10 Smart Money Moves pentru femei singure în 20 de ani

Home » Finance » 10 Smart Money Moves pentru femei singure în 20 de ani

10 Smart Money Moves pentru femei singure în 20 de ani

Realizarea de filme inteligente este esențială în orice etapă a vieții tale. Este important să se înceapă puternic și să facă alegeri pe care le va pregăti pentru viață oriunde te duce. Este posibil să stai singur, termina cu un partener sau de a începe o familie, dar alegerile financiare pozitive pe care le face la 20 de ani puteți seta pentru a satisface următoarea aventură și știu că viitorul este avut grijă de. Aflați zece pași pe care trebuie să le ia acum.

Planificarea pentru pensionare Start

Primul lucru pe care ar trebui să faceți este planul de pensionare. Contribuția timpurie și în mod regulat înseamnă că puteți obține prin contribuția cu un procent mai mic de ansamblu a veniturilor dvs. și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prinderea mai târziu. Este logic să-și planifice ca și cum aveți de gând să fie responsabil pentru pensionarea pe cont propriu. Acest lucru vă permite să salvați suficient și te va lăsa pregătit. Acesta vă poate ajuta să fie în măsură să se pensioneze mai devreme. Dacă nu se califică pentru un 401 (k) încă, deschide un IRA și să înceapă să contribuie acolo. Dacă se califică pentru un 401 (k) asigurați-vă că pentru a profita de meciul angajatorului dumneavoastră, chiar dacă lucrați la alte obiective financiare.

Salvați pentru viitorul tau

În plus față de economiile de pensii, este important să pună deoparte bani pentru celelalte scopuri financiare pe care doriți să ajungă în viitor. S-ar putea veni o vreme când doriți să cumpărați propria casă sau apartament și să înceapă construirea de capital în loc de închiriere.

Salvarea pentru cheltuieli, cum ar fi achiziționarea unui automobil nou vă poate ajuta să economisi bani pe interes. Dacă doriți să începeți propria afacere în cele din urmă, economisind până capital pentru a face acest lucru ar fi un obiectiv mare.

Crearea unui plan financiar

Un plan financiar poate include totul, de la planul de cariera la planul de pensionare. În cazul în care se simte ca prea mult începe cu un plan de cinci ani.

Unde vrei să fie în cinci ani? Ce trebuie să faci punct de vedere financiar pentru a ajunge acolo? Apoi se descompun în obiective anuale și lunare și pași. Asigurați-vă că pentru a include obiective pe termen lung, cum ar fi de pensionare, ca parte a planului. Aceasta poate include merge înapoi la școală pentru a obține educația dvs. pentru a ajuta la următorul obiectiv de carieră.

Focus pe Culmile carierei

Acum este momentul să se concentreze pe scara carierei. Este nevoie de timp și de muncă asiduă pentru a vă deplasa în sus. Asigurați-vă obiective clare și de a determina ceea ce trebuie să faceți pentru a ajunge la ele. Aceasta poate însemna companii de comutare, se deplasează într-un alt oraș sau merge înapoi la școală. Aceasta poate însemna că munciți parte sau de a crea o rețea profesională și de a găsi un mentor pentru a vă ajuta să atinge acest obiectiv. Divizați pașii pentru calea de cariera pe care doriți să ia și să înceapă să le utilizeze. Este în regulă pentru a comuta direcții la un moment dat și aleg să meargă o nouă direcție dacă găsiți o potrivire mai bună pentru tine. Visele pot schimba, dar cheia este de a menține în mișcare înainte spre acest vis.

Asigurați-vă că sunteți în buget

Bugetarea este una dintre cele mai mari instrumente pentru gestionarea banilor în mod corespunzător. Când ești singur, este ușor de justificat, nu crearea unui buget. Cheltuielile tale sunt simple și dacă vă plătiți facturile ceea ce contează când și cum vă cheltuiți banii?

Cu toate acestea, bugetul dvs. vă poate ajuta să găsiți zone puteți reduc cheltuielile pentru a pune mai mulți bani spre economii sau datorii. Asigurați-vă venitul un instrument, și bugetul în mod eficient. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să te distrezi, dar determina cât de mult vă puteți permite să-și petreacă în timp ce lucra la planul financiar și stick la această sumă.

Ai grijă de credit / datoriei

credit și datoria ta poate afecta capacitatea de a lua următorul pas financiar de la cumpararea unei case pentru a lua un împrumut de afaceri pentru a deschide noua afacere. Plată datoria va elibera bani suplimentar, puteți utiliza spre economii. Plățile întârziate pot face dificilă pentru a se califica pentru un împrumut. Luând timp pentru a remedia orice greșeli din trecut și lămurirea raportul dvs. de credit va face mai ușor pentru a vă atinge obiectivele în viitor.

Asigurați-vă că aveți asigurări dreapta

Asigurare este acolo pentru a vă proteja.

Acesta poate fi frustrant pentru a vedea venitul merge la asigurare în fiecare lună, dar este acolo pentru a vă proteja. Când ești singur, pe termen scurt și de asigurare de invaliditate pe termen lung poate fi un economizor de viață, mai ales dacă nu aveți un fond de urgență salvat în sus. Această asigurare vă va proteja dacă nu sunteți în stare să lucreze dintr-o dată din cauza unei leziuni sau boli. asigurări de sănătate vă puteți păstra de la a merge în stare de faliment, atunci când sunt brusc bolnav. asigurare Chiriasului poate ajuta să evitați stresul de a înlocui tot dacă sunt jefuit. Ia timp pentru a vă asigura că sunt protejate.

Nu uitați de asigurări de viață

Când ești singur, poate părea că nu ai nevoie de asigurare de viață. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu aveți un copil sau oricine sunteți responsabil financiar pentru. Cu toate acestea, ar trebui să aveți suficient pentru a acoperi costurile de înmormântare. Puteți evita lăsând povara acestor cheltuieli pe familia sau prietenii. Mulți angajatori oferă o politică de bază care ar trebui să acopere aceste costuri. Dacă sunteți responsabil pentru a ajuta pe cineva financiar, poate doriți să ia în considerare o politică suficient de mare încât să poată trăi în afara de interes în cazul în care au investit.

Construi fondul de urgență

Un fond de urgență este esențială dacă sunteți singur. Acesta poate fi un lucru pe care le salva de la a fi fără adăpost, dacă ar fi să-și piardă locul de muncă dintr-o dată. Aceasta poate ajuta la cheltuielile neprevăzute acoperă și să ia griji și greutatea off. Pentru persoanele care trăiesc pe un singur venit, în valoare de cheltuieli de un an este un obiectiv bun. Acest lucru vă va oferi timp pentru a găsi un nou loc de muncă, fără o presiune prea mare.

Pune totul în ordine

În cele din urmă să ia timp pentru a pune totul în ordine. Poate parea ca este prea devreme să vă faceți griji despre asta, dar având o voință și finală dorințele pot face lucrurile mai ușor pentru cei dragi dacă ar trebui să treacă în mod neașteptat sau dacă ar trebui să devină bolnav dintr-o data. Luarea deciziilor cu privire la un trai va sau DNRs, donarea de organe, planuri de înmormântare și care să contactați dacă treci nu va dura mult timp, și o dată făcut, nu trebuie să vă faceți griji despre asta din nou. Un document care include orice informații de asigurare, conturi bancare și de împrumut va fi mai ușor pentru cineva să te ajute dacă ai nevoie de ea. De obicei, un părinte este o persoană bună pentru a da aceste informații, dar dacă nu se poate da la un prieten de încredere care înțelege situația.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.