Научете как да стане богат – истини, които могат да подскажат Можете

Home » Finance » Научете как да стане богат – истини, които могат да подскажат Можете

Научете как да стане богат - истини, които могат да подскажат Можете

Изграждане на богатство може да бъде един от най-вълнуващите и възнаграждаване на предприятията в живота на човека. Освен осигуряване на по-комфортно преживяване ден за ден, значителна нетна стойност може да намали стреса и тревожността, тъй като ви освобождава от притеснявате за поставяне на храна на масата или са в състояние да плащат сметките си. За някои, че сам е достатъчно мотивация да започне финансовата пътуването. За други, това е по-скоро като игра; страстта започва, когато получават първата си проверка дивидент от склад, което притежават, лихви депозит от връзка те са придобили, или проверка наем от наемател, живеещи в тяхната собственост.

Въпреки хилядите статии, които съм написал през годините са насочени да Ви помогнем да се научите как да станете богати, аз исках да се съсредоточи върху философски аспект на задачата, като споделят с вас пет истини, които могат да ви помогнат да разберете по-добре характера на предизвикателството изправени като зададете на задачата за натрупване на излишък на капитал.

Променете начина, по който мислите за пари

Общото население е с любов / омраза с богатство. Някои възмущавам тези, които имат пари, докато в същото време се надява за това себе си. И все пак, при липсата на някои доста специфични изключения, в просперираща и свободно общество, причината голяма част от хората никога не се натрупва значителен гнездо яйце е така, защото те не разбират естеството на пари или как работи. Това е отчасти една от причините, че децата и внуците на богатите имат така наречената “стъклен под” под тях.

Те са надарени знания и мрежи, които да им позволят да вземат по-добри дългосрочни решения, без дори да го осъзнават. Завладяваща е пример идва от областта на поведенческата икономика и включва хора с висше образование от първо поколение се натрупват по-ниски нива на нетна стойност за всеки долар в доходите заплата се дължи на не знае за основни понятия, като например как да се възползват от 401 (к) съвпадение.

По-голямата главница тук е, че капитал, като човек, е живо същество. Когато се събудите сутрин и отивам на работа, което се продава даден продукт – себе си (или по-точно, вашият труд). Когато осъзнаете, че всяка сутрин си активи се събудят и да имат същия потенциал да работи като го направите, можете да отключите мощен ключ в живота си. Всеки долар да спестите е като служител. В течение на времето, като целта е да се направи вашите служители работят усилено, и в крайна сметка, те ще направят достатъчно пари, за да наемат повече работници (парични средства).

Когато са станали наистина успешен, че вече не трябва да продаде собствения си труд, но могат да живеят на разстояние от труда на своите активи. В собствения си живот, цялата ми кариера е била построена на ставане от леглото сутрин и се опитва да създаде или да придобие активи, генериращи парични потоци, които ще произвеждат все повече и повече средства за мен да се преразпределят в други инвестиции.

Постигне разбирателство Силата на малки количества

Най-голямата грешка на повечето хора правят, когато се опитвам да разбера как да получите богат е, че те си мислят, че трябва да започнем с една цяла Наполеон като армия от средствата, с които разполагат. Те страдат от “не е достатъчно” манталитета; а именно, че ако те не са прави $ 1000 или $ 5000 на инвестиции в даден момент, те никога няма да станат богати. Това, което тези хора не осъзнават е, че цели армии са изградени един войник в даден момент; същото важи и за финансовата им арсенал.

Член на семейството на моята Някога познавах жена, която работи като мияч на чинии и прави чантите от използваните бутилки почистващ препарат. Тази жена инвестирани и спаси всичко, което имаше, въпреки че никога не е повече от няколко долара в даден момент. Сега, портфолио й струва милиони и милиони долари, всички от които е построен върху малки инвестиции. Не предлагам да станете че скромен, но урокът е все още има икономическа стойност. Този урок: Не презирай деня на малки начинания!

С всеки долар Спестявате вие ​​купувате Yourself Freedom

Когато го поставите в тях, ще видите колко харчи $ 20 тук и $ 40 може да има направи огромна разлика в дългосрочен план. Като се има предвид, че парите е в състояние да работи в мястото си, толкова повече го наемате, толкова по-бързо и по-голям да има шанс да расте. Наред с повече пари, идва по-голяма свобода – свободата да си остана вкъщи с децата си, свободата да се пенсионира и да пътуват по целия свят, или свободата да напуснете работата си. Ако имате източник на приходи, е възможно за вас да започнете изграждането на богатство днес.

То може да бъде само $ 5 или $ 10 в даден момент, но всеки един от тези инвестиции е камък в основите на финансовата си свобода.

Вие носите отговорност за къде се намирате в живота си

Преди години един приятел ми каза, че не иска да инвестира в акции, защото тя “не иска да чака десет години, за да бъдат богати …” тя скоро ще се насладите на парите си сега. Безумието с този тип мислене е, че шансовете са, че ще бъде жив в десет години. Въпросът е дали или не ще бъде по-добре, когато пристигнете там. Къде си сега, е сбор от решенията, които сте направили в миналото. Защо не постави на сцената за живота си в бъдеще в момента?

Това не са празни за добро настроение думи или увещания. Отивам да го повторя отново: Къде си сега, е сбор от решенията, които сте направили в миналото. Животът ви се отразява как прекарвате времето си и парите си. Тези два входа са си съдба.

Помислете станете собственик на неща, които Разберете като първа стъпка към Сграда Wealth

Един от най-големите интелектуално и емоционално сексуални фантазии хората изглежда да има, когато те не са изложени на богатство или заможни семейства прави връзката между производствените активи и техния всекидневен живот. Те не разбират, на висцералната ниво, че ако те притежават акции на дружество, като Diageo, всеки път, когато някой вземе едно питие на Johnnie Walker или Captain Morgan, част от тези пари е вземане на пътя си обратно към корпоративните хазната за крайното разпределение на тях под формата на дивидент.

Те наистина не разбират, че ако те стоят пред портите в Дисниленд и да гледам хората ходят в парка, ако те притежават компанията Walt Disney, те се радват на техния дял от печалбите, генерирани от тези гости.

Богатите мъже и жени имат навика да използват несъразмерно процент от доходите си за придобиване на производствените активи, които причиняват техните приятели, членове на семейството, колеги и съграждани постоянно да се събере с лопата пари в джобовете си. Помислете, докато четете това, че вероятно сте никога не ме е срещал. И все пак, ако някога сте яли бар Hershey или фъстъчено масло чаша с Рийз, вие сте косвено ме изпрати истински пари. Ако някога сте се вземат глътка на Coca-Cola или ял един Биг Мак, ти косвено ме изпрати истински пари.

Ако някога сте се извади за студентски заеми или взети на заем пари, за да си купи къща от банка като Wells Fargo, вие сте косвено ме изпрати истински пари. Ако някога сте се поръча чаша кафе в Starbucks, вие сте косвено ме изпрати истински пари. Ако някога сте закупили Colgate паста за зъби или да се използва устата Listerine измиване, замахна с Visa или MasterCard или напълни колата си с бензин от станция Exxon Mobil, вие сте косвено ме изпрати истински пари. Не е надарен тези дялове на собственост. Аз не наследи тези дялове на собственост.

Започнах с нищо и взето решение, че моите най-дълбоки, и на първо място, финансов приоритет беше да придобиват собственост върху производствени активи в началото на живота. Това е въпрос на приоритети. Чрез зачита всеки долар, който тече ръцете си, и прави съзнателно, информирано решение за това как аз исках да го сложите да работят, чудото на смесване направи тежката работа.

Когато разберете това, вие разбирате, че в общества като Съединените щати, където тенденцията продължение на няколко века е била по-ниски и по-ниски нива на милионери и милиардери са съставени от първо поколение, самостоятелно забогатее, изграждане на богатство често е страничен продукт на поведенчески модели, които са благоприятни за изграждане на богатство. Това е основни математика. Дублиране на поведението и нетна стойност тенденция да се натрупват.

В InvestoGuru не предвижда данък, инвестиции, или финансови услуги и консултации. Информацията се представя без разглеждане на инвестиционните цели на толериране на риска, или финансови обстоятелства на всеки конкретен инвеститор и може да не е подходящ за всички инвеститори. Предходно постижение не е показателно за бъдещите резултати. Инвестиране носи риск, включително евентуалната загуба на главницата.

# 6: Проучване и да се полюбувате на успеха и тези, които са го постигнали … Тогава Той съревновавам

А много мъдър инвеститор, след като смята, че приема чертите ви се възхищават и харесва най-много за вашите герои, а след това да направи всичко по силите си да се развиват черти, които харесваш и отхвърлят тези, които не го правят. Тестът се в който искате да станете. Ще откриете, че като инвестират в себе си на първо място, парите ще започнат да се вливат в живота си. Успех и богатство раждаш успех и богатство. Трябва да закупите своя път в този цикъл, а вие го направите, като изграждане на вашата армия един войник в даден момент и пускането парите си да работят за вас.

# 7: Осъзнайте, че повече пари не е отговорът

Повече пари няма да решите проблема си. Парите са лупа; тя ще се ускори и да се изясняват истинските си навици. Ако не сте в състояние на работа на работа плаща 18 000 $ на година, най-лошия възможен нещо, което може да ти се случи е за вас, за да печелят шестцифрени суми. Това ще ви изтреби. Срещал съм се с твърде много хора, които печелят $ 100 000 на година, които живеят от заплата до заплата и не разбирам защо това се случва. Проблемът не е размерът на тяхното чекова книжка, това е начинът, по който те са били обучавани да използват пари.

# 8: Освен ако Вашите родители били заможни, не правете това, което направиха

Определението за лудост прави едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат. Ако родителите ти не са живели живота, който искам да живея тогава не прави това, което направиха! Трябва да се откъснат от манталитета на миналите поколения, ако искате да има различен начин на живот, отколкото са имали.

За да се постигне финансова свобода и успех, че семейството ви може или не може да има, което трябва да направите две неща. Първо, уверете се твърд ангажимент да се измъкнем от дълга. На второ място, правят спестяването и инвестирането на най-високо финансово приоритет в живота си; една техника е да се плати на първо място.

Закупуване на собствения капитал е от жизненоважно значение за финансовия си успех като физическо лице, независимо дали сте в нужда от парични доходи или желаете дългосрочно поскъпване на склад стойност. Едва ли другаде парите си направи колкото за вас, когато го използвате, за да инвестират в бизнес, който има прекрасна дългосрочни перспективи.

# 9: Не се притеснявайте

Чудото на живота е, че няма значение толкова много, къде се намирате, това има значение къде отиваш. След като сте направили избора да поемат контрола обратно на живота си чрез изграждане на вашата нетна стойност, не се отказвайте да се замисляме за “какво ако”. Всеки момент, който минава, вие се разраства все по-близо до крайната си цел – контрол и свобода.

Всеки долар, който преминава през ръцете ви е семе за финансовото си бъдеще. Не се съмнявайте, ако сте усърдни и отговорно, финансов просперитет е неизбежно. Ще дойде ден, когато правите последното си плащане на колата си, дома си, или каквото друго е ти дължа. Дотогава се наслаждавайте на процеса.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.