10 Smart Money mozgatja az egyedülálló nők a 20-as

Home » Finance » 10 Smart Money mozgatja az egyedülálló nők a 20-as

10 Smart Money mozgatja az egyedülálló nők a 20-as

Hogy okos filmek elengedhetetlen bármely szakaszában az életed. Fontos, hogy elindul az erős és olyan döntéseket fog felkészülni bárhol is legyél. Lehet marad egyetlen, a végén egy partner vagy családot alapítani, de a pozitív pénzügyi döntések, amiket a 20-as is meg téged, hogy megfeleljen a következő kaland, és tudjuk, hogy a jövőben gondoskodni. Ismerje meg tíz lépést meg kell tennie most.

Kezdés tervezése Nyugdíjas

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy tervet nyugdíjba. Hozzájárulás a korai és rendszeresen azt jelenti, hogy lehet kapni a hozzájáruló összességében alacsonyabb százaléka a jövedelem és nem kell aggódnia felzárkózás később. Logikus, hogy tervezni, mintha te lesz felelős a nyugdíjkorhatár a saját. Ez lehetővé teszi, hogy mentse elég, és hagylak felkészült. Ez segíthet, hogy képes legyen a korai nyugdíjba. Ha nem felel meg a 401 (k) még nyitott egy IRA és kezdődik hozzájárul ott. Ha nem jogosult a 401 (k) biztos, hogy kihasználják a munkáltató mérkőzés akkor is, ha dolgozik más pénzügyi célokat.

Save Your Future

Amellett, hogy a nyugdíj-megtakarítások, fontos, hogy félre pénzt az egyéb pénzügyi célokat, amelyeket szeretnénk elérni a jövőben. Lehet jönni az idő, amikor meg szeretné vásárolni a saját otthonában, vagy lakást, és kezdődik az épület saját helyett a bérleti díjak.

Megtakarítást fel költségek, mint a vásárlás egy új autó segítségével pénzt takarít meg a kamatot. Ha azt szeretnénk, hogy végül kezdeni a saját üzleti, megtakarítás akár tőkét kell csinálni, hogy lenne egy nagy cél.

Hozzon létre egy pénzügyi tervet

A pénzügyi terv magában foglalja mindent a karrier terv a nyugdíj tervét. Ha úgy érzi, hogy mint a túl sok elindul egy ötéves tervet.

Hol szeretne lenni öt év múlva? Mit kell tenni anyagilag, hogy ott? Aztán bontani éves és havi célok és lépések. Feltétlenül szerepeljen a hosszú távú célok, mint nyugdíjazás része a tervnek. Ez magában foglalhatja megy vissza az iskolába, hogy az oktatás, hogy segítsen a következő karrier cél.

Fókuszban Felfelé a ranglétrán

Most van egy nagy idő, hogy összpontosítson a karrier létrán. Ez időt vesz igénybe, és a kemény munka, hogy feljebb. Legyen világos, célokat és meghatározza, mit kell tennie, hogy elérje őket. Ez azt jelentheti, kapcsolási cégek költöznek másik városban vagy megy vissza az iskolába. Ez azt jelentheti, hogy te oldalán munka, vagy hozzon létre egy szakmai hálózat, és talál egy mentort, aki segít elérni ezt a célt. Lebontják a lépéseket a karrier szeretne venni, és elkezdi őket. Ez rendben van, hogy váltani irányban egy bizonyos ponton, és úgy dönt, hogy megy egy új irányba, ha talál egy jobb illeszkedés az Ön számára. Álmok lehet változtatni, de a legfontosabb az, hogy folyamatosan halad előre felé, hogy az álom.

Győződjön meg róla, költségkeretként

Költségvetés egyik legnagyobb eszközök kezelésének a pénz megfelelő. Ha egyetlen, könnyen igazolni nem hoz létre a költségvetés. A költségek egyszerű, és ha fizetni a számlákat, mit számít ez, mikor és hogyan tölti a pénzt?

Azonban a költségvetés segíthet megtalálni nak akkor visszafogják kiadások több pénzt felé megtakarítások, illetve tartozás. Tedd jövedelem egy eszköz, és a költségvetési hatékonyan. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell szórakoztató, de mennyi megengedheti magának, hogy költeni, miközben dolgozik a pénzügyi tervet, és tartsa be az összeget.

Vigyázz a Credit / adósság

A hitel és az adósság is befolyásolhatja a képessége, hogy a következő lépés a pénzügyi lakásvásárlás, hogy vesz egy üzleti hitel, hogy nyissa meg az új üzlet. Fizető le a tartozás szabadít fel, további pénz segítségével felé megtakarítás. A késedelmes fizetések megnehezítheti, hogy jogosultak a hitel. Tekintettel az idő kijavítani múlt hibáiból, és kitisztulni a hitel-jelentés megkönnyíti eléri a céljait a jövőben.

Győződjön meg róla, a jobb biztosítás

Biztosítási van, hogy megvédjen.

Ez zavaró lehet, hogy a jövedelem lesz a biztosítási minden hónapban, de ez ott van, hogy megvédjen. Ha egy, a rövid távú és hosszú távú rokkantsági biztosítás lehet életmentő, főleg, ha nincs egy olyan sürgősségi alap mentett fel. Ez a biztosítás védi, ha hirtelen nem tud dolgozni egy sérülés miatt vagy betegség. Egészségbiztosítás tarthatja meg csődjének ha hirtelen megbetegedett. Bérbiztosító segíthet elkerülni a stressz helyett mindent, ha kirabolták. Szánj időt, hogy biztosan védett.

Ne felejtsd Life Insurance

Ha Ön az egyetlen, úgy tűnhet, hogy nem kell életbiztosítás. Ez különösen igaz, ha nincs gyerek, vagy bárki anyagilag felelős. Azonban, ha kell ahhoz, hogy fedezze a temetés költségeit. Akkor ne hagyja a terhet e költségek a család vagy a barátok. Sok munkáltató kínál alap politikát kellene az említett költségek fedezésére. Ha feladata, hogy segítsen valaki anyagilag, akkor érdemes fontolóra venni, ki elég nagy politika, hogy azok élnek a kamat, ha fektették.

Build Your Emergency Fund

A sürgősségi alap elengedhetetlen, ha Ön az egyetlen. Ez lehet a dolog, hogy mentse meg a hajléktalan lenne, ha hirtelen elveszíti a munkáját. Ez segíthet fedél váratlan kiadások, és megteszi a gond és tömeg le. Élők egyetlen jövedelem, egy évnyi költségén egy jó cél. Ez időt ad, hogy új munkát találni anélkül, hogy túl nagy nyomás.

Tedd minden rendben

Végül időt arra, hogy mindent a sorrendben. Úgy tűnhet, hogy túl korai aggódni, de van egy akarat és végső kívánságát is könnyíti szeretteinek, ha kellett eltelnie nélkül, vagy ha volt, hogy megbetegszik hirtelen. Döntést hozni a nappali lesz vagy DNRs, szervadományozás, temetési terveket és kihez forduljon, ha át nem tart sokáig, és ha készen van, akkor nem kell aggódni, hogy újra. A dokumentum, amely magában foglal minden biztosítási információk, banki és hitel számlák könnyebb lesz, hogy valaki segít, ha szükség van rá. Általában a szülő egy jó ember, hogy ezt az információt, de ha nem akkor adjon meg egy megbízható barát, aki megérti a helyzetet.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.