10 tyypit Luottokortit (ja kuinka niitä käytetään)

Home » Credit and Debt » 10 tyypit Luottokortit (ja kuinka niitä käytetään)

10 tyypit Luottokortit (ja kuinka niitä käytetään)

On satoja luottokortteja hajallaan kymmeniä luottokorttiyhtiöitä. Ensimmäinen askel valittaessa luottokortti on ensin selvittää tyypin luottokortin haluat. Tyypit luottokorttien markkinoilla perustutkimuksesta tai “plain vanilla” ei tavallinen premium korttia, jossa on paljon etuisuuksia ja hyötyjä.

1. Standard tai “Plain-Vanilla” Luottokortit

Standard luottokortit ovat joskus kutsutaan “plain-vanilja” luottokortteja, koska ne tarjoavat ei tavallinen tai palkintoja. Ne ovat myös suhteellisen helppo ymmärtää. Voit valita tämän tyyppisen luottokortilla, jos haluat kortti, joka ei ole monimutkainen ja et ole kiinnostuneita ansaita palkkioita.

Standardi luottokortti voit olla pyörivä tasapaino tiettyyn luottoraja. On käytetty loppuun, kun teet ostaa ja käytettävissä uudelleen, kun olet tehnyt maksun. Rahoitusmenoon sovelletaan avoimet saldot lopussa kunkin kuukauden. Luottokortteja on vähimmäismaksu, joka on maksettava tietty eräpäivää välttää myöhään maksu seuraamuksia.

2. Saldonsiirto Luottokortit

Vaikka monet luottokortit tulevat kyky siirtää tasapainoa, tasapaino siirto luottokortti on yksi, joka tarjoaa matalan johdanto korko tasapaino siirrot jonkin aikaa. Jos haluat säästää rahaa korkean koron tasapaino, tasapaino siirto on hyvä tapa edetä.

Saldonsiirto tarjoukset vaihtelevat myynninedistämiseen korko – jotkut ovat jopa 0% – ja pituudesta kampanja-ajan. Mitä alhaisempi kampanjahintaan ja pidempi kampanja-ajan, houkuttelevampi kortti on – mutta sinun usein tarve hyvä luotto saada.

3. Rewards Luottokortit

Kuten nimi kertoo, palkitsee kortit ovat ne, jotka tarjoavat palkintoja luottokorttiostoksia.

On olemassa kolmenlaisia ​​palkintoja kortteja: Cashback, pistettä, ja matka. Jotkut ihmiset haluavat joustavuutta cashback palkintoja, kun taas toiset, kuten pisteitä, jotka voidaan vaihtaa rahaksi tai muiden tuotteiden. Matkustaminen palkitsee kortit pysyvät suosiossa paljon matkustaville, koska kyky ansaita ilmaisia ​​lentoja, hotelli pysyy, ja muiden matkustusasiakirjojen etuisuuksia.

4. Student Luottokortit

Opiskelija luottokortit ovat ne suunniteltu erityisesti opiskelijoiden kanssa siitä, että nämä nuoret aikuiset usein vain vähän tai ei lainkaan luottotietoja. Ensikertalainen luottokortilla kantaja on yleensä helpompaa aikaa saada hyväksytty opiskelija luottokortti kuin toisen tyyppistä luottokorttia.

Opiskelija luottokortteja voi tulla ylimääräisiä etuisuuksia kuten palkintoja tai vain vähän korkoa tasapaino siirrot, mutta nämä eivät ole tärkeimpiä ominaisuuksia opiskelijoille etsivät ensimmäistä luottokortilla. Opiskelijan kannalta joudutaan kirjoilla hyväksytyssä neljän vuoden yliopisto on hyväksytty opiskelija luottokortti.

5. maksukortit

Luottokortteja ei ole ennalta kulutusraja ja saldot on maksettava kokonaisuudessaan lopussa kunkin kuukauden. Luottokortteja yleensä ole rahoitusmenoon tai vähimmäismaksu koska saldo on maksettava kokonaisuudessaan. Maksuviivästyksistä ovat maksullisia, maksu rajoituksia, tai kortin peruutus riippuen korttisopimus.

Sinun täytyy tyypillisesti olla hyvä luotto historia saada maksukortti.

6. Suojattu Luottokortti

Vakuutena luottokortit ovat vaihtoehto ihmisille, joilla ei ole luottotietoja tai jotka ovat vahingoittaneet luottoa. Vakuutena kortit vaativat vakuus sijoitetaan kortille. Luottoraja suojatussa luottokortti on tyypillisesti sama kuin talletuksen tehdään kortilla, mutta se voisi olla joissakin tapauksissa. Olet vielä tarkoitus tehdä kuukausimaksut suojatulle luottokortin tasapaino. Tutustu arvion parhaiten turvattu luottokortteja.

7. Subprime Luottokortit

Subprime luottokortit ovat pahimpia luottokortilla tuotteita. Nämä luottokortit ovat suunnattu hakijoille, joilla on huono luotto historia ja on yleensä korkea korot ja maksut. Vaikka hyväksyntä on usein nopeaa, myös niille, joilla on huono luotto, ehdot ovat usein sekavia. Liittohallitus on tehnyt säännöt maksujen suuruudesta subprime- luottokorttiyhtiöitä voi ladata, mutta korttien myöntäjät usein etsimään porsaanreikiä ja tapoja hame näitä sääntöjä.

Huolimatta unattractiveness subprime luottokortit, jotkut kuluttajat edelleen hakea kortteja, koska he eivät voi saada luottoa muualta.

8. Prepaid

Prepaid vaativat kortinhaltijan ladata rahaa kortille ennen kortin voi käyttää. Ostot vedetään kortin saldo. Kehyslisäys ei uusi vasta enemmän rahaa ladataan kortille.

Prepaid-kortit eivät ole rahoituskulut tai vähintään maksut, koska tasapaino vedetään pois talletuksen. Nämä kortit eivät varsinaisesti luottokortteja, ja he eivät suoraan auttaa rakentamaan luotto-pisteet. Prepaid-kortit ovat samankaltaisia ​​maksukortteihin, mutta eivät ole sidottu tarkkailun huomioon.

9. Limited Tarkoitus Kortit

Rajattuun tarkoitukseen luottokortteja voi käyttää vain tietyissä paikoissa. Rajattuun tarkoitukseen kortteja käytetään kuten luottokorttien vähimmäismaksu ja rahoituksen korko. Store luottokortit ja kaasun luottokortit ovat esimerkkejä rajattuun tarkoitukseen luottokortteja.

10. Business Luottokortit

Liiketoiminnan luottokortit on suunniteltu erityisesti yritysten käyttöön. Ne tarjoavat yrittäjille helpon keinoa pitää liiketoiminnan ja henkilökohtaisen tapahtumia erillään. On olemassa tavallisia liiketoiminnan luotto- ja maksukortit saatavilla.

Henkilökohtaisia ​​luottotietoja käytetään jopa yrityksen luottokortilla – luottokortin myöntäjä on vielä järjestää yksittäisen vastuussa luottokortin tasapaino.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.