100 Минус Възраст: правилото за разпределение, който поставя Пенсионерите в риск

Home » Retirement » 100 Минус Възраст: правилото за разпределение, който поставя Пенсионерите в риск

Други подходи за разпределение предлагат по-добри резултати за пенсионери.

100 Минус Възраст: правилото за разпределение, който поставя Пенсионерите в риск

Е да се определи инвестициите си разпределение с помощта на “100 минус възрастта” управлява интелигентен подход към инвестирането пенсионирането си пари? Проучвания сочат, че основно правило може да ви навреди повече, отколкото помага.

Какво е правилото “100 Минус възраст”?

Когато инвестирате парите си, вашето решение, че ще има най-голямо влияние върху резултатите си е колко ви държи в акции срещу облигации. С течение на годините много практически правила, са се развили в опит да даде насоки за това решение.

Един такъв популярен правило е “100 минус възрастта” правило, което казва, че трябва да вземете 100 и извадете възрастта си: Резултатът е процентът на вашите активи да се разпределя на запасите (наричано още акции).

Използването на това правило, при 40 ще трябва разпределение на 60% за акции; от 65-годишна възраст, може би намалило разпределяне си, за да запаси до 35%. От техническа гледна точка това се нарича “намаляващата справедливост глисада”. Всяка година (или по-вероятно на всеки няколко години), трябва да увеличите разпределяне си, за да запаси, като по този начин намаляване на волатилност и риск нивото на инвестициите си портфейл.

Практически проблеми с това правило

Проблемът с това правило е, че не е съгласувана с финансовите си цели по никакъв начин. Инвестирането решения трябва да се основават на работата парите си трябва да направи за вас. Ако в момента 55, а не планира да вземе тегления от своите пенсионни сметки, докато не се изисква да правите това на 70-годишна възраст ½, а след това парите си има още много години, за да работят за вас, преди да трябва да го докосне.

Ако искате парите си, за да имат най-голяма вероятност да печелите връщане в повече от 5% на година след като само 50% от тези средства, разпределени на запасите може да е твърде консервативен въз основа на вашите цели и времева рамка.

От друга страна, може да бъде 62, а за да се пенсионират. В тази ситуация много пенсионери ще се възползват от забавяне на началната дата на техните социално-осигурителни обезщетения и работа с тегления пенсиониране сметки за финансиране на разходите за издръжка до навършване на 70.

В този случай може да се наложи да се използва значително количество от инвестициите си пари в следващите осем години, а може би разпределяне на 38%, за да запаси ще бъде твърде висока.

Какво Изследванията показват,

Преподаватели са започнали да провеждат изследвания за пенсиониране от това колко добре да намалява капитала на глисадата (което е това, което ще доведе до правилото за 100 минус възрастта), извършва в сравнение с други опции. Други възможности включват използване на статичен подход за разпределение, като 60% склад / 40% облигации с годишен ребалансиране, или с помощта на нарастващите собствения капитал на глисадата, където можете да въведете пенсиониране с високо разпределение на облигации, и да прекарате тези облигации, докато отдаване под наем разпределение склад растат.

Изследвания от Уейд Pfau и Майкъл Kitces показва, че в беден на фондовия пазар, като това, което може да сте изпитали, ако се пенсионира през 1966 г., подход за разпределение на 100 минус възрастта доставена най-лошия резултат, оставяйки ви без пари тридесет години след пенсиониране. С помощта на нарастващите справедливост глисада, където прекарвате вашите връзки първия доставени най-добрия резултат.

Те също изпитва резултата от тези различни подходи за разпределение през силна фондовия пазар, като това, което може да сте изпитали, ако се пенсионира през 1982 г. През силна фондовия пазар и трите подхода, които сте оставили в добра форма с статичен подход доставят най-силната краят сметка ценности и нарастващите подхода на собствения капитал глисада оставяйки ви с най-ниски стойности за профилите (край все още са много повече, отколкото сте започнали с).

възраст Подходът на 100 минус доставени резултати точно в средата на другите две опции.

Планирайте за най-лошото, дано всичко

Когато се пенсионирам, няма как да знае дали ще въвеждате едно-две десетилетия на силното представяне на фондовия пазар или не. Най-добре е да изгради своя план за разпределение, така че тя да работи на базата на резултатите на най-лошия случай. Като такива, на подхода за 100 минус не изглежда да бъде най-добрият подход за разпределение за ползване на пенсиониране, тъй като не се представя добре при лоши склад пазарни условия.

Вместо разпределяне на портфейли по този начин, пенсионерите трябва да имат предвид точно обратния подход: Пенсионирането с по-високо разпределение на облигации, които могат да бъдат умишлено изразходвани, като оставя част на собствения капитал, само да расте. Това най-вероятно ще доведе до постепенно увеличаване на разпределяне си на акции в цялата пенсиониране.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.