10 Smart Money Flytter til enlige kvinder i 20’erne

Home » Finance » 10 Smart Money Flytter til enlige kvinder i 20’erne

10 Smart Money Flytter til enlige kvinder i 20'erne

Gør smarte film er afgørende på noget tidspunkt i dit liv. Det er vigtigt at starte stærk og træffe valg, som vil forberede dig for uanset hvor livet fører dig. Du må forblive single, ender med en partner eller starte en familie, men de positive økonomiske valg, du foretager i din 20’erne kan sætte dig op for at møde den næste eventyr og ved, at din fremtid er taget sig af. Lær ti skridt du skal tage nu.

Start Planlægning for pensionering

Det første, du skal gøre er planen for pensionering. Medvirkende tidligt og regelmæssigt betyder, at du kan komme af med at bidrage en lavere samlet procentdel af din indkomst, og du behøver ikke at bekymre sig om at indhente senere. Det giver mening at planlægge, som om du kommer til at være ansvarlig for din pension på egen hånd. Dette giver dig mulighed for at spare nok og vil efterlade dig parat. Det kan hjælpe dig til at være i stand til at gå tidligt på pension. Hvis du ikke er berettiget til en 401 (k) endnu, skal du åbne en IRA og begynde at bidrage dér. Hvis du gør kvalificere sig til en 401 (k) være sikker på at drage fordel af din arbejdsgivers kamp, ​​selvom du arbejder på andre finansielle mål.

Gem for din fremtid

Ud over pensionsopsparing, er det vigtigt at afsætte penge til dine andre finansielle mål, som du ønsker at nå i fremtiden. Der kan komme et tidspunkt, hvor du ønsker at købe dit eget hjem eller Condo og begynde at opbygge egenkapital i stedet for at leje.

At spare op til udgifter som at købe en ny bil kan hjælpe dig med at spare penge på interesse. Hvis du vil i sidste ende starte din egen virksomhed, hvilket sparer op kapital at gøre det ville være et stort mål.

Opret en finansieringsplan

En finansiel plan kan omfatte alt fra din karriereplan til din pensionsordning. Hvis der føles som for meget at starte ud med en fem-års plan.

Hvor vil du være om fem år? Hvad har du brug for at gøre økonomisk at komme dertil? Så bryde det ned i årlige og månedlige mål og trin. Vær sikker på at inkludere langsigtede mål som pensionering som en del af din plan. Dette kan omfatte at gå tilbage til skolen for at få din uddannelse til at hjælpe med din næste karriere mål.

Fokus på Klatring ad karrierestigen

Nu er et godt tidspunkt at fokusere på karrierestigen. Det tager tid og hårdt arbejde til at gå op. Foretag klare mål og bestemme, hvad du skal gøre for at nå dem. Det kan betyde at skifte virksomheder, der flytter til en anden by eller gå tilbage til skolen. Det kan betyde, at du gør side arbejde eller skabe et professionelt netværk og finde en mentor til at hjælpe dig med at nå dette mål. Nedbryd vejledningen for den karrierevej, du ønsker at tage, og begynder at tage dem. Det er i orden at skifte retninger på et tidspunkt og vælger at gå en ny retning, hvis du finder en bedre egnet til dig. Drømme kan ændre sig, men det vigtigste er at holde bevæger sig fremad mod den drøm.

Sørg for at du Budgettering

Budgetlægning er en af ​​de største værktøjer til at styre dine penge ordentligt. Når du er single, er det let at retfærdiggøre ikke at skabe et budget. Dine udgifter er ligetil og hvis du betaler dine regninger, hvad betyder det noget, hvornår og hvordan du bruger dine penge?

Dog kan dit budget for dig at finde områder, du kan skære ned på udgifterne til at sætte flere penge i retning af besparelser eller gæld. Gør din indkomst et værktøj, og budgettet effektivt. Dette betyder ikke, du skal ikke have det sjovt, men bestemme, hvor meget du har råd til at bruge mens du arbejder på din økonomiske plan og holde sig til dette beløb.

Pas godt på din kredit / gæld

Din kredit og gæld kan påvirke din evne til at tage den næste finansielle skridt fra at købe et hjem til at tage ud en virksomhed lån til at åbne din nye forretning. Betalende ned din gæld vil frigøre ekstra penge du kan bruge mod besparelser. Forsinkede betalinger kan gøre det vanskeligt at kvalificere sig til et lån. At tage sig tid til at løse eventuelle tidligere fejltagelser og rydde op din kredit rapport vil gøre det lettere for dig at nå dine mål i fremtiden.

Sørg for at du har de rigtige forsikring

Forsikring er der for at beskytte dig.

Det kan være frustrerende at se din indkomst går til forsikring hver måned, men det er der for at beskytte dig. Når du er en enkelt, kortsigtet og langsigtet handicap forsikring kan være en livredder, især hvis du ikke har en nødfond sparet op. Denne forsikring vil beskytte dig, hvis du er pludselig ikke er i stand til at arbejde på grund af en skade eller sygdom. Sundhedsforsikring kan holde dig fra at gå konkurs, når du er pludselig syg. Lejer forsikring kan hjælpe dig med at undgå stress af at erstatte alt, hvis du er berøvet. Tag dig tid til at sikre, at du er beskyttet.

Glem ikke Livsforsikring

Når du er single, kan det virke som du ikke behøver livsforsikring. Dette er især tilfældet, hvis du ikke har et barn eller nogen du er økonomisk ansvarlig for. Du bør dog have nok til at dække dine nedgravning omkostninger. Du kan undgå, at byrden af ​​disse udgifter på din familie eller venner. Mange arbejdsgivere tilbyder en grundlæggende politik, der burde dække disse omkostninger. Hvis du er ansvarlig for at hjælpe nogen ud økonomisk, kan du overveje at tage et stort nok politik, at de kan leve af renterne, hvis de investerede det.

Byg din nødfond

En nødfond er afgørende, hvis du er single. Det kan være ting, der gemmer dig i at være hjemløs, hvis du skulle pludselig mister dit job. Det kan hjælpe med at dække uventede udgifter og tage bekymre og vægten ned. For mennesker, der bor på en indkomst, en års forbrug af udgift er et godt mål. Dette vil give dig tid til at finde et nyt job uden for meget pres.

Put alt i orden

Endelig tager sig tid til at sætte alt i orden. Det kan synes som det er for tidligt at bekymre sig om det, men at have en vilje og endelige ønsker kan gøre tingene lettere for dine kære, hvis du skulle passere uventet eller hvis du skulle blive syg pludseligt. Træffe beslutninger om et livstestamente eller DNRs, organdonation, begravelse planer og hvem man skal kontakte, hvis du passerer, vil ikke tage lang tid, og når gjort, behøver du ikke at bekymre dig om det igen. Et dokument, der indeholder nogen forsikring oplysninger, vil bank og lån konti gøre det lettere for nogen til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Normalt en forælder er en god person til at give disse oplysninger til, men hvis ikke du kan give den til en betroet ven, der forstår situationen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.