Новобранец недвижими имоти Инвестиране да се избегнат грешки

Home » Real Estate » Новобранец недвижими имоти Инвестиране да се избегнат грешки

Новобранец недвижими имоти Инвестиране да се избегнат грешки

За недвижими имоти показва като Flip Flop или , Million Dollar обява и Флип Това House може да го направи да изглежда като няма начин да загубиш мача. Вие инвестирате определена сума пари в имот, актуализиране и обновяване с внимание, а след това се изброят за почти незабавна продажба. Звездите на тези предавания могат внесено печелите по-малко , отколкото те очакват, но те никога не изглежда да загубят своите ризи.

Но според Минди Йенсен, мениджър на общността за недвижими имоти инвестиции уебсайт По-големи джобове, в интернет има много въпроси, тези шоута никога обрисуват. Те не показват всички проблеми, с които се сблъсквате, когато за първи път започват, например. Те не се покаже колко лесно е да подценяваме рехабилитация разходи, или да забравят за всички по-малки разходи, които ще се изправят по пътя.

При смяна на плочки в кухнята, например, че е много лесно да се изчисли само стойността на плочката, и да забравите за неща като лепило за плочки, варов разтвор, теракот и теглилки, гъби, а стойността на собствения си път. “Докато тези неща не са супер скъпи, те все още трябва да бъдат отчетени”, заяви Дженсън.

Тогава там са големите проблеми на инвеститорите се сблъскват, че хвърлят своите бюджети извън пистата – неща като проблеми фундаментни, проблеми зониране и черна плесен. Някак си най-недвижими имоти никога не показва рови в тези тъмни области, където инвеститорите могат да си почиват до загуба на пари по сделката.

Избягвайте тези пет недвижими имоти Инвестиране Грешки

Реалността е, недвижими имоти инвестиции, не винаги е толкова розова или предвидима като телевизионните предавания го направи, за да бъде. Това е вярно, дали да инвестирате в домовете на “флип” ги за нови купувачи, или дали ще инвестира в имоти под наем, да се изгради дългосрочна, пасивен доход.

Ако си мислиш за инвестиране в недвижими имоти с цел я чукнал за печалба или да стане хазяин, ето някои от грешките, новобранец, които ще искате да се избегне:

# 1: Забравянето на инспекция у дома

Дженсън казва, че някои купувачи биха могли да са готови да се откажат от професионална проверка на дома, за да получите сделка да мине през. Това винаги е грешка, казва тя, тъй като проверка на дома може да разкрие всички ремонти, които ще трябва да се направи и план за. Как може инвеститори в недвижими имоти правилно работят цифрите, ако те не са сигурни колко ще трябва да се харчат за ремонти? Отговорът: Те не могат.

Не само това, но е възможно бихте могли да получите от продавача да покрие част от разходите за ремонт по време на процеса на преговори. Все пак, това е възможно само ако знаете какво не е наред да се започне.

Дженсън предлага да се разхождах из дома с инспектора да задават въпроси, тъй като те се движат от стая в стая. “Продължи питам, докато не сте доволни, че сте разбрали какво казват”, каза тя. Докато един инспектор няма да бъде в състояние да ви даде прогнози за ремонт, те често могат да ви уведомим, приблизително колко ще плати.

Можете да използвате тази информация, за да се определи дали даден имот е на стойност инвестират в, или дали трябва да намалят загубите си и да се изпълнява.

# 2: Не върви числата

Това ни води до друга често срещана грешка новобранец инвеститори в недвижими имоти правят. Понякога кандидат-инвеститорите получават толкова развълнувани за закупуване на имот, те пропуснали да официално ветеринар сделката.

Не всеки имот ще направи една добра инвестиция, казва Йенсен, както и някои свойства нямат смисъл на всяка цена. Поради тази причина, трябва да седнем и да стартирате всички числа, за да реши дали даден имот е струва да се инвестира инча

В абсолютния минимум, трябва да изчислите ипотечни плащания, данъци, застрахователни, предварителни разходи за ремонт, текущи разходи за поддръжка, както и други разходи и да ги сравните с оценява пазарът на наеми или продажната цена ще получите за имота.

И не забравяйте да отчитате и разгледа всеки разход е по-вероятно да се сблъска. “Без да се включват всички разходи, е най-често срещаният проблем”, заяви Дженсън. “С изключение на свободните работни места и капиталови разходи са най-лошите нарушители.”

Ще имате свободно работно място в някакъв момент, а не отчитане на един месец от загубил наем всяка година (или на всеки няколко години) може да взриви цялата си печалба. Същото се отнася и за големи разходи като нов покрив, нова система за ОВК, или бойлер.

# 3: неправилното Screen Наематели

Ако се инвестира в недвижими имоти, за да се превърне в наемодател, вие ще искате да има план, за да се ветеринар и екранни наематели, които се прилагат за вашия под наем. Дженсън казва, че може да бъде трудно да се място на потенциалните проблемни наематели, тъй като лошите наематели няма да ви кажат недостатъците им предварително.

“Никой няма да ви подход като наемател и да каже:” Аз няма да плащат наем след първия месец, а аз ще се хвърлят пелени в тоалетната и удар дупки в стените, “все още това се случва много по- често, отколкото си мислите, когато не екрана на наематели. “

Дженсън казва, че би трябвало да работи кредитни проверки, както и проверки за криминалното минало на бъдещите наематели. В допълнение, трябва да се внимава за “червени флагчета”, които биха могли да сигнализират може да имате проблем. Някои неща не трябва да допускате, включват:

  • Наематели, които искат да се движат в веднага: “Докато не винаги е нещо лошо, това може да означава някой да се изгонени”, заяви Дженсън. “Това също е признак на много лошо планиране от тяхна страна, и хората, които планират лошо за големи неща, като ход ще са склонни да се планира лошо за по-малки неща, като плащат наем на време.”
  • Желаещи да плащат авансово за една година: Дженсън казва, че това е огромен червен флаг в продължение на няколко причини. На първо място, това може да означава, че искат да правят престъпни неща в своя имот и не искате наоколо. На второ място, това означава, че може да бъде лошо с пари и да искате да плащате преди време, докато те имат някои, вероятно от наследство или някакъв друг вид неочакван късмет.

Докато предварителен контрол наематели е ключов компонент на всяка хазяин бизнес, недвижими имоти инвеститор Шон Breyer на Продавай My House Fast Атланта казва, че е важно да не се дискриминират несъзнателно наематели.

За да се избегнат съдебни дела от Федералната жилищна администрация (FHA), ще трябва да се действа внимателно при управлението на имот под наем, така че да не се дискриминират несъзнателно наематели”, каза той. “Има очевидни защитени класове; раса, цвят на кожата, религия, пол или национален произход. Двамата, които новите собственици случайно дискриминират са на възраст, семейство и увреждания. “

Ако имате въпроси относно това, кога може да се отрече на заявление от страна на потенциален наемател, Breyer казва да търсят адвокат във вашата държава.

# 4: Не са наличието на достатъчно парични резерви

Ние, споменати по начина, по който винаги би трябвало да работи на номерата, когато инвестират в недвижими имоти, но също така е важно да се уверите, че имате пари на ръка, за да плати за големите разходи, които очаквате (например, нов покрив или система HVAC) – и разходите за изненада вие не може да се предскаже, ако се опита (например, наематели унищожават вашия имот).

Според Breyer, дори наскоро реновирани имота и не съм имал никакви проблеми в една година, все още трябва да бъде създаването на пари настрана. Той също така казва, че това е един урок е научил по трудния начин. Той и съпругата му купили дуплекс като първото им жилище под наем и да го ремонтирана от горе до долу. Тъй като всичко е ново, те мислеха, че могат да се отпуснете и да се избегне скъпи ремонти в продължение на няколко години. Момче, те са били погрешно.

“Една година в собственост, като бяхме уведомени, че градът е бил излиза да направи рутинна проверка, за да се провери състоянието на имота,” казва той. “След проверката, те ни изпрати списък от три страници с елементи, които е необходимо да се обърне внимание, като се започне от електро-инсталация и подмяна на покрива, за да се замени обекти и тела.”

В едномесечен, те трябваше да замени половината от покрива, на мястото на пещ, инсталиране на нов бойлер, инсталиране на картер помпа, както и свързването на жиците цялата гаража. В общия сбор, се оказа 13 357 $.

Най-важният урок е, че винаги трябва да заделят пари за свободни работни места, ремонти, подобрения и разходи изненада. Въпреки че не е трудно и бързо правило, което диктува колко трябва да спаси, някои наемодатели кажем заделяне на 10% от годишния наем може да бъде достатъчна. Очевидно е, че може да се наложи да спестяват повече, ако имате по-големи разходи и съставни замени идват в близко бъдеще.

# 5: Първи Съвети от грешна посока

При първото стартиране в недвижими имоти инвестиции, тя може да изглежда като всеки има мнение. Корнелиус Чарлз на  мечтания дом Solutions собственост  в окръг Вентура, Калифорния., Казва един от най-големите грешки, новобранец недвижими имоти можете да направите е да приемате тези случайни становища до сърцето.

“Както всички знаем, хората са повече от готови да дадат своите съвети, без значение колко добър или лош, че може да”, казва той. “Последното нещо, което искате да направите, е да си купите имот под наем, защото вашият агент по недвижими имоти казва, че ще направи добра отдаване под наем, без да поема цифрите и прави своя собствена надлежна проверка.”

Когато става въпрос за вземане съвети от хора, които никога не са инвестирали в недвижими имоти, преди да вземете някакви “мъдри думи” с резерва. Същото важи и когато сте получили съвет от някой, който може да се възползва от продажбата на имота, който искате да купите, като вашия агент по недвижими имоти.

Винаги правя собствено проучване и да достигне до опитни инвеститори в недвижими имоти, ако има понятия, които трябва да помогне разбиране. Можете също така да се провери онлайн платформи за инвеститори в недвижими имоти, ако трябва да задават въпроси и да получите съвет от хора, които са били през всичко това. Недвижимото имущество инвестира форум по-големи джобове е отличен ресурс, когато първо да започнете.

Долния ред

Инвестирането в недвижими имоти не винаги е толкова вълнуващо, или изгоден като нашите любими предавания недвижими имоти правят това, за да бъде. В реалния свят, закупуване на имот за ремонт или отдаване под наем е трудна работа! Има и един безкраен брой на опасност трябва да се избягват, много от които никога няма да видят играят по телевизията.

Преди да си купите дом, за да флип или управлява, се уверете, че имате един експерт да се опре на, добър манипулатор за броя и дисциплина, за да си тръгне, ако имотът, който искате озовава кисело сделка. Ако се впускат в недвижими имоти, без да си патици в ред, може да се прекратява обучението тези уроци и много други, по трудния начин.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.