Пет неща, които Your Life Insurance Agent Не може да Ви каже

Home » Insurance » Пет неща, които Your Life Insurance Agent Не може да Ви каже

Пет неща, които Your Life Insurance Agent Не може да Ви каже

Животозастрахователните единици предоставят ценна услуга, като обяснява ползите от политиката и разходи, но те не могат да ви кажа всичко, което трябва да знаете, преди да направи избор покритие.

Агентите са в бизнеса да продава политики, така че това е в тяхна полза, за да се съсредоточи върху позитивите. Потребителите могат да се предпазят от това някои изследвания, така че те ще разберат основите на това как работи животозастраховането. Важно е също така да задавате въпроси за всичко, което не разбирам.

“Нужди Не всички са еднакви”, обяснява Къртис Цена, независим застрахователен агент със седалище в Сан Диего. “Трябва да се задават въпроси.”

Тук са пет неща, които си застраховка живот агент не може да ви каже:

1. Не всеки се нуждае от животозастраховането.

Въпреки че много хора могат да се ползват със защита на застраховка живот, всяка ситуация е различна. Основната цел на покритие на живота е да се замени доходите си, ако умре, така че ще бъдат предоставени на ваша издръжка за. Ако сте основен хляба със съпруг или съпруга или деца, които разчитат на доходите си, закупуване на животозастрахователна полица, вероятно е мъдро решение.

Все пак, ако нямате издръжка, политика живота може да е загуба на пари, освен ако не планирате да определи фаворит благотворителност като бенефициент.

Също така, някои хора имат достатъчно финансови ресурси, за да се гарантира благосъстоянието на тяхна издръжка, дори ако те умрат неочаквано. “Ако имате достатъчно спестявания или инвестиции, така че всички от основните Ви разходи се покриват, не може да се наложи застраховка живот”, казва Прайс.

Кевин Фоли, застрахователен агент в Ню Джърси, се казва за някои хора има смисъл да се купуват минимална сума за застраховка живот за покриване на крайните разходи, като погребални услуги и погребения.

2. Постоянно застраховка живот не е правилно за всички.

Двата основни вида животозастрахователни полици са дългосрочни и парична стойност, която също е известен като постоянен или доживотна застраховка. А застрахователна полица термин живот като цяло е по-скъпо, тъй като ви застрахова за определен срок, като на 10 години. В края на срока, трябва да купите нова политика.

застраховка Cash-стойност, която покрива за целия си живот, стига да плати премиите си. Тя постепенно изгражда стойност на базата на отсрочени данъци. Стойността на пари в брой е количеството налична, ако се предадат политика, преди да умре, или след политиката достига зрялост. Падеж обикновено се случва, когато осигуреното достига възраст 100, казва Фоли.

политика за паричните стойност може да бъде назаем срещу такива разходи като авансови плащания по домовете и колеж за обучение. Стойността на пари в брой е различен, все пак, отколкото с номинална стойност на тази политика – което е парите, които се заплащат при смъртта си, или когато политиката отлежава.

Тъй като правилата на паричния стойност имат за цел да се запази за дълъг период, те може да не са подходящи за хора, които нямат нужда от дългосрочно покритие, според Life Happens, неправителствена организация, създадена, за да образова обществото за животозастрахователни въпроси ,

3. Можете да си купите твърде много животозастраховането.

Това може да звучи като добра идея да се купуват повече застраховка живот, отколкото трябва, но като на твърде много покритие ще създаде ненужна щам на банковата си сметка. MarketWatch посочва, че това е добра идея да има достатъчно покритие, за да изплати ипотеката. След това сумата, която трябва да се избере в зависимост от нуждите на ваша издръжка. Не бъдете прекалено бързо да се съгласи с $ 500 000 или $ 1 млн покритие.

Ако е вдовица, и вашите деца се отглеждат, нуждата ви от застраховка живот може да бъде много по-малко от една първична хляба със съпруг или съпруга и малки деца, казва Джим Armitage, застрахователен агент в Аркадия, Калифорния. “Всичко зависи от какви са вашите цели и какви са вашите нужди “, казва той.

4. Вашият животозастраховането агент се плаща на базата на комисиона.

Вашият брокер може да бъде искрен, когато той или тя казва, че не разполагат с достатъчно застраховка живот покритие, но не забравяйте, че агенти обикновено се заплащат комисионна. Колкото по-голям политиката си купувате, толкова повече пари ще спечелите. Понякога агенти ще настояват клиенти за замяна на съществуващите политики, само за да се генерират нови продажби, казва Фоли.

“Бъдете внимателни, ако си агент ви продава политика и ви казва, няколко години по-късно те имат по-добра сделка”, казва той.
Ако вашият агент казва, че се нуждаят от скъпо политика, се уверете, че той или тя може да оправдае разходите, Фоли добавя. Не се страхувайте да попитате за комисионна вашия агент по различни застрахователни продукти.

5. застраховане е преди всичко инструмент за управление на риска.

Ако търсите начин да инвестират парите си, там обикновено са по-рентабилни начини за това, отколкото купуват застраховка живот.

Докато постоянно животозастраховането има инвестиционен компонент, основната цел на всяка политика на живота е да се замени доходите на осигурените лица и за защита на неговите или нейните издръжка. Една политика, ви дава възможност да управлявате своя риск от смърт.

“Аз не съм адвокат на казвайки застраховка живот е една добра инвестиция”, казва Фоли. “Това е инструмент за осигуряване на паричен поток при семейството си след смъртта.”

Има случаи обаче, когато има смисъл за заможни хора, за да се намали данъците имоти чрез закупуване на трайни политики живот. Консултирайте се с квалифициран богатство планиране да проучи възможностите.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.