10 manieren om uw Health Care en Assurantiewezen Betaalbare

Home » Insurance » 10 manieren om uw Health Care en Assurantiewezen Betaalbare

 10 manieren om uw Health Care en Assurantiewezen Betaalbare

Volgens de  open inschrijving rapport januari 2017 , werden 8,7 miljoen mensen zich aangemeld voor 2017 Affordable Care Act (ACA) dekking via HealthCare.gov. Sindsdien hebben we allemaal gehoord wisselende berichten over hoe de gezondheidszorg kan veranderen of het veranderen is onder Trumpcare, en het zeker is om mensen twee keer na te denken over de toekomst van de gezondheidszorg plannen en hoe betaalbare dekking te vinden, onafhankelijk van de overheid plannen. We hebben geleerd van de afgelopen paar jaar dat het hebben van toegang tot een gezondheidszorg plan niet automatisch dat we krijgen de goedkoopste plan of het beste plan voor onze behoeften. Als je net als veel, kunt u het vinden van de stijgende kosten van de gezondheidszorg alarmerend. We gaan om u te helpen door het verstrekken van een aantal van de beste tips en trucs om het vinden van betaalbare ziektekostenverzekering – ongeacht wat er verder gebeurt.

“1 op de 5 Amerikaanse gezinnen zal moeite hebben om een ​​medische factuur te betalen dit jaar”, National Patient Advocate Foundation (NPAF).

Het verlagen van de ziektekostenverzekering de kosten en Vervoer Affordable Medical Care

Het verlagen van de ziektekostenverzekering de kosten is in de voorhoede van vele Amerikaanse’s geesten. Hoewel er tal van voordelen zijn geweest om Obamacare, zijn er ook al vele kritiek die ons hebben gereden naar een punt waar de toekomst van toegankelijke gezondheidszorg is een punt van zorg.

De kosten voor gezondheidszorg zijn de nummer een oorzaak van het faillissement. Ziek zijn en nodig medische zorg is al erg genoeg, maar als  zorgen met medische schuld  voor zorgen dat je het krijgen van de juiste zorg te slaan, wordt het steeds belangrijker om manieren om de ziektekostenverzekering kosten te besparen door het vinden van betaalbare gezondheidszorg diensten te vinden.

Hoe kan ik een goede Health Insurance Plans

Ongeacht wat de toekomst van de overheid gezondheidszorg plannen in petto voor ons, zijn er enkele beproefde manieren voor u om geld op uw zorgverzekering kosten te besparen en vind gezondheidsvoordelen die zal werken voor u en uw gezin.

Omdat veel mensen vraagtekens bij de toekomst van de gezondheidszorg, is het een goed moment om een ​​aantal strategieën te nemen om ervoor te zorgen dat u uw medische behoeften gedekt, ongeacht wat de toekomst brengt.

Hoe om te winkelen uw zorgverzekering, Whatever Happens Next

Deze 10 tips helpen u ervoor zorgen dat u de beste waar voor uw geld in uw huidige ziektekostenverzekering plan of bij het winkelen rond om een betaalbare gezondheidszorg optie te vinden , ongeacht de veranderingen die kunnen komen.

1. Welke zorgverzekering Plan is het beste?

Let op: lagere premies is misschien niet de meest betaalbare optie

Je wilt niet dat een plan voor de gezondheid door het prijskaartje te beoordelen. Ook al is het eerste wat we willen weten wanneer we kopen een plan is hoeveel het ons gaat kosten, het echte antwoord op de vraag is niet altijd duidelijk. Afhankelijk van uw financiële situatie en gezin nodig heeft, kan de onderste lijn op uw zorgverzekering niet de maandelijkse premie die u betaalt zijn.

Bijvoorbeeld, als u kiest voor een hoog eigen risico beleid, zult u minder premies te betalen. In een claim, zal je veel meer betalen als gevolg van het eigen risico. Als u in goede gezondheid, geen ongevallen hebben, en iedereen op uw plan is gelukkig genoeg om gezond te blijven, dan is een lagere premie en hoger eigen risico plan zal werken geweldig. Als het tegenovergestelde gebeurt al, kan je uiteindelijk het betalen van een veel meer. Om de kosten van de ziektekostenverzekering te evalueren, je echt nodig hebt om naar te kijken hoeveel je aan het einde van de termijn beleid, een keer al uw medische afspraken, medicijnen, preventieve zorg of calamiteiten zijn meegenomen in zal hebben betaald.

Overweeg opties zoals:

  • Wat subsidies of heffingskortingen je kunt krijgen
  • Hoeveel u kunt veroorloven uit eigen zak te betalen
  • Wat de werkelijke behoeften van uw gezin

“Gezinnen met kleine kinderen, jonge koppels beginnen, of senioren zal hebben allemaal verschillende medische zorg. Pas uw keuzes wat je nodig hebt en opnieuw te evalueren in de tijd.”

Laat uw beslissingen niet baseren op de premie, baseer je beslissing over hoeveel je echt gaan uit van uw plan te komen.

Hoeveel van een Health Insurance Subsidie ​​kunt u krijgen?

U kunt een idee van wat voor soort subsidie u voor het in aanmerking komen met behulp van een hulpmiddel als dit krijgen Online gezondheidszorg subsidie calculator . Het is gewoon een manier om een idee van wat u in aanmerking voor te krijgen, blijven lezen om echt te maximaliseren hoe en waar u kunt besparen.

Controleer al uw opties voordat kopen 

Voordat u een plan voor de gezondheid te kopen, zorg ervoor dat je ook alle beschikbare opties te verkennen voor u. Bijvoorbeeld, als je niet getrouwd, maar hebben een binnenlandse partner, erachter te komen of je kunt krijgen gedekt door hun gezondheid plan. Wetten zijn veranderd in de afgelopen jaren en opties beschikbaar om u dat u niet realiseren.

Vergelijk de Dekking van de bestaande plannen

Een ding mensen vaak over het hoofd is de herziening van hoe twee verschillende plannen voor de gezondheid kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld, als u getrouwd bent of een binnenlandse partner, het begrijpen van de dekking op beide plannen en vergelijken van de voordelen in elk plan kan u helpen de kosten te verlagen.

U kunt ook kijken naar de coördinatie van de voordelen voor het maximaliseren van de restituties bij de medische kosten, lees meer over de coördinatie van de uitkeringen en meerdere zorgverzekeringen hier.

Ziektekostenverzekering Vrijstellingen

Na controle van uw situatie kunt u besluit dat u wilt een zorgverzekering waiver met één groep verzekeraar ondertekenen als na het vergelijken van de plannen en de kosten met uw echtgenoot, u bepaalt dat degene die je meer voordelen bieden.

Sommige mensen zijn zelfs in staat om vervangende schadevergoeding te krijgen van hun werkgever als gevolg van het afzien van de gezondheid van plan in het voordeel van worden toegevoegd aan een echtgenoot.

What About Health Savings Plans? Zijn ze nog steeds een goed idee?

We spraken met Caitlin Donovan, directeur van Outreach en Public Affairs bij  National Patient Advocate Foundation , en ze had dit advies aan te bieden,

“Als je een gezondheid spaarrekening, blijven om geld te plaatsen in. Republikeinen hebben een grote belangstelling, niet alleen in het houden van HSAs, maar het uitbreiden van hun gebruik hadden, dus dit kan een groot voordeel zijn voor je.”

Andere manieren om kosten op Zorgverzekeringswet Cut

De punten zullen we hieronder dekken zal u helpen de verschillende aspecten van wat men van plan meer kosteneffectief is dan een ander maakt begrijpen, en geven u extra middelen om u te helpen beslissen.

2. Hier krijg je een Health Insurance Broker die u kunnen helpen

De markt betekent niet altijd de beste prijzen. Aangezien de markt werd geïntroduceerd regelgeving van de overheid zijn beleid op hun plaats die hebben geholpen miljoenen Amerikanen krijgen dekking te zetten. Echter, het navigeren in de markt kan verwarrend zijn en de mensen moeten nog de tijd om opties zorgvuldig te vergelijken nemen. Afgezien van marketplace opties, zijn er ook andere mogelijkheden om te verkennen.

Nadat iemand helpen met de informatieverzameling die begrijpt wat je nodig hebt kan een groot verschil maken. Dit kan de gemakkelijkste manier binnen een budget te werken zonder om te winkelen en al het werk zelf te doen zijn.

Verzekeringsmaatschappijen kan alleen maar helpen u met hun producten, Brokers kan u helpen in vele verzekeraars en bespreken opties With You

Makelaars niet voor verzekeringsmaatschappijen werken, zijn gezondheid verzekeringsmakelaars opdracht voor je werken. Ze zijn aan uw kant.

Het kan geen kwaad om een ​​zorgverzekering professionele contact en zien wat ze kunnen vinden voor u. Brokers worden meestal betaald door de verzekeringsmaatschappij, zodat u niet hoeft te maken over dit aspect van de kosten. Sommige makelaars kunnen kosten in rekening, maar in het algemeen, ze maken hun geld uit de verzekeringsmaatschappij in opdracht.

Hoe een makelaar kan u helpen

Naast het hebben enorme kennis op de soorten plannen beschikbaar zijn, kunnen ze ook de belangrijkste verschillen uit te leggen en helpen bij het vinden van een plan dat zinvol is voor u of uw familie.

Zij zullen in staat zijn om de verschillen in soorten plannen, zoals HMO en PPO uit te leggen, zodat je niet hoeft om dingen uit te zoeken op uw eigen. Een goede gezondheid verzekeringsmakelaar kan uw wensen en behoeften te vergelijken met wat je kunt krijgen voor uw budget.

Health Insurance Claims Help

Bovendien, wanneer het tijd is om het maken van een ziektekostenverzekering claim, ze zijn er om u en pleitbezorger helpen voor uw behoeften met de verzekeringsmaatschappij, zodat u niet op uw eigen worden overgelaten om alles uit te zoeken. Overleg met een makelaar is een goede manier om erachter te komen waar u geld kunt besparen en het maximaliseren van uw voordelen. Dit is hun taak en iets wat je moet verkennen. Zij kunnen u helpen bij elke stap van de weg.

Als je kijkt naar hoeveel tijd het gebruik van de diensten van een makelaar kunt u besparen, in vergelijking met de voordelen die u kunt krijgen van het gebruik van hun ervaring en kennis van de markt, kan dit een van de sterkste manieren om mogelijkheden om te besparen op uw kosten van de ziekteverzekering te vinden .

Als u hulp nodig hebt om een makelaar of wilt u meer informatie over wat een makelaar voor u kan betekenen leren, kunt u kijken op de  National Association of Health Underwriters

3. Beheer uw Healthcare Kosten: Check Medical Billing, Pas Balance Billing

Studies hebben aangetoond dat er een hoge mate van fouten in de medische facturering . Hoewel je misschien niet denken dat dit is uw probleem als je een ziektekostenverzekering hebben, van mening dat u vaak het betalen van een percentage van uw medische rekeningen door middel van copays, coinsurance, en eigen risico.

Wanneer medische kosten omhoog gaan, Health Insurance verhogen

Hogere kosten voor zorgverzekeraars krijgen doorgegeven aan de consument door middel van tariefverhogingen in het algemeen. Het controleren van uw medische rekeningen voor fouten zal niet alleen potentieel bespaart u geld op wat je betaalt uit eigen zak, maar zal helpen om de algemene ziektekostenverzekering de kosten naar beneden.

Bij de evaluatie van uw medische rekeningen, vragen om een ​​gespecificeerde facturen dat de leveringen, medicijnen, of procedures u wordt gefactureerd voor lijsten. En zorg ervoor dat u dubbel te controleren alle informatie om de beste van uw vermogen, waaronder beursgenoteerde copays en eigen risico.

Fouten kunnen gebeuren, en deze fouten kan u geld kosten.

Pas op voor Balance Billing, Ken uw rechten als patiënt

Onder de verschillende tips mevrouw Donovan verstrekt, een dat veel mensen zich niet bewust van was ongeveer balans facturering:

Wat is evenwicht Billing?

“Balance Billing is waar een provider rekeningen van een patiënt voor het saldo overblijft, nadat hij door de verzekeringsmaatschappij wordt betaald, legde ze uit,” Ken uw rechten. Bepaalde landen hebben wetten tegen balans facturering, indien dit type billing “surprise” er met je gebeurt, altijd controleren om te zien of u wettelijk moeten betalen.

4. alternatieven voor de traditionele Zorgverzekeringswet Options

In ons artikel, How to Get Health Insurance With No Job of weinig geld, bespreken we een aantal middelen die alternatieven voor de ACA markt zijn. Er zijn allerlei mogelijkheden voor u en uw familie die kan bespaart u een hoop geld.

Ziektekostenverzekering is iets dat heel erg is gebaseerd op individuele omstandigheden, dus het controleren van de lijst en het uitdiepen van algemene opties voordelig voor u zou kunnen blijken.

Group Insurance opties die u in staat zijn om als individu

Veel mensen realiseren zich niet dat zij in aanmerking komen voor groepsverzekeringen-type voordelen als individuen gewoon door middel van professionele of andere aangesloten verenigingen. Een lidmaatschap-type plan is The Farm Bureau Health Insurance . Veel mensen denken dat dit alleen beschikbaar voor de boeren, maar de verzekering plan is gebaseerd op de gemeenschap, zodat u kunt deelnemen als lid en in aanmerking te komen.

Hoe kan ik te weten komen over de ziekte van specifieke programma’s en bijstand

“Vraag om hulp. Ziekenhuizen kunnen met name programma’s om je te helpen als je wordt geconfronteerd met een hoge rekening mag u niet in staat zijn om te betalen. Er zijn ook organisaties, een ziekte-specifieke, dat de financiële steun en beursprogramma’s aan te bieden.” – Cailtin Donovan,  National Patient Advocate Foundation

5. Inzicht in de Basis in een zorgverzekering zal je helpen besparen

Begrijpen wat diverse zorgverzekeraars termen betekenen en hoe ze invloed hebben zal je helpen je sterker beslissingen te nemen en geld te besparen op uw kosten van de ziekteverzekering.

Bij de evaluatie van uw zorgverzekering keuzes, winkel rond en vergelijk de copay, coinsurance, eigen risico en andere factoren, zoals de levensduur maxima.

gezondheid spaarrekeningen zijn een goede manier om plannen voor de toekomst. Maar als je nog niet hebt opgebouwd besparingen in een van deze plannen, kunt u in een zeer moeilijke positie als u uw plan niet volledig begrijpen.

6. Onderhandelen Kosten van diensten en Kortingen

We zijn niet altijd in de beste mentaliteit als we ziek zijn. Het denken over het vragen om een ​​korting in het midden van een medische noodsituatie is niet onze hoogste prioriteit als een patiënt nodig onmiddellijk hulp.

Toch, als consumenten in de gezondheidszorg, kunnen we onderhandelen en vraag om kortingen. De sleutel is om vooruit te plannen.

Hoe maak je een korting op uw medische kosten Get

Billing-afdelingen, artsen en zorginstellingen kunnen worden onderhandeld, vooral als u te bieden om iets dat hun werk gemakkelijker te maken.

  • Vraag of u een korting kunt krijgen voor het betalen van te voren als je een procedure komen op een later tijdstip.
  • Vraag of ze hebben een beleid waar ze een korting voor die contant betalen kan toestaan.
  • Praat met uw arts over uw medische zorgen als je een hoog eigen risico of andere problemen, kan de arts uw financiën rekening houden en kosten te verminderen.

Elke cent helpt als u op zoek bent om geld te besparen. Wees er zeker en verken deze opties en maak deze vragen een deel van uw criteria om te bepalen welke gezondheidszorg providers u de grootste financiële voordelen kan geven terwijl u in hun zorg.

7. Health Insurance Plan Kortingen voor het gebruik van de technologie Net als Fitness Trackers

Naarmate de technologie maakt data over de toestand van onze gezondheid gemakkelijk beschikbaar, zijn veel verzekeraars beginnen te kijken naar het gebruik van tools zoals fitness-trackers om risico’s te minimaliseren. Als gevolg daarvan kunnen sommige verzekeraars kortingen of incentive plannen die zal u geld besparen, of geeft u financiële voordelen te bieden.

Vraag een makelaar of uw employee benefits manager over de plannen die geven kortingen met behulp van nieuwe technologieën of met gezondheid prikkels. Een voorbeeld hiervan is “UnitedHealthcare Motion”  , die financiële vergoeding prikkels van maximaal $ 1.500 per jaar biedt. Deze types van plannen bieden goede mogelijkheden voor besparingen.

Bedrijven kunnen ook bieden mogelijkheden om bij te dragen aan een gezondheids-spaarrekening als een van de voordelen van dit soort programma’s.

Zorg ervoor om te informeren naar de mogelijkheden elk jaar, omdat dit soort programma’s na verloop van tijd vaker zal worden.

8. geld te besparen op geneesmiddelen op recept met uw Health Insurance Plan

Voor het kiezen van een zorgverzekeraar of de vernieuwing van de dekking, te weten waar ze aan toe zijn met het voorschrijven van medicijnen die u normaal. Als u bepaalde voorschriften die u regelmatig nodig hebt in te vullen, vragen om een ​​overzicht van de zorgverzekering provider en zien waar die medicijnen staan ​​op hun lijst. Zoek uit wat voor soort dekking van uw nieuwe plan zal bieden voor uw geneesmiddelen op recept; als er beperkingen die u zou kunnen beïnvloeden, kunt u zoeken naar andere opties door rond te shoppen.

Vaak zijn er verschillende opties voor medicatie die zal rang op verschillende kosten voor de drug lijst van uw verzekeraar. Door aanpassing van de lijst verzekeraars met uw arts kunnen zij in staat om opties die meer rendabel voor u kiest.

Fabrikanten Programma’s die aanbieden Prescription Drug Kortingen

Hoewel het onmogelijk lijkt misschien een korting op uw drugs te komen bij de apotheek, mevrouw Donovan had wat goed advies te bieden als het gaat om geneesmiddelen op recept en het vinden van deals,

“Controleer verschillende apotheken om te zien wie biedt de beste prijs voor uw recept te zien. Als je onder een bepaalde inkomensgrens vallen, kan de fabrikant een programma voor u om u te helpen toegang te krijgen tot die medicatie. Het kan nooit kwaad om te vragen om hulp en kan zeker helpen .”

9. Het kappen van onnodige medische tests, afspraken of procedures

Artsen voeren vaak verschillende testen als voorzorgsmaatregelen. Vraag uw arts hoe noodzakelijk de tests of procedures ze zijn bevelen zijn. Er zijn soms meer kosten-effectieve alternatieven die u kunt geld besparen.

Door het hebben van een discussie met uw arts over wat medisch noodzakelijk vs. voorzorg, zult u ook uw arts laten in op het feit dat deze met betrekking tot factoren voor u. Open communicatie met uw arts zal helpen de arts het werk met uw situatie beter en kan ook kosten te besparen.

U eerdere uitgaven aan medische kosten voor preventieve zorg voor jezelf en je gezin, en proberen vooruit te plannen met de hulp van uw arts voor de komende preventieve bezoeken zoals check-ups en andere reguliere diensten om te zien of u kunt onderhandelen over tarieven, zoals besproken in ons volgende punt beneden. Het hebben van een goed begrip van wat u kunt verwachten kan u helpen een plan dat goed werkt voor u te vinden.

10. Onderhandelen en vergelijk Health Care Service Options

 

Het kiezen van artsen en medische service centers door rond te shoppen en vergelijken van tarieven bespaart u veel geld.

Deze strategie om geld te besparen is gebaseerd op twee factoren. Een daarvan is de beschikbaarheid van diensten van verschillende aanbieders in uw omgeving, en de tweede is de vraag of uw gezondheid plan zal kunt u kiezen uit verschillende aanbieders.

Een groot deel hiervan is afhankelijk van de aard van de ziektekostenverzekering plan je hebt . Als uw ziektekostenverzekering plan beperkt je mogelijkheden, dan zult u ook worden beperkt tot waar u diensten kunt krijgen en kunnen meer te betalen.

Als je eenmaal weet wat uw mogelijkheden zijn voor de diensten, bel rond en erachter te komen wat de normale prijs is voor procedures of diensten die u wilt gebruiken.

Je zal niet de tijd om dit te doen in het midden van een medische noodsituatie te hebben. Neem de tijd om uit te vinden uw opties, voordat er een medische noodsituatie voordoet.

De meldkamer kan hogere kosten dan een lokale kliniek te hebben, maar als je niet controleren in de lokale diensten op voorhand, zult u niet in staat zijn om jezelf te redden geld als een dringende situatie gebeurt.

Het verlagen van de ziektekostenverzekering de kosten en het vinden van een goede dekking

Inzicht ziektekostenverzekering opties is verwarrend. Het nemen van maatregelen om ervoor te zorgen heb je toegang tot medische hulp en reguliere zorg hebben, zal u en uw gezin gezond te houden, zowel fysiek als financieel.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.