10 έξυπνες κινήσεις χρήματα για τις ανύπαντρες γυναίκες στα 20 τους

Home » Finance » 10 έξυπνες κινήσεις χρήματα για τις ανύπαντρες γυναίκες στα 20 τους

10 έξυπνες κινήσεις χρήματα για τις ανύπαντρες γυναίκες στα 20 τους

Κάνοντας έξυπνες ταινίες είναι απαραίτητη σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής σας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε ισχυρή και να κάνουν επιλογές που θα σας προετοιμάσει για όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να μείνετε μόνο, καταλήγουν με έναν συνεργάτη ή τη δημιουργία οικογένειας, αλλά οι θετικές οικονομικές επιλογές που κάνετε στη δεκαετία του ’20 σας μπορεί να σας συστήσει να ανταποκριθεί στην επόμενη περιπέτεια και να ξέρετε ότι το μέλλον σας έχει ληφθεί μέριμνα. Μάθετε δέκα βήματα που πρέπει να ληφθούν τώρα.

Ξεκινήστε Σχεδιασμού για τη συνταξιοδότηση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι το σχέδιο για τη συνταξιοδότηση. Συμβολή νωρίς και τακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε με τη συμβολή χαμηλότερο συνολικό ποσοστό του εισοδήματός σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύλληψη αργότερα. Είναι λογικό να προγραμματίσει σαν να πρόκειται να είναι υπεύθυνη για τη συνταξιοδότησή σας για τη δική σας. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αρκετά και θα σας αφήσει προετοιμασμένοι. Μπορεί να σας βοηθήσει να είναι σε θέση να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα. Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια 401 (k) ακόμα, ανοίξτε ένα IRA και να αρχίσει να συμβάλει εκεί. Αν το κάνετε πληρούν τις προϋποθέσεις για μια 401 (k) να είναι σίγουρος για να επωφεληθούν από αγώνα του εργοδότη σας, ακόμη και αν εργάζονται σε άλλα οικονομικούς στόχους.

Αποθήκευση για το μέλλον σας

Εκτός από την εξοικονόμηση συνταξιοδότησης, είναι σημαντικό να αναιρέσει τα χρήματα για άλλα σας τους οικονομικούς στόχους που θέλετε να φτάσετε στο μέλλον. Μπορεί να έρθει μια στιγμή που θέλετε να αγοράσετε το δικό σας σπίτι ή condo και να αρχίσει η οικοδόμηση καθαρής θέσης αντί της ενοικίασης.

Εξοικονόμηση για δαπάνες όπως την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για το ενδιαφέρον. Αν θέλετε να ξεκινήσετε τελικά τη δική σας επιχείρηση, εξοικονομώντας κεφάλαιο για να γίνει αυτό θα ήταν ένα μεγάλο στόχο.

Δημιουργήστε ένα οικονομικό σχέδιο

Ένα οικονομικό πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από το σχέδιο σταδιοδρομίας σας στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σας. Αν αυτό μοιάζει πάρα πολύ ξεκινήσει με ένα πενταετές σχέδιο.

Πού θέλετε να είναι σε πέντε χρόνια; Τι πρέπει να κάνετε οικονομικά για να φτάσετε εκεί; Στη συνέχεια το σπάσει σε ετήσια και μηνιαία στόχους και βήματα. Να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει μακροπρόθεσμους στόχους, όπως τη συνταξιοδότηση, ως μέρος του σχεδίου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πηγαίνει πίσω στο σχολείο για να πάρει την εκπαίδευσή σας για να βοηθήσει με επόμενο στόχο την καριέρα σας.

Έμφαση στην αναρρίχηση στην κλίμακα της σταδιοδρομίας

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθεί στην κλίμακα της σταδιοδρομίας. Χρειάζεται χρόνος και σκληρή δουλειά για να κινηθεί προς τα επάνω. Κάντε σαφείς στόχους και να καθορίσει τι πρέπει να κάνετε για να τους φτάσουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αλλαγή εταιρείες, μετακίνηση σε άλλη πόλη ή πηγαίνοντας πίσω στο σχολείο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε κάνει πλευρά εργασία ή να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό δίκτυο και να βρει έναν σύμβουλο για να σας βοηθήσουν να επιτύχουν αυτό το στόχο. Σπάστε τα βήματα για την πορεία της σταδιοδρομίας που θέλετε να πάρετε και να ξεκινήσετε τη λήψη τους. Είναι εντάξει για να αλλάξετε τις κατευθύνσεις σε κάποιο σημείο και να επιλέξετε να πάτε μια νέα κατεύθυνση, αν βρείτε ένα καλύτερο κατάλληλο για σας. Τα όνειρα μπορεί να αλλάξει, αλλά το κλειδί είναι να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός προς αυτό το όνειρο.

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον προϋπολογισμό

Προϋπολογισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση των χρημάτων σας σωστά. Όταν είστε μόνη, είναι εύκολο να δικαιολογήσει τη μη δημιουργία ενός προϋπολογισμού. τα έξοδά σας είναι απλή και αν έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας αυτό που έχει σημασία πότε και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας;

Ωστόσο, ο προϋπολογισμός σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε χώρους μπορείτε να περικόψει τις δαπάνες για να βάλει περισσότερα χρήματα προς αποταμίευση ή χρέους. Κάντε το εισόδημά σας ένα εργαλείο, και τον προϋπολογισμό αποτελεσματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διασκεδάσουν, αλλά και να καθορίσει πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να περάσουν, ενώ εργάζονται για το χρηματοοικονομικό σας σχέδιο και να επιμείνουμε σε αυτό το ποσό.

Φροντίζω της πιστωτικής σας / του χρέους

πίστωσης και του χρέους σας μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να πάρετε την επόμενη οικονομική βήμα σας από την αγορά ενός σπιτιού για να πάρει έξω ένα δάνειο των επιχειρήσεων για να ανοίξει νέες επιχειρηματικές σας. Πληρωμή κάτω από το χρέος σας θα απελευθερώσει επιπλέον χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς αποταμίευση. Οι καθυστερημένες πληρωμές μπορεί να είναι δύσκολο να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα δάνειο. Λαμβάνοντας το χρόνο για να διορθώσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και να καθαρίζει την πιστωτική έκθεσή σας θα είναι πιο εύκολο για σας να επιτύχετε τους στόχους σας στο μέλλον.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα Ασφαλιστική

Η ασφάλεια είναι εκεί για να σας προστατεύσει.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό να δείτε το εισόδημά σας θα ασφάλιση κάθε μήνα, αλλά είναι εκεί για να σας προστατεύσει. Όταν είσαι ένα ενιαίο, βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ασφάλιση αναπηρίας μπορεί να είναι αποταμιευτής ζωής, ειδικά αν δεν έχετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης σωθεί επάνω. Αυτή η ασφάλιση θα σας προστατεύσει, αν δεν είναι ξαφνικά σε θέση να εργαστούν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας. ασφάλιση υγείας μπορεί να σας κρατήσει από την πτώχευση όταν είστε ξαφνικά άρρωστος. ασφαλιστική ενοικιαστή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος της αντικατάστασης ό, τι αν λήστεψαν. Πάρτε το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι.

Μην ξεχνάτε Ασφάλειες Ζωής

Όταν είστε άγαμοι, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να μην χρειάζεται ασφάλιση ζωής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν έχετε ένα παιδί ή κάποιος που είναι οικονομικά υπεύθυνος για. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε αρκετή για να καλύψει τα έξοδα ταφής σας. Μπορείτε να αποφύγετε την έξοδο από την επιβάρυνση των εξόδων αυτών για την οικογένεια ή τους φίλους σας. Πολλοί εργοδότες προσφέρουν μια βασική πολιτική που θα έπρεπε να καλύψει τα έξοδα αυτά. Εάν είστε υπεύθυνοι για τη βοήθεια κάποιου έξω οικονομικά, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη λήψη μια αρκετά μεγάλη πολιτική που να μπορούν να ζουν από το ενδιαφέρον, αν είχε επενδύσει.

Κατασκευάστηκε Ταμείου έκτακτης ανάγκης σας

Ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης είναι απαραίτητη, εάν είστε άγαμοι. Μπορεί να είναι το πράγμα που σας σώσει από το να είναι άστεγοι, αν ήταν να χάσουν ξαφνικά τη δουλειά σας. Μπορεί να βοηθήσει την κάλυψη απρόβλεπτων δαπανών και να λάβει το άγχος και το βάρος μακριά. Για τους ανθρώπους που ζουν σε ένα εισόδημα, αξία ενός έτους της εξόδου είναι ένας καλός στόχος. Αυτό θα σας δώσει χρόνο για να βρουν μια νέα θέση εργασίας, χωρίς υπερβολική πίεση.

Βάλτε τα πάντα σε τάξη

Τέλος, πάρτε το χρόνο να βάλει τα πάντα σε τάξη. Μπορεί να φαίνεται σαν να είναι πολύ νωρίς για να ανησυχείτε γι ‘αυτό, αλλά έχει μια θέληση και την τελική ευχές μπορεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τους αγαπημένους σας, εάν επρόκειτο να περάσει απροσδόκητα ή εάν επρόκειτο να αρρωστήσετε ξαφνικά. Λήψη αποφάσεων σχετικά με τα προς το ζην, θα ή DNRs, δωρεά οργάνων, τα σχέδια κηδεία και ποιον να επικοινωνήσετε αν περάσουν δεν θα πάρει πολύ, και μόλις γίνει αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό και πάλι. Ένα έγγραφο που περιλαμβάνει κάθε ασφαλιστικό πληροφορίες, τράπεζα και δανείων λογαριασμοί θα είναι πιο εύκολο για κάποιον να σας βοηθήσει, αν το χρειάζεστε. Συνήθως ένας γονέας είναι ένα καλό πρόσωπο για να δώσει τις πληροφορίες αυτές, αλλά αν δεν μπορείτε να το δώσει σε έναν έμπιστο φίλο ο οποίος αντιλαμβάνεται την κατάσταση.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.