16 Bedste deltid Virksomheder

Home » Small Business » 16 Bedste deltid Virksomheder

Virksomheder, der vil lade dig gøre andre ting og tjen penge Too

16 Bedste deltid Virksomheder

Hvorfor er disse de bedste deltidsansatte virksomheder? På grund af den potentielle fleksibilitet, de giver.

Hvis du er som de fleste mennesker tænker på at starte en deltid virksomhed, er det ikke om at blive rig; det handler om at gøre nogle penge og samtidig være i stand til at gøre andre ting.

Måske du ønsker at bruge mere tid sammen med dine børn. Eller vinter et sted varmere ligesom Arizona. Eller måske du har et job, du ønsker at beholde, men nogle ekstra penge ville være rart.

Det rigtige deltid virksomhed kan gøre alle disse ting mulige.

For nemheds skyld har jeg inddelt mulighederne i to kategorier; sæsonbetinget og ikke-sæsonbetonede.

9 Bedste Seasonal deltid Virksomheder

Seasonal virksomheder har en masse åbningstider i sæsonen, men kan give dig en hel lavsæsonen, hvor du kan gøre hvad du vil, såsom være en snowbird.

1. Båd, paddleboard, kajak eller cykeludlejning. Dykkerudstyr . Uanset aktivitet, vil der altid være folk, der foretrækker at leje det end at købe det og gemme det over sæsonen slukket.

2. sæsonbetonede fødevarer lastbiler eller stande , såsom fisk tacos på stranden, is eller gelato osv Og glem ikke retfærdig mad. Forudsat spiser for besøgende på en stor messe eller en serie af messer i sommeren kan være meget indbringende-og når de messer er færdig, så er du.

3. Græsslåning og værftet vedligeholdelse . Færre mennesker end nogensinde ønsker at gøre dette selv. (Bemærk, at du nemt kunne gøre dette til en all-året rundt forretning ved at tilbyde snerydning tjenester også mange steder.)

4. Vandingssystem installation og vedligeholdelse . Underafsnit er prime sælgende zoner for disse. Forår / sommer ville være den travle sæson.

5. Lokal tour udbyder . Afhængig af lokalitet, kan du tilbyde natur ture såsom guidede vandreture, kajak ture, hestevogn ture-eller noget helt andet, såsom ghost tours, de bedste jazz spillesteder mv

6. Bed and breakfast (åben i kun dit områdes turistsæsonen). Det handler ikke kun om naturskønne strande og søer; skiløbere og snowboardere brug årstidens opholdsrum også.

7. Seasonal sport instruktør , såsom en ski eller kajak instruktør.

8. Halloween kostume designer . Halloween er nu en af de største detail begivenheder af året (bag jul og tilbage til skole) og kostumer til voksne er et voksende marked. (For flere Halloween-relaterede business idéer, kan nogle af dem også være egnet til at gøre deltid).

9. Skat sæson relaterede tjenester , såsom at gøre folks skatter, hvis du har den uddannelse som bogholder eller revisor.

7 Bedste Ikke-Seasonal deltid Virksomheder

Disse virksomheder vil skulle drives hele året, men lad dig indstille din egen (begrænsede) timer uden at beskadige virksomheden.

1. Servicevirksomheder -Hairdressing, rengøring, tutoring, hund grooming, bliver en ejendom vicevært er blot nogle få af de tjenester, som du kan give til kunden på deltid.

2. Design virksomheder fra indretning gennem landskabspleje / havedesign.

3. Kunsthåndværk , herunder grafisk kunst samt malere, illustratorer, keramikere og smykker designere.

(Viser og sælge dit arbejde online kan være en reel indkomst generator til kunstnere og Crafters;)

4. Rådgivning virksomheder i næsten alle former.

5. Erhverv såsom notar offentligheder, advokater, revisorer, bogholdere, arkitekter og læger.

6. Håndværkere såsom snedkere, murere og fliselæggere, der er så gode til det, de gør, at folk vil vente (år i nogle tilfælde) for at få dem til at arbejde for dem.

7. Direkte salg -Avon, Mary Kay og Tupperware er tre af de øverste virksomheder med direkte salg i verden ifølge DirectSellingNews men der er tusinder flere, der tilbyder mulighed for at sælge alt fra lingeri gennem forsikring ud af dit hjem, i de fleste tilfælde.

 hvis denne type virksomhed der interesserer dig.

( Bemærk, at hvis du tænker på at deltage i en bestemt direkte salg selskab , du virkelig har brug for at gøre din due diligence og tjek virksomheden grundigt, nogle formodede virksomheder med direkte salg er faktisk ulovlige pyramidespil Er det MLM eller en pyramide fidus forklarer.? forskellen, og hvordan du kan fortælle.)

Få den rigtige pasform

Det er ingen nyhed, jeg er sikker på, at ikke alle er gode til alt. Så sørg for, at du ikke bare vælge en deltidsstilling virksomhed, der synes bedst egnet til din valgte livsstil; ligesom et sæt tøj, har det også til at passe dig. For eksempel, hvis du ikke har det godt at tale med folk ansigt til ansigt og sælge dem ting, ikke vælger at komme i direkte salg.

Og uanset hvad deltid virksomhed, du vælger at starte, skal du huske, at alle virksomheder i Canada, stor eller lille, fuld eller deltid, følger de samme regler og forskrifter.

Til din succes!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.