10 начина да поддържате Здравеопазване и застраховане на достъпни цени

Home » Insurance » 10 начина да поддържате Здравеопазване и застраховане на достъпни цени

 10 начина да поддържате Здравеопазване и застраховане на достъпни цени

Според  отворен доклада записване Януари 2017 , 8.7 милиона души са се регистрирали за 2017 Закон за достъпното здравеопазване (ACA) покритие чрез HealthCare.gov. От тогава ние всички сме чували различна доклади за това как здравеопазването може да промени или се променя под Trumpcare, и това определено прави хора се замислят за бъдещето на здравеопазването планове и как да се намери достъпно покритие, независимо от плановете на правителството. Ние научихме през последните няколко години, които имат достъп до здравни грижи план не означава автоматично, ние сме все по-евтиния план или най-добрият план за нашите нужди. Ако сте като много, може да се намери на нарастващите разходи за здравеопазване тревожно. Ние ще ви помогне чрез предоставяне на някои от най-добрите съвети и трикове за намирането на достъпна здравна застраховка – без значение какво се случва след това.

“1 от 5 американски семейства ще се борят да плащат медицински законопроект през тази година”, Национална фондация за пациента адвокат (NPAF).

Table of Contents

Намаляване на разходите за застраховки здраве и Първи достъпна медицинска помощ

Понижаването на здравноосигурителните разходи е в челните редици на съзнанието на много американски му. Въпреки че е имало многобройни ползи за Obamacare, там също са много критики, които са ни задвижват до точката, където бъдещето на достъпна медицинска помощ е повод за загриженост.

Разходите за здравеопазване са номер едно причина за фалит. Да бъдеш болен и се нуждае медицинска помощ е достатъчно лошо, но ако  се отнася с медицински дълг  да ви накара да я пропускат все подходящи грижи, тя става все по-важно да се намерят начини за намаляване на разходите за здравно осигуряване чрез намиране на достъпни здравни услуги.

Как да намерите добри планове за здравно осигуряване

Независимо от това какво ще е бъдещето на правителствени планове за здравеопазване има в магазина за нас, има някои изпитан и начини да спестят пари за разходите си за здравно осигуряване и да намерят ползи за здравето, които ще работят за вас и вашето семейство.

Тъй като много хора поставят под въпрос бъдещето на здравеопазването, това е добър момент да се приемат някои стратегии, за да се уверете, че можете да си медицински нужди, покрити, без значение какво носи бъдещето.

Как да пазарувате своя здравното осигуряване, каквото и да става Следваща

Тези 10 съвета ще ви помогнат да се уверите, че получавате най-добрата стойност за парите си в текущия си план за здравно осигуряване или при пазаруване около за намиране на достъпна опция здравни грижи , независимо от промените, които могат да се появят.

1. Какво здравно осигуряване план е най-добре?

Внимавайте: ниски премии може да не е най-достъпен вариант

Вие не искате да се съди за здравето план от етикета с цената. Въпреки, че първото нещо, което ние искаме да знаем когато купуваме план е колко ще ни струва, истинският отговор на въпроса, не винаги е очевидно. В зависимост от вашите нужди финансовото състояние и на семейството, най-долния ред на вашия здравно осигуряване не може да бъде месечна премия, която плащате.

Например, ако изберете високо приспадане политика, ще плащат по-малко в премии. В заявление, ще плащат много повече се дължи на приспадане. Ако сте в добро здраве, не разполагат с никакви инциденти и всеки от плана ви е достатъчно късмет, за да сте здрави, а след това по-ниска премия и по-висока приспадане план ще работи чудесно. Ако обратното се случва, въпреки че, може да плащате много повече. За да се направи оценка на разходите за здравно осигуряване, което наистина трябва да погледнем колко ще са платили до края на периода на застрахователното покритие, след като всички си медицински прегледи, лекарства, превантивни грижи или извънредни ситуации са заобикаля.

Обмислете варианта, като:

  • Какво субсидии или данъчни кредити можете да получите
  • Колко можете да си позволите да плащат от джоба си
  • Какво действителните нужди на вашето семейство са

“Семейства с малки деца, млади двойки, започващи от или всички пенсионери ще имат различни медицински проблеми. Адаптирайте избора си за това, което трябва и преоцените течение на времето.”

Не базират решенията си върху премията, основава решението си на това колко са всъщност се случва да се измъкнем от плана си.

Колко от субсидия на здравното осигуряване може да получите?

Можете да получите представа за това какъв вид субсидия отговаряте на изискванията за с помощта на инструмент като този онлайн калкулатор здравеопазването субсидия . Това е просто един от начините да получите представа за това, което отговаря на изискванията за, продължавайте да четете, за да се максимизира наистина как и къде можете да спестите.

Проверете всички опции, преди да закупят 

Преди да закупите здравен план, се уверете, че също се проучат всички налични възможности за вас. Например, ако не сте женени, но имат семеен партньор, да разберете дали можете да се покрива от здравето си план. Законите са се променили през последните няколко години и опции могат да бъдат достъпни за вас, че не сте разбрали.

Сравнете покритието на съществуващите планове

Едно нещо, което хората често пренебрегват преглежда как две различни планове за здравето могат да работят заедно. Например, ако сте женени или имат семеен партньор, разбиране на обхвата на двата плана и сравняване на предимствата на всеки план може да ви помогне да намалите разходите.

Можете също така да погледнете координация на обезщетения за увеличаване на възстановяванията на разходи за медицинско обслужване, прочетете повече за координация на обезщетения и на няколко здравноосигурителни политики тук.

Здравно осигуряване Освобождаване

След преглед на ситуацията, може да решите, че искате да подпише здравно осигуряване освобождаване с една група, застраховател, ако след сравняване на планове и разходи с вашия съпруг, може да определи, че един ще ви предложим повече предимства.

Някои хора са в състояние дори да получи алтернативно обезщетение от работодателя си, в резултат на отказа от плана здраве в полза на които са добавени към съпруга си.

Какво за здравето спестовни планове? Още ли са по-добра идея?

Говорихме с Кейтлин Донован, директор на Социалната програма на и връзки с обществеността на  Националната фондация за пациента адвокат и имаше този съвет може да предложи,

“Ако имате профил в здравето спестявания, да продължат да пускат пари в нея. Републиканците са имали голям интерес не само в поддържането HSAs но разширяване на използването им, така че това може да е от голяма полза за вас.”

Други начини за намаляване на разходите за здравно осигуряване

Точките ще разгледаме по-долу ще ви помогнат да разберете различните аспекти на това, което прави един план по-рентабилно от друг, и ще ви даде допълнителни ресурси, за да ви помогнат да решите.

2. Вземете здравноосигурителна Брокер Кой може да ви помогне

Пазарът не винаги означава най-добрите цени. Тъй като на пазара е въведена правителствени регулации са поставили политики на мястото си, че са помогнали на милиони американци получават покритие. Въпреки това, навигацията на пазара може да бъде объркващо, а хората все още трябва да отделите време, за да сравните опции внимателно. Освен възможности за пазарни, има и други опции, за да се изследват.

Като някой да помогне с подготвителна работа, който разбира това, което трябва да направите голяма разлика. Това може да е най-лесният начин да се работи в рамките на бюджета, без да се налага да пазаруват и да свърши цялата работа сами.

Застрахователни компании могат да ви помогнат само с техните продукти, брокери могли да помогнете в много застрахователи и представя различните възможности

Брокери не работят за застрахователните компании, здравни застрахователни брокери са получили мандат да работи за вас. Те са на ваша страна.

То не боли да се свържете здравна застраховка за професионална и да видим какво те могат да намерят за вас. Брокери обикновено са за сметка на застрахователната компания, така че няма да се налага да се притеснявате за този аспект на разходите. Някои брокери могат да начисляват такси, но като цяло, те правят парите си от застрахователната компания, като комисионна.

Как един брокер може да ви помогне

Освен че има огромни познания за видовете планове на разположение, те също могат да обяснят основните разлики на вас и помогне за намиране на план, който има смисъл за вас или вашето семейство.

Те ще бъдат в състояние да обяснят разликите в видове планове, като ХМО и Прокуратурата, така че не е нужно да се оправя нещата по своему. Един добър здравен застрахователен брокер да сравните вашите желания и нужди на това, което можете да получите за вашия бюджет.

Здравноосигурителна претенции Помощ

Освен това, когато дойде време да се направи здравна застраховка иск, те са там, за да ви помогне и застъпник за вашите нужди със застрахователната компания, така че да не се оставят сами, за да разбера всичко навън. Консултации с брокер е добър начин да разбера къде можете да спестите пари и да увеличите вашите ползи. Това е тяхната работа и нещо, което трябва да се изследват. Те могат да ви помогнат на всяка стъпка от пътя.

Когато погледнете колко време е ползвало услугите на брокер може да ви спести, в сравнение с ползите, които могат да получат от използването на своя опит и познания за пазара, това може да бъде един от най-силните начини да се намерят възможности за запис на вашите здравноосигурителните разходи ,

Ако имате нужда от помощ, за да се намери брокер или искате да научите повече за това, което брокер може да направи за вас, можете да проверите на  Националната асоциация на здравеопазването Underwriters

3. Управление на разходите си за здравеопазване: Проверете Медицински Платежни, Пазете се от Баланс фактуриране

Проучванията показват, че е налице висока степен на грешка в медицински фактуриране . Въпреки че не може да мисля, че това ти е проблема, ако имате здравна застраховка, помислете, че често се плаща процент от вашите медицински сметки чрез copays, съзастраховане и самоучастие.

Когато медицинските разходи Нагоре, здравното осигуряване темпът на увеличение на

Увеличени разходи за здравноосигурителни дружества се предават към потребителите под формата на процент се увеличава като цяло. Проверка на вашите медицински сметки за грешки не само ще ви спести пари, потенциално по това, което плащат от джоба, но ще ви помогне да общите разходи за здравно осигуряване надолу.

Когато преглеждате медицински сметки, поиска подробности в сметките, които са изброени консумативи, лекарства, или процедурите, които се таксували. И не забравяйте да проверите отново цялата информация за най-добрия начин, включително, изброени copays и самоучастие.

Грешки могат да се случат, и тези грешки може да ви струват пари.

Пазете се от Баланс таксуване, знай правата си като пациент

Сред различните съвети на г-жа Донован предвидена такава, че много хора не могат да бъдат наясно е за баланс на фактуриране:

Какво е баланс за плащане?

“Баланс за таксуване е мястото, където доставчикът сметки за пациент за баланс, останали след като той се заплаща от застрахователната компания, тя обясни:” Знайте правата си. Някои държави имат закони срещу баланс на сметките, ако този тип “изненада” за фактуриране се случи, винаги проверявайте, за да видите, ако сте законно трябва да го плати.

4. алтернативи на традиционните Healthcare Опции Застрахователни

В нашата статия Как да стигнем здравното осигуряване, без работа или малко пари, ние да обхваща няколко ресурси, които са алтернативи на пазара АСА. Има всякакви варианти за вас и вашето семейство, които могат да ви спестят много пари.

Здравното осигуряване е нещо, което е много зависи от индивидуалните обстоятелства, така проверка на списъка и проучване на общи възможности може да се окаже от полза за вас.

Група Застрахователни Options може да имате възможност да получите като физическо лице

Много хора не осъзнават, че те са допустими за помощи застраховка тип групови като индивиди просто чрез професионални или други асоциации-членки. Един план членството тип е на Асоциация на фермерите здравното осигуряване . Много хора смятат, че това е достъпна само за земеделските производители, но застрахователната Планът се основава на общността, така че можете да се присъедините като член и да отговаря на условията.

Как да разберете повече за болестта на конкретни програми и подпомагане

“Помолете за помощ. Болниците в частност могат да имат програми, които да ви помогнат, ако са изправени пред голям законопроект може да не сте в състояние да плати. Има и организации, някои специфични заболявания, които предлагат финансова помощ и стипендиантски програми.” – Cailtin Донован,  Национална фондация за пациента адвокат

5. Разбиране на основите на политиката на здравното осигуряване ще ви спести

Разбирането на това, което различни здравни осигуровки означават термини и как те влияят ще ви помогне да направите по-силни решения и да спестявате пари от здравноосигурителните разходи.

При оценяването на вашите застрахователни решения за здравето, пазаруват и да сравнявате copay, съзастраховане, самоучастието и други фактори, като през целия живот максимуми.

Здраве спестовни сметки са добър начин да се правят планове за бъдещето. Но ако все още не са изградили спестявания на един от тези планове, може да бъде в много трудно положение, ако вие не разбирате напълно плана си.

6. водене на преговори разходи за услуги и отстъпки

Ние не винаги са в най-добрия начин на мислене, когато сме болни. Мислейки за молба за отстъпка в средата на спешен медицински случай не е наш основен приоритет, както на пациента се налага незабавна помощ.

И все пак, тъй като здравните потребители, можем да преговаряме и да поиска отстъпки. Ключът е да се планират предварително.

Как да получите отстъпка за вашите медицински разходи

Платежни отдели, лекари и други здравни заведения да бъдат отворени за преговори, особено ако ви предложи да направим нещо, което ще направи работата им по-лесно.

  • Попитайте дали можете да получите отстъпка за авансово плащане, ако имате процедура идва на бъдеща дата.
  • Попитайте дали те имат политика, където могат да се позволи отстъпка за плащане в брой.
  • Говорете с Вашия лекар за вашите здравни тревоги, ако имате висока приспадат или други проблеми, лекарят може да вземе вашите финанси под внимание и да се намалят таксите.

Всеки цент помага, когато ви се иска да се спестят пари. Не забравяйте и да проучи тези възможности и да направи тези въпроси част от вашите критерии за вземане на решение, което здраве доставчици на услуги може да ви даде най-големите финансови предимства, докато сте в грижите за тях.

7. план за здравно осигуряване Отстъпки за използване на технологии като фитнес трекери

Тъй като технологията прави данните за състоянието на здравето ни лесно достъпни, много застрахователи започват да изглеждат при използването на инструменти като фитнес тракери за свеждане до минимум на риска. В резултат на това някои доставчици на застрахователни услуги могат да предоставят отстъпки или стимулиращи планове, които ще ви спестят пари, или ви дават финансови предимства.

Задайте брокер или си доходи на наети лица мениджър за плановете, които дават отстъпки, използващи нови технологии или със здравословни стимули. Един пример е “UnitedHealthcare Motion”  , която предлага стимули финансови възстановяване на до $ 1500 на година. Тези видове планове предоставят добри възможности за икономии.

Компаниите могат да предлагат и възможности за допринася за здравето на спестовна сметка като едно от предимствата на този тип програми.

Уверете се, че за да се информира за възможностите, всяка година, тъй като този тип програма ще стане по-често с течение на времето.

8. спестяват пари за лекарства с рецепта с вашия план за здравно осигуряване

Преди избора на доставчик на здравно осигуряване или подновяване покритие, разберете къде са в момента с медикаменти, отпускани с рецепта, които обикновено вземат. Ако имате някои предписания, които редовно ще трябва да попълните, попитайте за списък от доставчика на здравно осигуряване и да видим къде тези лекарства имат своя списък. Разберете какъв вид покритие новия си план ще осигури за вашите лекарства с рецепта; ако има ограничения, които могат да са ви впечатлили, може да искате да търсите други варианти от около пазаруване.

Често има няколко възможности за лечение, които ще се класира на различни разходи, включени в списъка на наркотици вашия застраховател. Чрез събирането на списъка застрахователи с Вашия лекар, те могат да бъдат в състояние да изберете опции, които са по-рентабилни за вас.

Производители на програми, които предлагат рецепта Отстъпки наркотици

Въпреки, че тя може да изглежда невъзможно да получите отстъпка от вашите лекарства в аптеката, г-жа Донован имаше някои добри съвети да предложи, когато става въпрос за лекарства с рецепта и намирането на сделки,

“Проверка на различни аптеки, за да се види кой предлага най-добрата цена за вашия предписание. Ако падне под определено ниво на доходите, производителят може да има програма за вас, за да ви помогне да получите достъп до това лекарство. Нищо не пречи да помоли за помощ и със сигурност може да помогне . “

9. Намаляване на ненужните медицински изследвания, срещи или процедури

Лекарите често изпълняват различни тестове като предпазни мерки. Посъветвайте се с Вашия лекар как необходимо тестовете или процедури, те се препоръчват са. Понякога има по-рентабилни алтернативи, които могат да ви спестят пари.

До като дискусия с лекаря си за това, което е необходимо по медицински показания срещу предпазливост, вие също ще позволи на Вашия лекар, в основа на факта, че те са по отношение на фактори за вас. Отворено общуване с Вашия лекар ще ви помогне работата на лекар с вашата ситуация по-добре и може да намали разходите.

Преглед на последното си разходи за медицински разходи за превантивни грижи за себе си и семейството си, и да се опитаме и да планират бъдещето си с помощта на лекаря си за предстоящите превантивни посещения като прегледи и други редовни линии, за да видите, ако можете да се преговаря цени, както се посочва в следващата ни точка по-долу. Наличието на разбиране за това какво можете да очаквате да ви помогне да намерите план, който работи добре за вас.

10. Договаряне и сравнение на здравеопазването Опции за услуги

 

Изборът лекари и центрове за медицинско обслужване от около пазаруване и сравняване на цени може да ви спести много пари.

Тази стратегия, за да се спестят пари разчита на два фактора. Един от тях е наличието на услуги от различни доставчици във вашия район, а вторият е дали вашето здраве план ще ви позволи да изберете от различни доставчици.

До голяма степен това зависи от вида на план за здравно осигуряване, което трябва . Ако вашият план за здравно осигуряване ограничава опциите си, тогава вие също ще бъдат ограничени до мястото, където можете да получите на услуги и да плащат повече.

След като знаете какви са вашите възможности са за услуги, обадете се и разберете какво сегашната цена е за процедури и услуги, които ще използвате.

Вие няма да имате време да направите това в средата на спешна медицинска помощ. Отделете време, за да разберете вашите възможности, преди да възникне спешен медицински случай.

Стаята аварийно може да имат по-високи разходи, отколкото местна клиника, но ако не се покажат в местните служби предварително, че няма да бъде в състояние да си спестите пари, когато спешни случаи се случва.

Намаляване на разходите за застраховки здраве и намирането на добри Покритие

Разбирането опции здравно осигуряване е объркващо. Като мерки, за да гарантира, че имате достъп до медицинска помощ и редовна грижа ще вас и вашето семейство здрави, както физически, така и финансово.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.