10 Smart Money Moves for single kvinner i 20-årene

Home » Finance » 10 Smart Money Moves for single kvinner i 20-årene

10 Smart Money Moves for single kvinner i 20-årene

Gjøre smarte filmer er viktig på ethvert stadium av livet ditt. Det er viktig å starte sterk og gjøre valg som vil forberede deg for uansett hvor livet tar deg. Du kan bo enkelt, ender opp med en partner eller starte en familie, men de positive økonomiske valgene du gjør i 20-årene kan sette deg opp for å møte neste eventyr og vet at fremtiden er tatt vare på. Lær ti trinn du må ta nå.

Starte planlegging for Retirement

Det første du bør gjøre er å planlegge for pensjonisttilværelsen. Bidra tidlig og regelmessig betyr at du kan få av med å bidra med en lavere samlet prosentandel av inntekten, og du trenger ikke å bekymre deg for å fange opp senere. Det er fornuftig å planlegge som om du kommer til å være ansvarlig for din pensjon på egen hånd. Dette tillater deg å spare nok og vil forlate deg forberedt. Det kan hjelpe deg til å være i stand til å pensjonere seg tidlig. Hvis du ikke er kvalifisert for en 401 (k) ennå, åpne en IRA og begynne å bidra der. Hvis du kvalifiserer for en 401 (k) være sikker på å dra nytte av din arbeidsgiver kamp selv om du arbeider med andre finansielle mål.

Lagre for din fremtid

I tillegg til pensjon sparing, er det viktig å sette av penger til andre finansielle mål som du ønsker å nå i fremtiden. Det kan komme en tid når du ønsker å kjøpe din egen bolig eller leilighet og begynne å bygge egenkapital i stedet for å leie.

Sparer deg for utgifter som kjøper en ny bil kan hjelpe deg å spare penger på renter. Hvis du ønsker å eventuelt starte din egen bedrift, spare opp kapital til å gjøre det ville være en stor mål.

Lag en finansiell plan

En finansiell plan kan omfatte alt fra din karriereplan til din pensjonisttilværelse. Hvis det føles som for mye starter med en fem-års plan.

Hvor ønsker du å være om fem år? Hva trenger du å gjøre økonomisk for å komme dit? Deretter bryte det ned i årlige og månedlige mål og trinn. Sørg for å inkludere langsiktige mål som pensjon som en del av planen. Dette kan inkludere å gå tilbake til skolen for å få din utdanning for å hjelpe til med din neste karriere mål.

Fokus på Klatring på karrierestigen

Nå er en fin tid til å fokusere på karrierestigen. Det tar tid og hardt arbeid for å flytte opp. Gjør klare mål og finne ut hva du må gjøre for å nå dem. Det kan bety å bytte selskap, flytte til en annen by eller gå tilbake til skolen. Det kan bety at du gjør siden arbeidet eller opprette et faglig nettverk og finne en mentor for å hjelpe deg å nå det målet. Bryt ned trappen for karriere banen du vil ta og begynne å ta dem. Det er greit å bytte retninger på et tidspunkt, og velger å gå en ny retning hvis du finner en bedre passform for deg. Drømmer kan endres, men nøkkelen er å holde fremover mot den drømmen.

Kontroller at du er Budsjettering

Budsjettering er en av de største verktøyene til å administrere pengene riktig. Når du er singel, er det lett å rettferdiggjøre ikke lage et budsjett. Utgifter er grei, og hvis du betaler dine regninger hva betyr det noe når og hvordan du bruker pengene dine?

Men budsjettet hjelpe deg å finne områder du kan kutte ned på utgifter til å sette mer penger mot sparing eller gjeld. Gjør din inntekt et verktøy, og budsjettet effektivt. Dette betyr ikke at du ikke skal ha det gøy, men finne ut hvor mye du har råd til å bruke mens du arbeider på din finansielle plan og hold deg til dette beløpet.

Ta vare på kreditt / gjeld

Kreditt og gjeld kan påvirke din evne til å ta neste økonomiske skritt fra å kjøpe et hjem for å ta ut en bedrift lån for å åpne den nye virksomheten. Betale ned gjeld vil frigjøre mer penger du kan bruke mot besparelser. Sen betaling kan gjøre det vanskelig å kvalifisere for et lån. Tar tid å fikse eventuelle tidligere feil og rydde opp kreditt-rapporten vil gjøre det enklere for deg å nå dine mål i fremtiden.

Kontroller at du har riktig forsikring

Forsikring er der for å beskytte deg.

Det kan være frustrerende å se din inntekt går til forsikring hver måned, men det er der for å beskytte deg. Når du er en enkelt, kortsiktig og langsiktig uførhet forsikring kan være en livredder, spesielt hvis du ikke har en nødsituasjon fondet spart opp. Denne forsikringen vil beskytte deg hvis du plutselig ikke er i stand til å arbeide på grunn av en skade eller sykdom. Helseforsikring kan holde deg fra å gå konkurs når du er plutselig syk. Leieren er forsikring kan hjelpe deg å unngå å stresse med å erstatte alt hvis du er ranet. Ta deg tid til å sørge for at du er beskyttet.

Ikke glem Livsforsikring

Når du er singel, kan det virke som om du ikke trenger livsforsikring. Dette gjelder spesielt hvis du ikke har et barn eller noen du er økonomisk ansvarlig for. Men bør du ha nok til å dekke begravelse koster. Du kan unngå å forlate byrden av disse utgiftene på din familie eller venner. Mange arbeidsgivere tilbyr en grunnleggende politikk som burde dekke disse kostnadene. Hvis du er ansvarlig for å hjelpe noen ut økonomisk, kan det være lurt å vurdere å ta ut en stor nok politikk som de kan leve av interesse hvis de investert det.

Bygg din Emergency Fund

En nødsituasjon fondet er viktig hvis du er singel. Det kan være ting som sparer deg fra å være hjemløs hvis du skulle plutselig miste jobben. Det kan bidra til å dekke uforutsette utgifter og ta bekymring og vekten av. For mennesker som lever på en inntekt, et år igjen av utgifter er et godt mål. Dette vil gi deg tid til å finne en ny jobb uten for mye press.

Sett alt i orden

Til slutt tar deg tid til å sette alt i orden. Det kan virke som det er for tidlig å bekymre seg for det, men å ha en vilje og endelige ønsker kan gjøre ting enklere for dine kjære hvis du skulle passere uventet, eller hvis du skulle bli syk plutselig. Beslutninger om en levende vil eller DNRS, organdonasjon, begravelse planer og hvem du kan kontakte hvis du passerer vil ikke ta lang tid, og når du er ferdig, trenger du ikke å bekymre deg for det igjen. Et dokument som inneholder noen forsikring informasjon, vil banken og lån kontoer gjøre det lettere for noen til å hjelpe deg hvis du trenger det. Vanligvis en forelder er en god person å gi denne informasjonen til, men hvis ikke du kan gi den til en betrodd venn som forstår situasjonen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.