10 moduri de a păstra dvs. de îngrijire de sănătate și asigurări accesibile

Home » Insurance » 10 moduri de a păstra dvs. de îngrijire de sănătate și asigurări accesibile

 10 moduri de a păstra dvs. de îngrijire de sănătate și asigurări accesibile

Potrivit  raportului de înscriere deschis ianuarie 2017 , 8,7 milioane de persoane au fost semnate pentru 2017 Affordable Act (ACA) de acoperire prin HealthCare.gov. De atunci, am auzit rapoarte cu privire la modul de asistenta medicala se poate schimba sau se schimbă sub Trumpcare variabile, si cu siguranta este de a face oamenii gândesc de două ori cu privire la viitorul planurilor de asistență medicală și de modul de a găsi o acoperire la prețuri accesibile, indiferent de planurile guvernului. Am învățat în ultimii doi ani , care au acces la un plan de asistență medicală nu înseamnă în mod automat primim cel mai ieftin plan sau cel mai bun plan pentru nevoile noastre. Dacă sunteți ca mulți, s -ar putea fi găsirea costurilor în creștere ale asistenței medicale alarmante. Vom vă ajuta prin furnizarea de unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru găsirea de asigurări de sănătate la prețuri accesibile – indiferent de ceea ce se întâmplă în continuare.

„1 din 5 Familiile americane vor lupta să plătească un proiect de lege medicale in acest an“, Fundația Avocatul pacientului National (NPAF).

Reducerea costurilor de asigurare de sănătate și Noțiuni de bază Affordable Medical Care

Scăderea costurilor de asigurări de sănătate este în prim-planul mintea multora din America lui. Deși au existat numeroase beneficii pentru Obamacare, au existat, de asemenea, multe critici care ne-au condus la un punct în cazul în care viitorul asistenței medicale accesibile este un motiv de îngrijorare.

Costurile de asistenta medicala sunt numarul unu cauza de faliment. Fiind bolnav și avea nevoie de îngrijire medicală este destul de rău, dar dacă  se referă cu datorii medicale  cauza tine de a sări peste obtinerea de ingrijire adecvata, devine din ce în ce important să se găsească modalități de a reduce costurile de asigurări de sănătate prin găsirea unor servicii medicale accesibile.

Cum sa gasesti bune Planuri de Asigurari de Sanatate

Indiferent de ceea ce viitorul planurilor guvernamentale de sanatate au în magazin pentru noi, există câteva modalități de încercat și adevărat pentru tine de a economisi bani pe costurile de asigurare de sănătate și de a găsi beneficii de sănătate, care va lucra pentru tine si familia ta.

Din moment ce mulți oameni sunt sub semnul întrebării viitorul asistenței medicale, acesta este un moment bun pentru a adopta anumite strategii pentru a vă asigura că obțineți nevoile medicale acoperite indiferent de ceea ce aduce viitorul.

Cum să Shop asigurări de sănătate, orice se întâmplă în continuare

Aceste 10 sfaturi vă vor ajuta să vă asigurați că sunteți obtinerea de cea mai bună valoare pentru bani în planul de asigurări de sănătate curente sau atunci când fac cumpărături în jurul pentru a găsi o opțiune la prețuri accesibile de îngrijire a sănătății , indiferent de schimbările care pot veni.

1. Planul de asigurări de sănătate Ce este cel mai bun?

Feriți-vă: prime mai mici nu poate fi mai convenabilă opțiune

Nu vrei să judeci un plan de sanatate de eticheta de preț. Chiar dacă primul lucru pe care vrem să știm când cumpărăm un plan este cât de mult ne va costa, adevăratul răspuns la întrebarea nu este întotdeauna evidentă. În funcție de statutul și de familie nevoile dvs. financiare, linia de jos pe asigurări de sănătate nu poate fi prima lunar pe care îl plătiți.

De exemplu, dacă alegeți o politică deductibile de mare, veți plăti mai puțin în primele. Într-o cerere, veți plăti mult mai mult din cauza deductibile. Dacă sunteți în stare bună de sănătate, nu au nici un accident, și toată lumea de pe planul tău este suficient de norocos pentru a rămâne sănătoși, atunci o primă mai mică și un plan mai mare deductibile va lucra mare. În cazul în care se întâmplă invers, deși, s-ar putea ajunge să plătiți mult mai mult. Pentru a evalua costul de asigurări de sănătate, aveți într-adevăr nevoie să se uite la cât de mult va fi plătit până la sfârșitul termenului de politică, odată ce toate întâlnirile medicale, medicamente, îngrijire preventive sau situații de urgență au fost luate în calcul.

Luați în considerare opțiuni cum ar fi:

  • Ce subvenții sau credite fiscale puteți obține
  • Cât de mult vă puteți permite să plătească din buzunar
  • Ce nevoile reale ale familiei tale sunt

„Familii cu copii mici, cupluri tinere la început, sau seniori va avea toate diferite preocupari medicale. Adaptați opțiunile în ceea ce aveți nevoie și reevaluați-a lungul timpului.“

Nu vă bazați deciziile pe prima, baza decizia pe cât de mult chiar vor ieși din planul tău.

Cât de mult unei subvenții de asigurări de sănătate Puteți obține?

Puteți obține o idee despre ce fel de subvenție vă calificați pentru utilizând un instrument ca acest online de îngrijire a sănătății subvenție calculator . Este doar o modalitate de a obține o idee despre ceea ce vă calificați pentru, ține de lectură pentru a maximiza într – adevăr cum și de unde puteți salva.

Verificați toate opțiunile înainte de cumpărare 

Înainte de a cumpăra un plan de sanatate, asigurați-vă că, de asemenea, explora toate opțiunile disponibile pentru tine. De exemplu, dacă nu sunt căsătoriți, dar au un partener intern, pentru a afla dacă puteți obține acoperite de planul lor de sănătate. Legile s-au schimbat în ultimii ani și opțiuni pot fi disponibile pentru a vă că nu ai dat seama.

Comparați reflectarea planurilor existente

Un lucru pe care oamenii de multe ori trec cu vederea este revizuirea modul în care două planuri diferite de sanatate pot lucra împreună. De exemplu, dacă sunteți căsătorit sau au un partener intern, înțelegerea gradul de acoperire pe ambele planuri și compararea avantajelor în fiecare plan poate ajuta la reducerea costurilor.

Ați putea uita, de asemenea, la coordonarea beneficiilor pentru maximizarea restituirilor la costurile medicale, citiți mai multe despre coordonarea politicilor și a beneficiilor multiple de asigurări de sănătate aici.

Politele de asigurare de sănătate

După trecerea în revistă situația dumneavoastră, puteți decide că doriți să semneze o renunțare de asigurări de sănătate cu un asigurător de grup în cazul în care, după compararea planurilor și costurile cu partenerul dvs., vă stabili că te va oferi mai multe avantaje.

Unii oameni sunt chiar capabili de a obține compensații alternative de la angajatorul lor, ca urmare a renunțării la planul de sănătate în favoarea de a fi adăugate unui soț.

Ce despre planurile de economii de sanatate? Mai sunt o idee bună?

Am vorbit cu Caitlin Donovan, director al Outreach si Afaceri Publice de la  Fundatia Nationala pacientului avocat , și ea a avut acest sfat pentru a oferi,

„Dacă aveți un cont de economii de sănătate, continuă să plaseze bani în el. Republicanii au avut un mare interes nu numai păstrarea HSAs, dar extinderea utilizării lor, astfel încât aceasta poate fi un mare beneficiu pentru tine.“

Alte modalități de a reduce costurile privind asistenta medicala Asigurare

Punctele vom acoperi mai jos vă va ajuta să înțeleagă diferitele aspecte ale ceea ce face un plan mai rentabil decât altul, și vă va oferi resurse suplimentare pentru a vă ajuta să decideți.

2. Ia un broker de asigurări de sănătate care te poate ajuta

Pe piață nu înseamnă întotdeauna cele mai bune preturi. reglementările guvernamentale Având în vedere că piața a fost introdus politici au pus în aplicare, care au ajutat milioane de americani obține o acoperire. Cu toate acestea, navigarea pe piață poate fi confuz și oamenii încă mai trebuie să ia timp pentru a compara cu atenție opțiunile. În afară de opțiuni de piață, există și alte opțiuni pentru a explora.

Având ajuta pe cineva cu legwork care înțelege ceea ce ai nevoie, poate face o diferenta majora. Acest lucru poate fi cel mai simplu mod de a lucra într-un buget fără a fi nevoie pentru a face cumpărături și de a face toate lucrările de unul singur.

De asigurare Companiile pot ajuta doar cu produsele lor, Brokerii puteți ajuta la nivelul mai multor Asigurătorii și a discuta aceste opțiuni cu dvs.

Brokerii nu lucrează pentru companiile de asigurări, brokerii de asigurări de sănătate sunt mandatate să lucreze pentru tine. Ele sunt de partea ta.

Ea nu strica sa contacteze o asigurare de sănătate profesională și a vedea ce pot gasi pentru tine. Brokerii sunt de obicei plătite de compania de asigurări, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acest aspect al costurilor. Unii brokeri pot percepe taxe, dar, în general, ei fac bani de pe compania de asigurări de comision.

Cum un broker poate ajuta să vă

Pe lângă faptul că vaste cunoștințe despre tipurile de planuri disponibile, ele pot explica, de asemenea, diferențele cheie pentru tine si ajuta la găsirea unui plan care are sens pentru tine sau familia ta.

Acestea vor fi în măsură să explice diferențele de tipuri de planuri, cum ar fi HMO și PPO, astfel încât să nu trebuie să dau lucrurile pe cont propriu. Un bun broker de asigurări de sănătate se poate compara dorințele și nevoile la ceea ce puteți obține pentru bugetul.

Asigurări de Sănătate Revendicările Ajutor

În plus, atunci când vine vorba de timp pentru a face o cerere de asigurare de sănătate, ei sunt acolo pentru tine si ajuta avocat pentru nevoile dvs. cu compania de asigurări, astfel încât să nu sunt lăsate pe cont propriu pentru a descoperi totul. Consultarea cu un broker este o modalitate buna de a afla unde puteți economisi bani și de a maximiza beneficiile. Aceasta este treaba lor și ceva ce ar trebui să exploreze. Ele te pot ajuta la fiecare pas din drum.

Când te uiți la cât de mult timp, folosind serviciile unui broker vă poate salva, în comparație cu beneficiile pe care le pot obține de la utilizarea experienței și piața lor de cunoștințe, acest lucru poate fi una dintre cele mai puternice moduri de a găsi opțiuni pentru a salva pe costurile de asigurări de sănătate .

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi un broker sau doriți să aflați mai multe despre ceea ce poate face un broker pentru tine, puteți verifica afară de  Asociația Națională de Sănătate Underwriters

3. Gestionarea costurilor asistenței medicale: Verificați medical de facturare, Feriți-vă de Balanța de facturare

Studiile au arătat că există o rată ridicată de eroare de facturare medicale . Deși s -ar putea să nu cred că acest lucru este problema ta , dacă aveți de asigurări de sănătate, considerăm că sunt de multe ori plăti un procent din facturile medicale prin copays, coasigurare, și deductibile.

Când medical Costuri În sus, asigurări sociale de sănătate Rata Creșterea

Creșterea costurilor pentru companiile de asigurări de sănătate a lua trecut în jos pentru consumatori prin intermediul creșterii ratei, în general. Verificarea facturile medicale pentru erori nu numai ca va putea să salvați bani pe ceea ce sunt plătiți din buzunar, dar va ajuta la menținerea costurilor generale de asigurări de sănătate în jos.

La examinarea facturile medicale, cere o facturare detaliată care listează consumabile, medicamente sau proceduri sunteți facturat. Și asigurați-vă că verificați toate informațiile cele mai bune de capacitatea dumneavoastră, inclusiv copays si deductibile enumerate.

Greseli se poate întâmpla, iar aceste greșeli te poate costa bani.

Feriți-vă de Balanța de facturare, Cunoaște-ți drepturile ca pacient

Printre diferitele sfaturi doamnei Donovan oferite, unul pe care mulți oameni nu pot fi conștienți de echilibru a fost de aproximativ de facturare:

Care este echilibrul de facturare?

„Balanța de facturare este în cazul în care un furnizor de facturi un pacient pentru soldul rămase după ce este plătit de către compania de asigurări, a explicat ea,“ Cunoaște – ți drepturile. Anumite state au legi împotriva echilibrului de facturare, În cazul în care acest tip de „surpriză“ de facturare se întâmplă cu tine, verificați întotdeauna pentru a vedea dacă aveți în mod legal să – l plătească.

4. Alternative la tradiționale medicale Opțiuni de asigurare

În articolul nostru, Cum de a obține de asigurare de sănătate fără loc de muncă sau de puțini bani, acoperim mai multe resurse care sunt alternative la piață ACA. Există tot felul de opțiuni pentru tine și familia ta, care s-ar putea salva o mulțime de bani.

De asigurări de sănătate este ceva care este foarte mult în funcție de circumstanțele individuale, astfel încât verificarea listei și explorarea opțiuni generale ar putea dovedi benefice pentru tine.

Grupa Opțiuni de asigurare Ați putea fi capabil de a obține ca individ

O mulțime de oameni nu realizează că acestea sunt eligibile pentru grupul de beneficii de tip de asigurare , ca indivizi , pur și simplu prin intermediul asociațiilor membre profesionale sau de altă natură. Un plan de tip de membru este Biroul agricole de Asigurări de Sănătate . Mulți oameni cred că acest lucru este valabil numai pentru agricultori, dar planul de asigurare se bazează pe comunitate, astfel încât să puteți alătura ca membru și să fie eligibile.

Cum de a afla despre boala Programe specifice și asistență

„Cere ajutor. Spitalele , în special , pot avea programe pentru a vă ajuta în cazul în care vă confruntați cu un proiect de lege mare ar putea să nu fie în măsură să plătească. Există , de asemenea , organizații, unele boli specifice, care oferă asistență financiară și programe de burse.“ – Cailtin Donovan,  Fundația Națională avocat pacient

5. Înțelegerea de bază într-o politică de asigurări de sănătate va ajuta să economisiți

Înțelegerea a ceea ce înseamnă diferite de asigurări de sănătate termeni și modul în care acestea afectează vă va ajuta să luați decizii mai puternice și de a economisi bani pe costurile de asigurări de sănătate.

Atunci când se evaluează opțiunile de asigurări de sănătate, în jurul valorii de magazin și să compare copay, coasigurare, deductibile și de alți factori, cum ar fi durata de viață maximums.

Conturile de economii de sanatate sunt o modalitate buna de a planifica pentru viitor. Dar, dacă nu ați construit încă economii într-una dintre aceste planuri, s-ar putea fi într-o poziție foarte dificilă, dacă nu înțeleg pe deplin planul.

6. Costurile de negociere a serviciilor și Reduceri

Noi nu suntem întotdeauna în mentalitatea atunci când suntem bolnavi. Ma gandesc la a cere o reducere, în mijlocul unei urgențe medicale nu este prioritatea noastră ca un pacient care au nevoie de ajutor imediat.

Cu toate acestea, în calitate de consumatori de asistenta medicala, putem negocia și cere reduceri. Cheia este de a planifica.

Cum se obține o reducere pentru costurile medicale

Departamentele de facturare, medici, și facilități de îngrijire a sănătății poate fi deschis la negocieri, mai ales dacă oferta de a face ceva care va face munca mai ușoară.

  • Întrebați dacă puteți obține o reducere pentru plata în avans, dacă aveți o procedură de a veni la o dată ulterioară.
  • Întrebați dacă au o politică în cazul în care acestea pot permite o reducere pentru plata în numerar.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră despre preocupările dumneavoastră de asistență medicală, dacă aveți un nivel ridicat probleme deductibile sau alte, medicul poate lua finantele în considerare și de a reduce taxele.

Fiecare cent ajută atunci când sunteți în căutarea de a economisi bani. Asigurați-vă că și de a explora aceste opțiuni și să facă aceste întrebări parte din criteriile dvs. pentru a decide care furnizorii de servicii de sănătate vă pot oferi cele mai mari avantaje financiare în timp ce vă aflați în îngrijirea lor.

7. Reduceri Planul de asigurări sociale de sănătate pentru utilizarea tehnologiei Ca Trackers Fitness

Pe măsură ce tehnologia face ca datele despre starea sănătății noastre ușor disponibile, mulți asigurători încep să se uite la utilizarea instrumentelor cum ar fi dispozitive de urmărire de fitness pentru a minimiza riscul. Ca urmare, unii furnizori de asigurare pot oferi reduceri sau planuri de stimulare pe care le va economisi bani, sau vă oferă avantaje financiare.

Cere un broker sau managerul de beneficii ale angajaților cu privire la planurile care oferă reduceri prin utilizarea de noi tehnologii sau cu stimulente de sănătate. Un exemplu este „UnitedHealthcare Motion“ ,  care oferă stimulente financiare de rambursare de pana 1.500 $ pe an. Aceste tipuri de planuri oferă bune oportunități pentru economii.

Companiile pot oferi, de asemenea, opțiuni de a contribui la un cont de economii de sănătate ca fiind unul dintre avantajele acestor tipuri de programe.

Asigurați-vă că pentru a întreba despre posibilitățile în fiecare an, din moment ce acest tip de program va deveni mai frecvente in timp.

8. economisirea de bani pe medicamente prescrise de planul dvs. de asigurări sociale de sănătate

Înainte de a alege un furnizor de asigurări de sănătate sau de reînnoire de acoperire, pentru a afla în cazul în care ei stau cu medicamentele prescrise pe care le luați în mod normal. Dacă aveți anumite prescripții pe care în mod regulat, va trebui să umple, cere o listă de la furnizorul de asigurări de sănătate și a vedea în cazul în care aceste medicamente stau pe lista lor. Afla ce fel de acoperire noul plan va oferi pentru medicamente baza de prescriptie medicala; în cazul în care există limitări care le-ar putea afecta, poate doriți să căutați alte opțiuni de cumpărături în jurul valorii.

Există mai multe ori mai multe opțiuni pentru medicamente care vor clasifica la diferite costuri de pe lista de droguri asigurător dumneavoastră. Prin aducerea lista asiguratorilor la medicul dumneavoastră acestea pot fi în măsură să aleagă opțiuni care sunt mai rentabile pentru tine.

Producatori de programe care oferă reduceri de prescriptie de droguri

Deși poate părea imposibil de a obține o reducere la medicamente dvs. la farmacie, doamna Donovan a avut un sfat bun de oferit atunci când vine vorba de medicamente prescrise si oferte de constatare,

„Verificați diferite farmacii pentru a vedea care ofera cel mai bun pret pentru rețeta. Dacă scade sub un anumit nivel de venit, producătorul poate avea un program pentru a vă ajuta să accesați acel medicament. Niciodată nu strică să ceară ajutor și poate ajuta cu siguranță .“

9. Reducerea pe nenecesare analize medicale, numiri sau proceduri

Medicii efectua de multe ori diverse teste ca măsuri de precauție. Adresați-vă medicului dumneavoastră cum este necesar testele sau procedurile pe care le recomanda sunt. Există, uneori, mai multe alternative rentabile, care s-ar putea economisi bani.

Prin având o discuție cu medicul dumneavoastră despre ceea ce este necesar medical vs precauție, vă va permite, de asemenea, medicul dumneavoastră în pe faptul că acestea sunt în ceea ce privește factorii pentru tine. Comunicarea deschisă cu medicul dumneavoastră va ajuta la lucrul cu medicul situația dumneavoastră mai bine și poate reduce costurile.

Examinați cheltuielile din trecut cu privire la cheltuielile medicale pentru îngrijirea preventivă pentru tine si familia ta, și să încerce și să planifice mai departe cu ajutorul medicului pentru vizitele preventive viitoare, cum ar fi check-up-uri și alte servicii regulate pentru a vedea dacă se pot negocia rate, așa cum sa discutat în următorul nostru punct de mai jos. Având o înțelegere a ceea ce vă puteți aștepta poate ajuta să găsiți un plan care funcționează bine pentru tine.

10. Negocierea și comparați Health Care Opțiuni de service

 

Alegerea medici si centre de servicii medicale de cumpărături în jurul și ratele de comparare ai putea salva o mare parte din bani.

Această strategie pentru a economisi bani se bazează pe doi factori. Una dintre ele este disponibilitatea serviciilor de la diferiți furnizori din zona dumneavoastră, iar al doilea este dacă planul dumneavoastră de sănătate vă va permite de a alege de la furnizori diferiți.

O mulțime de acest lucru depinde de tipul de plan de asigurare de sănătate aveți . În cazul în care planul de asigurări de sănătate limitează opțiunile dvs., atunci va fi limitat la cazul în care puteți obține servicii și pot plăti mai mult.

Odată ce știi ce opțiunile sunt pentru servicii, apel în jurul și de a afla ce rata merge este pentru procedurile sau serviciile pe care le vor utiliza.

Nu va avea timp să facă acest lucru în mijlocul unei urgențe medicale. Ia timp pentru a afla opțiunile, înainte de a se produce o urgență medicală.

Camera de urgență poate avea costuri mai mari decât o clinica locala, dar dacă nu verificați în serviciile locale în avans, nu va fi în măsură să vă economisi bani atunci când se întâmplă o situație de urgență.

Reducerea costurilor de asigurare de sănătate și de a găsi o bună acoperire

Despre opțiunile de acoperire de asigurări de sănătate este confuz. Luarea de măsuri pentru a vă asigura că aveți acces la ajutor medical și de îngrijire regulată tine si familia ta va menține sănătoși, atât fizic cât și financiar.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.