10 Smart Money Moves Yhden naisten niiden 20s

Home » Finance » 10 Smart Money Moves Yhden naisten niiden 20s

10 Smart Money Moves Yhden naisten niiden 20s

Tekemään viisaita elokuvia on välttämätöntä missään vaiheessa elämääsi. On tärkeää aloittaa vahva ja tehdä valintoja, jotka auttaa valmistautumaan minne elämä vie. Saatat jäädä yhden, päätyä kumppanin tai perustaa perheen, mutta myönteisiä taloudellisia valintoja teet oman 20s voi ehkä tavata seuraavaan seikkailuun ja tietää, että tulevaisuudessa on hoidettu. Opi kymmenen askeleen sinun täytyy ottaa nyt.

Ala suunnitella eläkkeelle

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on suunnitelma eläkkeelle. Edistää varhaista ja säännöllisesti tarkoittaa, että voit tulla toimeen osallistuvat alemman kokonaispoistoprosenttiin tuloistasi ja sinun ei tarvitse huolehtia kiinni myöhemmin. On järkevää suunnitella ikään kuin tulevat olemaan vastuussa omasta eläkkeelle itse. Näin voit säästää tarpeeksi ja jättää sinut valmis. Se voi auttaa pystyä varhaiseläkkeelle. Jos et täytä 401 (k) vielä, avaa IRA ja alkaa edistää siellä. Jos et oikeutettu 401 (k) muista hyödyntää oman työnantajan ottelu, vaikka olet työskennellyt muita taloudellisia tavoitteita.

Save Your Future

Lisäksi eläkesäästäminen on tärkeää varata rahaa oman muita taloudellisia tavoitteita, jotka haluat tavoittaa tulevaisuudessa. Saattaa tulla aika, jolloin haluat ostaa oman kodin tai huoneisto ja alkaa rakentaa oman pääoman sijaan vuokraamisesta.

Säästöistä kuluja kuin ostaa uuden auton avulla voit säästää rahaa kiinnostusta. Jos haluat lopulta oman yrityksen, säästää pääomaa tehdä niin olisi suuri tavoite.

Luo rahoitussuunnitelma

Rahoitussuunnitelma voi sisältää kaiken urasi suunnitelma omaan eläkejärjestelmään. Jos tämä tuntuu liian paljon aloittaa kanssa viisivuotissuunnitelma.

Missä haluat olla viiden vuoden kuluttua? Mitä sinun tarvitsee tehdä taloudellisesti sinne? Sitten murtaa se alas vuoden ja kuukauden tavoitteet ja vaiheet. Muista sisällyttää pitkän aikavälin tavoitteita, kuten eläkkeelle osana suunnitelmaa. Tähän voi kuulua menee takaisin kouluun saada koulutusta auttaa seuraavan uran tavoite.

Keskittyä uralla eteneminen

Nyt on hyvä aika keskittyä urallaan. Se vie aikaa ja kovaa työtä liikkua ylös. Tee selkeät tavoitteet ja selvittää, mitä sinun tarvitsee tehdä niiden saavuttamiseksi. Se voi tarkoittaa siirtymistä yritysten, muuttaa toiseen kaupunkiin tai palaa kouluun. Se voi tarkoittaa, että et puolella työtä tai luoda asiantuntijaverkosto ja löytää mentori auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen. Murtaa vaiheet urapolun haluat ottaa ja alkaa ottaa ne. On okei vaihtaa suuntiin jossain vaiheessa ja päättävät mennä uuteen suuntaan, jos löydät paremman sovi sinulle. Unet voivat muuttua, mutta tärkeintä on jatkaa eteenpäin kohti että unelma.

Varmista, että olet budjetointi

Budjetointi on yksi suurimmista työkaluja hallita rahaa oikein. Kun olet ainoa, se on helppo perustella ei luoda budjetin. Kulut ovat yksinkertaisia ​​ja jos maksaa laskujaan Mitä väliä, milloin ja miten vietät rahaa?

Kuitenkin budjetti voi auttaa sinua löytämään alueita voit leikata menoja laittaa enemmän rahaa suuntaan säästöjä tai velka. Tee tulot työkalu, ja budjetti tehokkaasti. Tämä ei tarkoita sitä, sinun ei pitäisi olla hauskaa, mutta miten paljon voit varaa kuluttaa työskennellessään rahoitussuunnitelman ja kiinni tästä määrästä.

Hoidat Pisteitä / velka

Luotto ja velka voivat vaikuttaa kykyyn ottaa seuraava taloudellinen askel ostaa kotiin ottamaan pois yritysten laina avaamaan uutta liiketoimintaa. Maksamalla alas velkaa vapauttaa ylimääräistä rahaa, voit käyttää kohti säästöjä. Maksuviivästyksistä voivat vaikeuttaa saada lainaa. Kun aika korjata menneisyyden virheet ja raivaamaan luotto raportti helpottaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tulevaisuudessa.

Varmista, että olet oikea vakuutus

Vakuutus on suojella sinua.

Se voi olla turhauttavaa nähdä tulosi menossa vakuutus kuukausittain, mutta se on siellä suojella sinua. Kun olet yhden, lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin vammaisuuteen vakuutus voi olla elämän säästäjä, varsinkin jos ei ole hätärahasto säästössä. Vakuutus suojaa sinua jos et yhtäkkiä pysty toimimaan vamman tai sairauden. Sairausvakuutus voi pitää sinut konkurssin kun olet yhtäkkiä sairas. Vuokraajan vakuutus voi auttaa sinua välttämään stressiä korvaa kaiken, jos olet ryöstetty. Ota aikaa varmistaa olet suojattu.

Älä unohda Henkivakuutus

Kun olet ainoa, se voi tuntua et tarvitse henkivakuutus. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla ei ole lapsi tai joku olet taloudellisesti vastuussa. Mutta sinun pitäisi olla tarpeeksi kattamaan hautaaminen kustannuksia. Voit välttää pelkästään taakkaa ne kulut perheen tai ystävien kanssa. Monet työnantajat tarjoavat perus politiikkaa, jonka pitäisi kattaa nämä kustannukset. Jos olet vastuussa auttamassa taloudellisesti, sinun kannattaa harkita ottaa pois riittävän suuri politiikkaa he voivat elää pois edun mukaista, jos se investoi sitä.

Build Your hätärahaston

Hätärahasto on välttämätöntä, jos olet ainoa. Se voi olla asia, joka säästää olemasta kodittomia jos olit yhtäkkiä menettää työpaikkansa. Se voi auttaa kattaa odottamattomia menoja ja ottaa huoli ja painoa pois. Asuvien ihmisten yhteen tulot, vuoden verran kustannuksella on hyvä tavoite. Tämä antaa sinulle aikaa löytää uusi työpaikka ilman liikaa paineita.

Laita kaikki kunnossa

Lopuksi ottaa aikaa laittaa kaiken kuntoon. Se voi tuntua se on liian aikaista huolehtia siitä, mutta ottaa tahtoa ja lopullinen toiveet voivat helpottaa asioita rakkaillesi olisit siirtää odottamatta tai jos olit sairastut äkillisesti. Tehdään päätöksiä elävä tulee tai DNRs, elinten luovutusta, hautajaiset suunnitelmia ja kuka ottaa yhteyttä, jos ohitat ei vie kauan, ja sen tehtyäsi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä uudelleen. Dokumentti, joka sisältää kaikki vakuutukset tietoa, pankkien ja lainatilit helpottaa jonkun auttamaan teitä, jos sitä tarvitaan. Yleensä vanhempi on hyvä ihminen antaa nämä tiedot, mutta jos et voi antaa sen luotettava ystävä, joka ymmärtää tilanteen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.