10 måder at holde din Health Care og forsikring overkommelige

Home » Insurance » 10 måder at holde din Health Care og forsikring overkommelige

 10 måder at holde din Health Care og forsikring overkommelige

Ifølge  januar 2017 åben tilmelding rapport , blev 8,7 millioner mennesker tilmeldt 2017 overkommelige Care Act (ACA) dækning gennem HealthCare.gov. Siden da har vi alle hørt varierende rapporter om, hvordan sundhedsvæsenet kan ændre eller ændrer under Trumpcare, og det helt sikkert gør folk tænke to gange om fremtiden for sundhedspleje planer og hvordan man finder overkommelige dækning, uanset regeringens planer. Vi har lært i løbet af de seneste par år, at have adgang til en sundhedspleje plan betyder ikke automatisk, vi får den billigste plan eller den bedste plan for vores behov. Hvis du er ligesom mange, kan du være at finde de stigende udgifter til sundhedspleje alarmerende. Vi kommer til at hjælpe dig ved at give nogle af de bedste tips og tricks til at finde overkommelige sygesikring – uanset hvad der sker næste.

“1 i 5 amerikanske familier vil kæmpe for at betale en medicinsk regningen i år”, Landspatientregistret Advocate Foundation (NPAF).

Sænkning sygesikring omkostninger og komme godt Affordable Medical Care

Sænkning sygesikring omkostninger er på forkant med mange amerikanske sind. Selv om der har været mange fordele for Obamacare, der har også været mange kritikpunkter, der har drevet os til et punkt, hvor den fremtidige tilgængelig sundhedspleje er en bekymring.

Healthcare omkostninger er nummer et årsag til konkurs. At være syg og har brug for lægehjælp er slemt nok, men hvis  bekymringer med medicinsk gæld  få dig til at springe over at få en ordentlig pleje, bliver det stadig vigtigt at finde måder at skære sygesikring omkostninger ved at finde overkommelige sundhedsydelser.

Hvordan at finde gode sygesikring planer

Uanset hvad fremtiden for regeringens sundhedspleje planer har i vente for os, der er nogle afprøvede og sande måder, du kan spare penge på din sygesikring omkostninger og finde sundhedsmæssige fordele, der vil arbejde for dig og din familie.

Da mange mennesker sætter spørgsmålstegn ved fremtiden for sundhedssektoren, er det et godt tidspunkt at vedtage nogle strategier til at sikre, at du får dine medicinske behov dækket, uanset hvad fremtiden bringer.

Sådan handler din sygesikring, uanset hvad der sker næste

Disse 10 tips vil hjælpe dig med at sikre, at du får den bedste værdi for dine penge i din nuværende sygesikring plan eller når shopping rundt for at finde en overkommelig sundhedspleje indstilling uanset hvilke ændringer der kan komme.

1. Hvad Healthcare Insurance Plan er bedst?

Pas på: Lavere Præmierne kan ikke være den mest billig løsning

Du ønsker ikke at dømme en sundhedsplan af den prisseddel. Selvom det første, vi ønsker at vide, når vi køber en plan er, hvor meget det kommer til at koste os, det rigtige svar på spørgsmålet er ikke altid indlysende. Afhængig af dine økonomiske behov status og familie, kan den nederste linje på din sygesikring ikke være den månedlige præmie, du betaler.

For eksempel, hvis du vælger en høj fradragsberettigede politik, vil du betale mindre i præmier. I et krav, vil du betale langt mere på grund af den fradragsberettigede. Hvis du er ved godt helbred, ikke har nogen ulykker, og alle på din plan er heldig nok til at forblive raske, så en lavere præmie og højere fradragsberettiget plan vil arbejde ud store. Hvis det modsatte sker dog, kan du ende med at betale en masse mere. For at vurdere prisen på sygesikring, du virkelig har brug for at se på, hvor meget du vil have betalt ved udgangen af ​​den politik sigt, når alle dine medicinske aftaler, medicin, forebyggende pleje eller nødsituationer er blevet indregnet i.

Overveje muligheder som:

  • Hvilke tilskud eller skattefradrag, du kan få
  • Hvor meget du har råd til at betale ud af lommen
  • Hvad de faktiske behov for din familie er

“Familier med små børn, unge par starter ud, eller seniorer vil alle have forskellige medicinske problemer. Tilpas dine valg til hvad du har brug for, og revurdere over tid.”

Må ikke basere dine beslutninger på den præmie, basere din beslutning om, hvor meget du virkelig vil komme ud af din plan.

Hvor meget af en sygeforsikring Tilskud Kan du få?

Du kan få en idé om, hvad slags tilskud du er berettiget til ved hjælp af et værktøj som dette online sundhedspleje tilskud regnemaskine . Det er bare en måde at få en idé om, hvad du er berettiget til, holde læsning til virkelig at maksimere hvordan og hvor man kan spare.

Tjek alle dine muligheder, før de køber 

Før du køber en sundhedsplan, skal du sørge for også udforske alle de muligheder til rådighed for dig. For eksempel, hvis du ikke er gift, men har en samlever, finde ud af, om du kan få dækket under deres sundhedsplan. Love har ændret sig i de sidste mange år og optioner kan være tilgængelige for dig, at du ikke var klar over.

Sammenlign Dækning af eksisterende planer

En ting folk ofte overser er ved at gennemgå, hvordan to forskellige sundhed planer kan arbejde sammen. For eksempel, hvis du er gift eller har en samlever, forståelse dækningen på begge planer og sammenligne fordelene i hvert plan kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne.

Du kan også se på koordinering af fordele for at maksimere restitutioner for medicinske omkostninger, læs mere om koordinering af fordele og flere sygeforsikringer her.

Health Insurance Dispensationer

Efter gennemgang af din situation, kan du beslutte, at du ønsker at underskrive en sygeforsikring afkald med en gruppe forsikringsselskab, hvis efter sammenligning planer og omkostninger med din ægtefælle, du bestemme, at man vil tilbyde dig flere fordele.

Nogle mennesker er endda i stand til at få alternativ kompensation fra deres arbejdsgiver som følge af afkald på sundhedsplan til fordel for at blive tilføjet til en ægtefælles.

Hvad Om Health Savings planer? Er de stadig en god idé?

Vi talte med Caitlin Donovan, direktør for Opsøgende og Public Affairs hos  National Patient Advocate Foundation , og hun havde dette råd til at tilbyde,

“Hvis du har en sundhedsmæssige opsparingskonto, fortsætte med at placere penge i den. Republikanerne har haft en stor interesse i ikke blot at holde HSAs men udvide deres brug, så det kan være en stor fordel for dig.”

Andre måder at reducere omkostningerne på Healthcare Insurance

De punkter, vi vil dække nedenfor vil hjælpe dig med at forstå de forskellige aspekter af, hvad der gør én plan mere omkostningseffektive end en anden, og give dig ekstra ressourcer til at hjælpe dig med at beslutte.

2. Få en sygeforsikring mægler, der kan hjælpe dig

Markedspladsen betyder ikke altid de bedste priser. blev indført Da markedet statslige regler har lagt politikker på plads, der har hjulpet millioner af amerikanere få dækning. navigere markedspladsen, kan imidlertid være forvirrende, og folk stadig nødt til at tage sig tid til at sammenligne muligheder grundigt. Bortset fra markedsplads muligheder, der er også andre muligheder for at udforske.

Have nogen hjælpe med benarbejde, der forstår, hvad du har brug for, kan gøre en stor forskel. Dette kan være den letteste måde at arbejde inden for et budget uden at skulle shoppe og gøre alt arbejdet selv.

Forsikringsselskaber kan kun hjælpe dig med deres produkter, mæglere kan hjælpe dig på tværs af mange forsikringsselskaber og drøfte mulighederne med dig

Mæglere arbejder ikke for forsikringsselskaber, er sundhed forsikringsmæglere mandat til at arbejde for dig. De er på din side.

Det gør ikke ondt at kontakte en sygeforsikring professionel og se, hvad de kan finde til dig. Mæglere er normalt betales af forsikringsselskabet, så du ikke behøver at bekymre sig om dette aspekt af omkostningerne. Nogle mæglere kan opkræve gebyrer, men i almindelighed, de gør deres penge fra forsikringsselskabet ved provision.

Hvordan en mægler kan hjælpe dig

Ud over at have stor viden om de typer af planer til rådighed, kan de også forklare de vigtigste forskelle i forhold til dig og hjælpe med at finde en plan, der giver mening for dig eller din familie.

De vil være i stand til at forklare forskelle i typer af planer, som HMO og PPO, så du ikke behøver at regne tingene ud på egen hånd. Et godt helbred forsikringsmægler kan sammenligne dine ønsker og behov til hvad du kan få for dit budget.

Health Insurance Krav Hjælp

Hertil kommer, at når det drejer sig tid til at gøre en sygeforsikring krav, de er der for at hjælpe dig og fortaler for dine behov med forsikringsselskabet, så du ikke efterlades på egen hånd til at regne alting ud. Consulting med en mægler er en god måde at finde ud af, hvor du kan spare penge og maksimere dine fordele. Det er deres job, og noget, du bør udforske. De kan hjælpe dig hele vejen igennem.

Når man ser på, hvor meget tid brug af ydelser fra en mægler kan spare dig, i forhold til de fordele, du kan få fra at bruge deres erfaring og viden om markedet, kan dette være en af ​​de stærkeste måder at finde muligheder for at spare på dine sygesikring omkostninger .

Hvis du har brug for hjælp til at finde en mægler eller ønsker at lære mere om, hvad en mægler kan gøre for dig, kan du tjekke de  nationale sammenslutning af Health Underwriters

3. Administrer dine udgifter til sundhedsvæsenet: Check Medical Billing, Pas på Balance Fakturering

Undersøgelser har vist, at der er en høj fejlprocent i medicinsk fakturering . Selvom du måske ikke tror, det er dit problem, hvis du har en sygeforsikring, mener, at du ofte betaler en procentdel af din medicinske regninger via copays, co-assurance og selvrisikoen.

Når Medicinsk omkostninger stiger, Health Insurance Priser Stigning

Øgede omkostninger til sygeforsikringsselskaber bliver overleveret til forbrugerne i form af renteforhøjelser i almindelighed. Kontrol din medicinske regninger for fejl vil ikke kun potentielt spare dig penge på, hvad du betaler ud af lommen, men vil hjælpe med at holde de generelle sygesikring omkostninger nede.

Ved gennemgang af din medicinske regninger, bede om en specificeret fakturering, der viser de forsyninger, medicin eller procedurer, du er ved at blive faktureret for. Og sørg for at dobbelttjekke alle oplysninger til det bedste af dine evner, herunder børsnoterede copays og selvrisikoen.

Fejl kan ske, og disse fejl kan koste dig penge.

Pas på Balance Billing, Kend dine rettigheder som patient

Blandt de forskellige tips Ms Donovan forudsat, en, at mange mennesker ikke kan få kendskab til var om balance fakturering:

Hvad er Balance Billing?

“Balance Fakturering er, hvor en tjenesteyder regninger en patient til balancen tilovers, efter at han er betalt af forsikringsselskabet, forklarede hun,” Kend dine rettigheder. Visse stater har love mod balance fakturering, hvis denne type af “overraskelse” fakturering sker for dig, altid kontrollere, om du lovligt skal betale det.

4. Alternativer til traditionelle sygeforsikring muligheder

I vores artikel, hvordan man får sygesikring uden job eller lidt penge, vi dækker flere ressourcer, der er alternativer til ACA markedsplads. Der er alle former for muligheder for dig og din familie, der kan spare dig for en masse penge.

Sygesikring er noget, der er i høj grad baseret på individuelle forhold, så tjekker listen og udforske generelle muligheder kunne vise sig gavnligt for dig.

Gruppe Forsikring Options Du kan muligvis få så en individuel

En masse mennesker er ikke klar over, at de er berettiget til gruppe forsikring-type fordele som individer simpelthen gennem professionelle eller andre medlemsforeninger. Et medlemskab type plan er The Farm Bureau sygesikring . Mange mennesker tror, at dette er kun tilgængelig for landmændene, men den forsikring plan er baseret på fællesskab, så du kan blive medlem og være berettiget.

Sådan Find ud af om Disease særprogrammer og Assistance

“Spørg om hjælp. Hospitaler i særdeleshed kan have programmer til at hjælpe dig, hvis du står over for en stor regning, du måske ikke være i stand til at betale. Der er også organisationer, nogle sygdomsspecifikke, der tilbyder finansiel bistand og stipendieprogrammer.” – Cailtin Donovan,  Landspatientregistret Advocate Foundation

5. Forstå det grundlæggende i en sygesikring politik vil hjælpe dig spare

Forstå, hvad de forskellige sygesikring udtryk betyder, og hvordan de påvirker dig, vil hjælpe dig med at træffe stærkere beslutninger og spare penge på din sygesikring omkostninger.

Ved vurdering af din sygesikring valg, shoppe rundt og sammenligne copay, co-assurance, selvrisikoen og andre faktorer som levetid maksimum.

Sundhed bankbog er en god måde at planlægge for fremtiden. Men hvis du endnu ikke har bygget besparelser op i et af disse planer, kan du være i en meget vanskelig situation, hvis du ikke helt forstår din plan.

6. Kørsel Omkostninger til serviceydelser og rabatter

Vi er ikke altid i den bedste tankegang, når vi er syge. Tænker at bede om en rabat i midten af ​​en medicinsk nødsituation er ikke vores topprioritet som patient har brug for øjeblikkelig hjælp.

Men som sundhedspleje forbrugere, kan vi forhandle og bede om rabatter. Det centrale er at planlægge.

Sådan får du en rabat på din medicinske omkostninger

Fakturering afdelinger, læger og sundhedsfaciliteter kan være åbne for forhandling, især hvis du tilbyder at gøre noget, der vil gøre deres arbejde lettere.

  • Spørg, hvis du kan få en rabat for at betale på forhånd, hvis du har en procedure, der kommer op på et senere tidspunkt.
  • Spørg, hvis de har en politik, hvor de kan tillade en rabat for at betale kontant.
  • Tal med din læge om dine sundhedspleje bekymringer, hvis du har en høj fradragsberettigede eller andre spørgsmål, kan lægen tage din økonomi i betragtning, og nedsætte gebyrer.

Hver cent hjælper, når du søger at spare penge. Vær sikker og udforske disse muligheder og gøre disse spørgsmål en del af dine kriterier for at beslutte hvilke sundhed udbydere kan give dig de største økonomiske fordele, mens du er i deres varetægt.

7. sygesikring plan Rabatter til brug af teknologi som Fitness Trackers

Som teknologi gør data om tilstanden af ​​vores sundhed let tilgængelige, er mange forsikringsselskaber begyndt at se på ved hjælp af værktøjer som fitness trackere for at minimere risikoen. Som et resultat, kan nogle forsikringsselskaber giver rabatter eller incitamentsprogrammer, der vil spare dig penge, eller give dig økonomiske fordele.

Spørg en mægler eller din personalegoder manager om planer, der giver rabat ved brug af nye teknologier eller med sundhedsmæssige incitamenter. Et eksempel er “UnitedHealthcare Motion”  , som tilbyder finansielle godtgørelse incitamenter op $ 1.500 om året. Disse typer af planer giver gode muligheder for besparelser.

Virksomheder kan også tilbyde muligheder for at bidrage til en sundheds opsparingskonto som en af ​​fordelene ved disse typer af programmer.

Sørg for at forhøre sig om mulighederne hvert år, da denne type program vil blive mere almindelige med tiden.

8. spare penge på receptpligtig medicin med din sygesikring planen

Før du vælger en sygeforsikring udbyder eller forny dækning, finde ud af, hvor de står med receptpligtig medicin, du normalt tager. Hvis du har visse recepter, at du jævnligt bliver nødt til at fylde, bede om en liste fra sundhedssektoren forsikringsselskab og se, hvor disse medikamenter stå på deres liste. Find ud af, hvad slags dækning din nye plan vil sørge for dine receptpligtig medicin; hvis der er begrænsninger, der kan påvirke dig, kan du ønsker at søge efter andre muligheder ved at shoppe rundt.

Der er ofte flere muligheder for medicin, der vil rang på forskellige omkostninger på dit forsikringsselskab liste stof. Ved at bringe listen forsikringsselskaberne at din læge kan de være i stand til at vælge muligheder, der er mere omkostningseffektiv for dig.

Producenter programmer, der tilbyder receptpligtig medicin Rabatter

Selv om det kan synes umuligt at få en rabat på din medicin på apoteket, Ms Donovan havde nogle gode råd til at tilbyde, når det kommer til receptpligtig medicin og finde tilbud,

“Check forskellige apoteker for at se, hvem giver den bedste pris for din recept. Hvis du falder under et vist indkomstniveau, kan fabrikanten have et program for dig til at hjælpe dig adgang, at medicin. Det skader aldrig at bede om hjælp og kan helt sikkert hjælpe .”

9. skære ned på unødvendige medicinske tests, aftaler eller procedurer

Læger ofte udføre forskellige tests som forholdsregler. Spørg din læge, hvor nødvendigt testene eller procedurer de anbefaler er. Der er nogle gange mere omkostningseffektive alternativer, som kan spare dig penge.

Ved at have en diskussion med din læge om, hvad der er medicinsk nødvendig vs forsigtighedsprincippet, vil du også lade din læge i på det faktum, at disse er om faktorer for dig. Åben kommunikation med din læge vil hjælpe lægen arbejde med din situation bedre og kan også reducere omkostningerne.

Gennemgå din fortid udgifter til medicinske udgifter til forebyggende pleje for dig selv og din familie, og forsøge at planlægge med hjælp fra din læge for kommende forebyggende besøg som check-ups og andre rutekørsel at se om du kan forhandle priser, som omtalt i vores næste punkt nedenfor. Have en forståelse for, hvad man kan forvente, kan hjælpe dig med at finde en plan, der virker godt for dig.

10. Forhandle og sammenlign sundhedsvæsen muligheder

 

Valg af læger og medicinsk servicecentre ved at shoppe rundt og sammenligne priser kan spare dig en masse penge.

Denne strategi for at spare penge er afhængig af to faktorer. Den ene er tilgængeligheden af ​​tjenester fra forskellige udbydere i dit område, og det andet er, om dit helbred planen vil give dig mulighed for at vælge mellem forskellige udbydere.

En masse af dette afhænger af, hvilken type sygesikring plan du har . Hvis din sygeforsikring plan begrænser dine muligheder, så vil du også være begrænset til hvor du kan få tjenester, og kan betale mere.

Når du ved, hvad dine muligheder er for tjenesteydelser, ringe rundt og finde ud af, hvad den igangværende sats er for procedurer eller tjenester, du vil bruge.

Du vil ikke have tid til at gøre dette i midten af ​​en medicinsk nødsituation. Tag dig tid til at finde ud af dine muligheder, før en medicinsk nødsituation opstår.

Den skadestuen kan have højere omkostninger end en lokal klinik, men hvis du ikke tjekker ind lokale tjenester i forvejen, vil du ikke være i stand til at spare penge, når en akut situation sker.

Sænkning sygesikring omkostninger og finde gode Dækning

Forståelse sygesikring dækning muligheder er forvirrende. Tage skridt til at sikre, at du har adgang til lægehjælp og regelmæssig pleje vil holde dig og din familie sund, både fysisk og økonomisk.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.