Порасна вашия блог на аудиторията и Правете пари Blogging

Home » Online Business » Порасна вашия блог на аудиторията и Правете пари Blogging

 Порасна вашия блог на аудиторията и Правете пари Blogging

Хората, които се радват писане сега са в състояние да конвертирате, че страстта в долари бързо, благодарение на интернет. По-конкретно, игра променящия нововъведение е известен като блог.

За щастие, блоговете не изисква много технически вълшебства, ако има такива. Ако сте в състояние да остави вдъхновяваща копие, избора на правилния блог платформа, както и бране на правилните маркетингови тактики, вие също можете да спечелите пари.

Любопитно за как се прави? Нека да разгледаме пет начина, по които могат да изградят своята аудитория и да печелят пари блоговете.

1. Изграждане на блога на аудиторията

Използвайте любимите и най-ефективните маркетингови стратегии, за да сближи хората към вашия блог. Изграждането на публиката не е тривиална преследване, така че не се колебайте да се научи правилно онлайн маркетингови и рекламни техники, ако сте само началото.

Започнете с нещо по-просто, като използване на връзки към вашия блог от социални медийни платформи като Facebook, Twitter, LinkedIn и. Преминете към други опции, като видео маркетинг (YouTube), имейл маркетинг, и търсене техники за оптимизация на двигателя, както е вашата аудитория расте.

2. Позволете си посетители за покупка или дарение

Ако пишете за конкретни теми (например градинарство, дресура, голф), които лесно се поддават на които пазаруват онлайн, помислете за създаване на профил на търговец в PayPal или равностойността им. По този начин, мотивирани читателите могат да се показват незабавно благодарност за съветите и да печелите пари в брой от оригинални или филиал на продукти (виж по-долу).

От друга страна, ако сте предпазливи по отношение на продажби и маркетинг с цел печалба, защо да не оставят изображение чаша кафе за събиране на дарения за вашата отлична информация и брилянтни идеи? Тя няма да ви се печелят толкова пари, колкото филиал на маркетинга или контекстуални реклами, но броят на дарения може да ви даде представа за потенциала си за приходи.

3. Правете пари с Партньорски маркетинг

Партньорски маркетинг е трудно, когато трябва да преследват нови клиенти един по един. Въпреки това, с блог, можете да постави на стратегически места страхотни продукти в предната част на лоялна аудитория, които е вероятно да знам, като и имате доверие.

Независимо дали ще изберете елементи от ClickBank или отделни компании, гарантира, че тези продукти са с високо качество и са съобразени с вашите ценности и тези на аудиторията си. Вижте правилата за придобиване на комисии (например първата връзка в сравнение с покупки за последния линк, пълни изисквания за оповестяване и т.н.), за да се гарантира, че правилно възнаградени с всяка програма.

4. Правете пари Blogging с Контекстна реклама

Контекстуална реклама ви дават начин да си осигурите приходи отлично съдържание, като показва на читателите на подходящи реклами, които могат да представляват интерес за тях. Ако те чрез кликване, вие печелите малка такса (комисионна) като компенсация за провеждане на рекламата. Малките такси, които се натрупват с течение на времето …

Услугата ефективно върши цялата работа, след като зададете параметрите: количество реклами, размера, разположението на вашия блог и т.н. Вашият избор на ключови думи , ще определи качеството на рекламите се появяват, а оттам и количеството пари, което правите.

5. Original Съдържанието е цар

Правенето на пари от блогове е голям, и много хора са в състояние да получават доходи на пълно работно време от него. Преди всичко обаче, вашият блог е предназначен за предоставяне на съдържателна информация на читателите, така че да поддържа своя интегритет, както ви се увеличава доходите.

Това означава да се придържа към оригиналното съдържание, включително продуктови ревюта на предметите, които реално сте използвани и от все сърце да препоръчват. Тези, които се каза, да използват всички творчески и етични техники за привличане на вниманието към най-добрите си оферти (например доставчиците на интегрирани връзки в текст и / или изображения).

заключение

Правенето на пари от блоговете може да обхване различни нива на финансова компенсация, като се започне от седмична промяна кафе на пълно работно време онлайн бизнес. Каквото и целите си доходи са, те са постижими с малко работа, малко късмет и желание да се развива вашата целева аудитория четене с изпитани техники за маркетинг.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.