10 Smart Money Moves voor alleenstaande vrouwen in hun jaren ’20

Home » Finance » 10 Smart Money Moves voor alleenstaande vrouwen in hun jaren ’20

10 Smart Money Moves voor alleenstaande vrouwen in hun jaren '20

Het maken van slimme films is van essentieel belang in elke fase van je leven. Het is belangrijk om te beginnen sterk en maken keuzes die je voor te bereiden op waar u ook bent. U mag enkel blijven, eindigen met een partner of een gezin te stichten, maar de positieve financiële keuzes die je maakt in je jaren ’20 kunt u instellen dat naar het volgende avontuur te ontmoeten en te weten dat je toekomst wordt verzorgd. Leer tien stappen die u nu moet nemen.

Start Planning voor pensioen

Het eerste wat je moet doen is van plan voor het pensioen. Meewerkende vroeg en regelmatig betekent dat je kunt krijgen door met een bijdrage van een lagere totale percentage van uw inkomen en je hoeft geen zorgen te maken over te halen later. Het is zinvol om te plannen, alsof je gaat verantwoordelijk voor uw pensioen op uw eigen zijn. Dit stelt u in staat om genoeg te besparen en zal u bereid vertrekken. Het kan u helpen om in staat zijn om vervroegd uit te treden. Als u nog niet in aanmerking voor een 401 (k), opent u een IRA en beginnen daar bij te dragen. Als u in aanmerking komt voor een 401 (k) er zeker van te profiteren van de wedstrijd van uw werkgever, zelfs als u werkt op andere financiële doelen te nemen.

Sparen voor uw toekomst

In aanvulling op pensioensparen, is het belangrijk om vernietiging van geld voor uw andere financiële doelen die u wilt bereiken in de toekomst. Er kan een moment komen dat u wilt uw eigen huis of appartement te kopen en beginnen met het opbouwen van eigen vermogen in plaats van te huren.

sparen voor uitgaven, zoals de aanschaf van een nieuwe auto kan helpen geld te besparen op de rente. Als u wilt uiteindelijk beginnen met uw eigen bedrijf, het opslaan van kapitaal om dat te doen zou een grote doel zijn.

Maak een financieel plan

Een financieel plan kan omvatten alles van je carrière plan om uw pensioenplan. Als dat voelt als te veel beginnen met een vijfjarenplan.

Waar wil je over vijf jaar? Wat heb je nodig om financieel te doen om daar te komen? breek het vervolgens naar beneden in de jaarlijkse en maandelijkse doelen en stappen. Zorg ervoor dat u op lange termijn doelen, zoals pensioen op te nemen als onderdeel van uw plan. Dit kan onder meer terug te gaan naar school om je opleiding te helpen met uw volgende carrière doel te krijgen.

Focus op Het beklimmen van de carrièreladder

Nu is een goed moment om zich te concentreren op de carrièreladder. Het kost tijd en hard werken om omhoog te verplaatsen. Maak duidelijke doelen en bepalen wat je hoeft te doen om hen te bereiken. Het kan betekenen schakelen bedrijven, verhuizen naar een andere stad of terug te gaan naar school. Het kan betekenen dat je kant werk te doen of maak een professioneel netwerk en het vinden van een mentor om u te helpen dat doel te bereiken. Breek de stappen voor de carrière pad dat u wilt nemen en beginnen met het nemen van hen. Het is niet erg om aanwijzingen op een bepaald punt te schakelen en ervoor kiezen om een ​​nieuwe richting te gaan als je een betere pasvorm voor u te vinden. Dromen kunnen veranderen, maar de sleutel is om te blijven bewegen naar voren in de richting van die droom.

Zorg ervoor dat u Budgettering

Budgettering is een van de grootste tools waarmee u het beheer van uw geld goed. Als u alleenstaand bent, is het gemakkelijk om te rechtvaardigen niet het creëren van een budget. Uw kosten zijn eenvoudig en als je je rekeningen betalen wat maakt het uit wanneer en hoe je je geld uitgeven?

Echter, kan uw budget helpen bij het vinden gebieden die je terug kunt bezuinigen op de uitgaven om meer geld te steken in de richting van besparingen of schuld. Maak uw inkomen een stuk gereedschap, en budget effectief. Dit betekent niet dat je moet geen plezier hebben, maar bepalen hoeveel u kunt veroorloven om te besteden tijdens het werken aan uw financieel plan en vasthouden aan dat bedrag.

Verzorg je Credit / Schuld

Uw krediet en schuld kan invloed hebben op uw vermogen om uw volgende financiële stap van het kopen van een huis aan het afsluiten van een zakelijke lening om uw nieuwe zaak te openen te nemen. Het betalen van uw schuld zal vrij te maken extra geld dat u kunt gebruiken in de richting van besparingen. Te late betalingen kan het moeilijk maken om zich te kwalificeren voor een lening. Het nemen van de tijd om eventuele fouten uit het verleden op te lossen en het opruimen van uw credit verslag zal het gemakkelijker maken voor u uw doelen te bereiken in de toekomst.

Zorg ervoor dat u de juiste verzekering

De verzekering is er om je te beschermen.

Het kan frustrerend om te zien uw inkomen gaat verzekering per maand, maar het is er om je te beschermen. Wanneer u een enkele, op korte termijn en lange termijn invaliditeitsverzekering kan levensreddend zijn, vooral als u niet beschikt over een noodfonds gespaard. Deze verzekering zal je beschermen als je ineens niet meer kunnen werken vanwege een blessure of ziekte. Zorgverzekering kan houden u van het failliet gaan als je plotseling ziek. verzekering huurder kan u helpen om de stress van de vervanging van alles wat als je beroofd vermijden. Neem de tijd om ervoor te zorgen dat u beschermd bent.

Do not Forget Life Insurance

Als u alleenstaand bent, kan het lijken alsof je geen levensverzekering nodig. Dit geldt met name als je niet beschikt over een kind of iemand die je bent financieel verantwoordelijk voor te hebben. Echter, je moet genoeg om uw begrafenis kosten te dekken. U kunt voorkomen dat de last van die kosten op uw familie of vrienden. Veel werkgevers bieden een basisverzekering die moeten deze kosten te dekken. Als u verantwoordelijk bent voor iemand uit het helpen financieel bent, kunt u overwegen het afsluiten van een groot genoeg is beleid dat zij af van de rente kunnen leven als ze het belegd.

Build Your Noodfonds

Een noodfonds is essentieel als u alleenstaand bent. Het kan het ding dat je te redden van het met daklozen als je om je baan plotseling verliezen. Het kan helpen dekken onverwachte uitgaven en neem de zorgen en gewicht af. Voor mensen die op één inkomen, een jaar is de moeite waard van de kosten is een goed doel. Dit geeft je tijd om een ​​nieuwe baan te vinden zonder al te veel druk te geven.

Doe alles in orde

Tenslotte neem de tijd om alles in orde te brengen. Het lijkt misschien alsof het nog te vroeg om zorgen over te maken, maar het hebben van een testament en laatste wensen kunnen dingen makkelijker te maken voor uw dierbaren als je onverwacht passeren of als je te ziek ineens. Het nemen van beslissingen over een levende zal of DNRs, orgaandonatie, begrafenis plannen en wie te contacteren indien u voorbij zal niet lang duren, en een keer gedaan, hoeft u geen zorgen te maken over het. Een document dat een verzekering informatie bevat, zal de bank en de lening rekeningen het gemakkelijker te maken voor iemand om u te helpen als je het nodig hebt. Meestal een ouder is een goed persoon om die informatie te geven, maar als je niet kunt het aan een vertrouwde vriend die de situatie begrijpt.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.