10 lucruri pe care Din stânga bugetului dvs.

Home » Budgeting » 10 lucruri pe care Din stânga bugetului dvs.

Asigurați-vă că bugetul dvs. este complet cu aceste 10 Cheltuieli

10 lucruri pe care Din stânga bugetului dvs.

Când vine vorba de păstrarea finanțelor pe drumul cel bun, ca urmare a unui buget este absolut critică. Dar , dacă bugetul nu lua în calcul toate cheltuielile tale, s -ar putea găsi te merge peste fiecare lună , fără să știe de ce.

Asigurați-vă că bugetul nu lipsesc nici una din aceste categorii adesea trecute cu vederea pentru a vă asigura că alocarea de bani în mod corespunzător:

1. Distracție Bani

Trebuie să te trateze fiecare acum și apoi pentru a menține bugetul de senzație sufocantă.

Un „tratament“ poate fi ceva la fel de puțin ca o revista de culoar de verificare sau de o cafea cu lapte de lux din cafea de colț magazin.

Alocați-vă o anumită sumă de „bani de distracție“ în fiecare lună pe care o puteți cheltui cu toate acestea, te rog, și veți găsi mai ușor să rămânem la bugetul dvs. în alte categorii.

2. Masa în oraș / Divertisment

De-a lungul aceleași linii, ar trebui, de asemenea, permiteți-vă niște bani pentru lucruri cum ar fi mancatul afară, văzând un film sau hapsân câteva băuturi cu prietenii. Când bugetul vă pentru aceste lucruri, sunteți în stare să se răsfețe (în termen de motiv), fără vinovăție.

3. Îmbrăcăminte

Dacă nu sunteți un cumpărător mare, ar putea fi capabil de a părăsi această linie de pe bugetul dvs. cu totul, dar cele mai multe dintre noi face cel puțin un haine pic de cumpărături, chiar dacă este doar o reîmprospătare dulap în primăvara și toamna sau o pereche nouă de cizme pentru iarna.

Oricare ar fi cheltuielile pe haine (și pantofi, accesorii si genti de dama), asigurați-vă că pentru a include în bugetul dumneavoastră.

Vă puteți da o anumită sumă în fiecare lună sau pune un pic deoparte în fiecare lună față de achizițiile anuale.

4. Abonamente / Afilieri

Este ușor de reținut, cum ar fi cheltuielile lunare de utilități, dar lucruri cum ar fi abonamente la reviste și abonamente la sală sunt adesea trecute cu vederea. Dacă e ceva care va veni din afară din portofel, trebuie să bugetul pentru ea.

Pentru bugetul pentru abonamente anuale, împărțiți costul cu 12 si se pune deoparte atât de mult în fiecare lună pentru a construi suficient atunci când acestea sunt pentru reînnoire. Aceste foi de lucru buget vă poate ghida prin acest lucru.

Proiectele de legi 5. Non-lunare

Nu uita facturile care sunt regulate, dar nu lunar. Utilizați aceeași „divide cu 12“ metoda să pună deoparte bani pentru plățile anuale (cum ar fi taxele pe proprietate) și plăți trimestriale (cum ar fi factura de apă sau de taxe daca esti liber profesionist).

6. Cadouri / Ocazii speciale

Zile de naștere, sărbători și aniversări, se vor decupa în fiecare an, astfel încât este ușor să buget pentru cei care. Adunați toate ocaziile speciale anuale și împărțiți-le cu 12. Factorul în care nu numai costul de cadouri, dar orice cheltuieli suplimentare, cum ar fi a lua pe cineva pentru o masă bună sau o petrecere.

Alte ocazii, cum ar fi nunti, ar trebui să vină, de asemenea, cu un preaviz suficient de avansat aveți posibilitatea să le lucreze în bugetul pentru luna viitoare.

Întreținere 7. Acasă

Unele costuri de întreținere acasă sunt previzibile. Știi că vei curăța covoarele în fiecare primăvară și cumpărarea de noi flori și mulci pentru gradina ta, astfel încât bugetul pentru aceste elemente anuale.

Pentru toate celelalte (cum ar fi reparații neprevăzute), alocă o anumită sumă în fiecare lună pentru a acoperi lucrurile pe măsură ce apar.

(Dacă ați fost un proprietar pentru orice perioadă de timp, știi că în mod inevitabil , ceva va apărea, astfel încât s -ar putea la fel de bine plan pentru ea.)

8. Îngrijirea animalelor de companie

Nu uita prietenii blanosi! Factor în totul, de la alimente la îngrijire la vizitele vet anuale și vaccinări. Dacă vă place să strice animale de companie, adăugați în unele în plus pentru tratează, jucării și răsfăț.

9. Călătorii

Ar trebui bugetul pentru cheltuielile zilnice (gaz modalitățile de deplasare, parcare, metrou trece), precum și orice călătorie anuale cum ar fi vacante sau de familie vizita (care include benzina, produse alimentare pentru călătorie, sejururi de hotel etc.).

10. Economii

În sfârșit, dar cu siguranță nu în ultimul rând, asigurați-vă că pentru a include o linie în bugetul lunar pentru economii. Unii oameni asigurați-vă că au suficient pentru fiecare lună de „plătitor ei înșiși în primul rând,“ sau instituirea deduceri automate de la fiecare salariu la contul de economii, astfel încât acestea nu se găsesc ele însele „în criză de bani“, înainte de a putea pune orice departe.

economii majore la bugetul pentru: un fond de urgență, fonduri de-țintă specifică (cum ar fi de economisire pentru o vacanță sau educația copiilor tăi), și economii pe termen lung (de exemplu, pensii).

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.