се уверете, че електронната книга се основава на вашия блог изход-не просто разисквам това, което вече видяхме! В крайна сметка, тези хора сега плащат на клиентите и ще се разстрои със стара информация. По-късно, тъй като може да стане по-установени и архивираната си материал става все по-богат, анкетата на читателите си, за да видите какви теми те ще се интересуват да научат повече за това, което и потенциално теми от електронни книги, че ще се интересуват от покупка.

Отново можете да продадете електронна книга с много по-висока цена в сравнение с обикновен книга и да се възползват от много по-висок марж на печалба.

5. Оферта Един по-One Треньорска

Това е един от най-бързите и лесни начини можете да включите вашия опит в пари. Фактът, че сте се публикуване на блог и предоставяне на информация на вашия пазар те прави експерт във вашата ниша. В много случаи хората искат да получат индивидуални съвети директно от експерта на техния пазар.

Можете просто да се примири страница на вашия блог, предлагащ един-на-един треньор да отговори на всички въпроси, които имат или да им даде съвети за красив такса.

Забележете, че Избягвах специфичен долар фигура на сумата, която може да направи от блоговете. Тя ще слезе до работата си етика, уменията си като писател, способността ви да се генерира насочен трафик, и обикновена стара късмет. Това е малко като бейзбол: всеки, който го играе като дете, само малка част го направи в колеж топка, още по-малко на брой да стане професионален, но само на каймака го прави за специалностите.

Вие трябва да решите къде в блоговете “големите първенства”, която искате да се окажете.

Истината е, че тъй като все повече хора от всички краища на света идват онлайн, толкова по-трудно ще стане за да привлечете вниманието на линия и да генерират приходи. Ето защо е толкова важно да се съсредоточи върху изграждането на вашия имейл списък, така че може да се свържем с посетителите си, да се установят връзки и увеличаване на продажбите.

Това се каза, има безброй примери за успех там, и формулата за успех е изненадващо прост. Това е просто зависи от вас за да го направи!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.