12 Wealth Building Secrets morate vedeti

Home » Finance » 12 Wealth Building Secrets morate vedeti

12 Wealth Building Secrets morate vedeti

Če še niste prebrali knjige The Millionaire Next Door, to je absolutno potrebno, da se na svojem seznamu za branje. Knjižne uspešnice opredeljuje nekaj skupnih lastnosti, ki kažejo gor veliko krat več med tiste ljudi, ki so se nabrali bogastvo. Če razmišljate mega dvorce in jahte, se motite. V “milijonarji soseda” so ljudje, ki ne izgledajo dela. To so ljudje, ki stojijo za tabo v trgovina z živili linije ali črpanje plina zraven vas v njihovem “ni tako fancy” avto. Za večino del, ti ljudje so pod potrošnike .

Ti so dosegli stanje milijonar, ker so stalno zaposlenih več bogastva oblikovanja strategij, da lahko vsak od nas uporabna začenja danes. Tu so dvanajst poteze milijonarji soseda:

1. so zastavljene cilje. Premožni ljudje preprosto ne pričakujejo, da bi več denarja; načrtujejo in delujejo v smeri njihovih finančnih ciljev. Imajo jasno vizijo o tem, kaj hočejo, in sprejmejo potrebne ukrepe, da bi dobili tam.

2. Aktivno shranjevanje in vlagati. Večina bogatih upokojencev začela snemati največji prispevek k svojim 401 (k) s pri svojih 20-ih ali 30-ih. Ne pozabite, da vsak dolar, si dal v svoj 401 (k) je davčna olajšava in gradi svoje gnezdo jajce. Mnoga podjetja ponujajo tudi, da se ujema odstotek vaše prispevke-doda bonus.

3. Trdili stabilno zaposlitev. Naša raziskava je pokazala, da so najbogatejših upokojencev ostala pri enem delodajalcu za 30 do 40 let. Bivanje v istem podjetju lahko ponudi velike nagrade, vključno z zelo lepo, ki se konča plače, pomembne pokojnin in zajetne 401 (k) stanja. Čeprav smo ves čas slišati o visoki stopnji fluktuacije v teh dneh, je še vedno več ljudi, ki so dovolj srečni, da imajo takšno stabilnost delovnih mest, kot so učitelji in vladnih delavcev. To dokazuje, da vam ni treba biti v visoki pogon, hitro tempu karieri, da je bogat.

4. So vprašati za nasvet in se obdaja s strokovnjaki. Premožni upokojenci ne naredi svoje davke in niso do-it-yourself (DIY) vlagatelje. Oni vedo, kaj so njihove prednosti so, in če njihove prednosti ne ležijo v investiranje, davkov in finančnega načrtovanja, ki jih pusti do predanih strokovnjakov.

5. Ščitijo svojo kreditno točkovanje. Ta skupina varuje njihova Fico rezultat tesno, tako da lahko vodijo nižje obrestne mere za večje nakupe, kot so hipoteke in avto posojila. Prav tako to z omejevanjem njihovega dolga.

6. Cenijo imajo več virov prihodkov. Glede na prednostni pomen prihodkov, bogati upokojenci gredo še korak dlje, da se zagotovi vsaj tri vire dohodka. Ti viri so ponavadi prihajajo iz kombinacije socialno varnost, pokojnino, delo s krajšim delovnim časom, prihodke od najemnin, drugih državnih podpor, in kar je najpomembneje, prihodki od naložb.

7. Verjamejo v skladu zaseden. Širša upokojenci ponavadi srečnejši opravlja svoje konjičke in družbene dejavnosti. Druga naloga, ki spodbuja vaša strast in skrbi, da ste zaposleni, hkrati pa prinaša v dodatni denar, je to idealen scenarij. Pomislite, koliko denarja smo porabili zgolj iz dolgočasja zabavati sebe. Vaša stran nastop ni treba biti grind. Ali nekaj, kar bi imeli tudi če ne bi bilo v zvezi z njo, kot uvajanjem na lokalnih športnih prireditvah ali clerking v knjigarni plačo.

8. So previdni glede njihove porabe. Bogati upokojenci so previdni, da ne bi postala tarča scammers. Vedo, da je vsakdo od internetnih hustlers za izboljšanje doma con umetnikov so bogatejši ste postali verjetno, da vas usmeriti. Ti upokojenci vzamejo čas in postavljati prava vprašanja ponudnikov storitev in poiskati napotitev pred poslujejo z nikomer.

9. Oni ne potratno. Bogati upokojencev menijo, če se ga ne uporabljate, prenehalo plačevati za to. To je lahko karkoli, od kabelskih naročnin na klubskih članstev v sistemih doma varnosti. Sledijo mesečni proračun, ki pomaga, da vidijo če je njihov denar gre, tako da lahko kosi, kadar je to potrebno.

10. Prepoznajo denar ne kupi sreče. Tam je, v resnici, zmanjšuje donos na srečo. Naša raziskava za srečne, bogatih upokojencev je pokazala, da imajo ti upokojenci vsak visok neto vrednost, vendar je njihov denar je moč povečati srečo zmanjšala po $ 550.000.

11. plačajo sami prvi. Za to skupino upokojencev, da razumejo pomen pri določanju denar na stran za sebe najprej. Za njih je bistveno načelo osebnih financ in jim daje način, da se finančno disciplino.

12. Menijo, potrpljenje je vrlina. Bogati upokojenci dobili, če so s potrpežljivostjo. Imajo osnovno prepričanje, da je bogat, postopoma in se kopiči skozi skrbnega varčevanja, vlaganja in proračuna čez več desetletij.

Spodnja črta

Bogastvo miselnost ni tako skrivnosten, kot mnogi mislijo. Mala poteg, postavljanje ciljev in dolgoročno finančno načrtovanje lahko premaknete en korak bližje do bogate upokojitve. Za več veliko nasvetov in spoznanj o tem, kako lahko tudi vi postali “milijonar soseda,” prosim prenesete brezplačno e-knjigo, Wealth Building Secrets bogatih upokojencev.

Razkritje:   Te informacije so na voljo za vas kot vir zgolj informativne narave. To je predstavljena brez upoštevanja investicijskih ciljev, dovoljenega tveganja ali finančnim položajem katere koli posebne investitorja in morda ni primeren za vse vlagatelje. Pretekla učinkovitost ne vpliva na bodoče rezultate. Naložba vključuje tveganja, vključno z morebitno izgubo glavnice. Ta informacija ni namenjen, in ne bi smela, tvorijo glavna podlaga za morebitno odločitev o naložbah, ki jih lahko naredite.

Pred kakršnim koli investicijske / davek / nepremičnine / premisleke o finančnem načrtovanju ali sklepe, vedno posvetovati s svojim pravnim, davčnim in investicijski svetovalec.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.