12 Verbazingwekkende Geld Habits Moet je niet overslaan

Home » Finance » 12 Verbazingwekkende Geld Habits Moet je niet overslaan

12 Verbazingwekkende Geld Habits Moet je niet overslaan

Het is verleidelijk om te denken dat het handhaven van een budget is de enige money management vaardigheid die je nodig zou kunnen hebben.

In werkelijkheid, budgettering is een symptoom in plaats van een oplossing. Als je regelmatig je maakt een budget, bent u waarschijnlijk het type persoon dat is over het algemeen attent op geld. Dat is de echte sleutel tot financieel succes.

Het is niet per se de begroting zelf, het is het feit dat je de aandacht betaalt.

Wat zijn enkele van de andere goede gewoonten die mensen die aandacht besteden aan geld uitstralen?

Hier is een lijst van mijn weinige favorieten. Probeer en volg ze zo goed als je kan!

1. Wanneer u een loonsverhoging te krijgen, sparen en investeren . Veel mensen gebruiken raises om hun levensstijl te blazen. Als u een verhoging in de richting van het stimuleren van uw sparen en beleggen in plaats daarvan toe te passen, dan heb je een veel betere kans op het winnen van het spel.

2. Zorg voor een levensstijl die u kan houden . Als je leeft op een manier die is veel te zuinig en ontnemen jezelf constant, zul je uiteindelijk tegenwicht door te hoge uitgaven. Als je een levensstijl die duurzaam is, compleet met af en toe aflaten in de dingen die u het meest waarde te houden, dan heb je een sterke financiële gewoonten op de lange termijn te behouden.

3. Oefen een soort van budgettering , zelfs als het is een fundamentele twee categorie budget. Het gaat eerst je spaargeld te trekken uit de top, en dan leven op de rest. Als u wilt een meer gedetailleerd budget, kijk op de begroting 50/20/30, de vijf categorie budget, of een traditionele lijn items budget.

4. Plaats niets op een credit card als je het niet kunt betalen aan het eind van de maand . In feite, als je niet zeker bent over dit, ga je gang en betalen uw credit cards af wekelijks of zelfs dagelijks om ervoor te zorgen dat je blijft onder controle. Als alternatief, overschakelen naar een pinpas of contant. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan credit cards, omdat ik hou van de luchtvaartmaatschappij mijl, maar ik neem alleen deze route, want ik heb nog nooit in mijn leven had een cent van creditcard schulden.

Als u niet zeker weet of u uw creditcard kunt gebruiken zonder te graven jezelf in de schulden, de stok met contant geld.

5. Wees geduldig . Als je iets wilt kopen, sparen voor het op voorhand.

6. Wees dankbaar . Dankbaarheid is de sleutel tot het loslaten van het belang u op materiële posten plaatsen.

7. Niet stiekem geld uit te geven achter de rug van uw echtgenoot. Dit zal zowel uw financiën en uw relatie te ruïneren.

8. niet gelijk te stellen met plezier met het uitgeven van geld . Er zijn tal van manieren om plezier waarbij geen sprake uitgaven een heleboel geld hebben.

9. Vermijd impulsaankopen . Als er iets is wat je wilt kopen, na te denken over het voor een week. Als u nog wilt dat na een week, ga terug om het te krijgen (als je de besparingen voor het).

10. Get ten minste drie offertes voor huishoudelijk werk . Als u een reparatiedienst mensen, aannemers, elektriciens, loodgieters, en andere vormen van hulp bij het huishouden huurt, loont het om meerdere schattingen.

11. Blijf bij low-fee indexfondsen , en let op uw investering kosten op de voet.

12. Vertrouw niet op een derde partij als uw voorraad makelaar om goede financiële beslissingen te nemen voor u . Je kunt je hersenen niet uit te besteden. Jij bent de meester van je eigen financiële toekomst. Niet blind vertrouwen op iemand anders om de beslissing te nemen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.