20 Pénzügyi készségek el kell sajátítania az Ön húszas

Home » Finance » 20 Pénzügyi készségek el kell sajátítania az Ön húszas

20 Pénzügyi készségek el kell sajátítania az Ön húszas

A képességek és szokások, hogy hozzon létre a húszas hatással lehet a pénzügyek az elkövetkező években. Fontos, hogy legyen proaktív és keményen dolgozni, hogy fejlesszék a pénzügyi készségek van szüksége, hogy valóban átvegye az irányítást a pénzügyek. Íme húsz készségek meg kell birkózni a húszas.

1. Adjon minden dollár Keress Cél

A költségvetés segítségével eldöntheti, hogy mikor és hogyan költi a pénzét. Rendben van, hogy pénzt költeni szórakoztató vagy őrült dolgokat, amíg van egy terve, és tudod, hogy megengedheti magának. A költségkeret ad, hogy a hatalom. Kezdés létrehozza és a költségvetés most, hogy akkor hagyja abba, hangsúlyozva a pénzről szól.

2. rendszeres olcsó Meetings

Öt perc minden este, hogy menjen át a költségvetést. Ez segíteni fog maradni, összhangban a kiadások és adj magadnak egy világos képet, hogy hogyan csinálnak az adott hónapban. Ha csinálni minden este, hogy csak akkor kerülhet körülbelül öt percig. Meg kell befejezni a költségvetési ellenőrzést, hogy Ön egy vagy te házas. Ha házas, fontos, hogy tervezik, hogy akkor van a gyors és hatékony költségvetési ülésein.

3. Balance A fiókok Havonta

Úgy tűnhet, mint a sok munka nagyon keveset fizet ki, de kiegyensúlyozó fiókok szükségszerűség. Ez tartja meg a hiteltúllépés fiókjába, és fut be az egyéb problémákat. Ez is segít elkapni azonosítani lopás vagy hátha valaki ellopta a fiók adatait. Megteheti napi ellenőrzést be a költségvetést, de meg kell egyensúlyt a bankszámlakivonat minden hónapban.

4. Állítsa rendszeres pénzügyi célok

Segít költségvetés, ha világos célokat és a terv szem előtt tartva. El kellett volna a hosszú távú, középtávú és rövid távú pénzügyi célok, hogy dolgozunk minden évben. Nem akarja túlbonyolítani, de érdemes megnézni be a fejlődés során a havi pénzügyi check-in ülésén.

5. Állítsa be a pénzügyi terv

Ez a terv végigvezeti az összes jelentős pénzügyi lépésre lakásvásárlás, hogy kifizesse a gyerekek egyetemre. Úgy érezheti nyomasztó, hogy üljön le, és tervezi, hogy az összes egyszerre, de ez segíthet fontossági sorrendet a célok és tudni, hogy mikor és hogyan kell tölteni az idejét.

6. Indítsa Hozzájárulás Nyugdíjas

Meg kell kezdeni hozzájárulva az első feladat. Egy jó cél az, hogy a munka akár hozzájárulva tizenöt százaléka a jövedelem nyugdíjba. Akkor dolgozni fel ezt a emelések és fizeti ki a tartozást. Ha megtaláltuk a nyugdíjkorhatár a prioritás most, akkor nem kell aggódnia, hogy a jövőben is.

7. Tökéletes az Art keresése Deal

Sok módon lehet pénzt takarít meg a vásárlások. Ez azt jelentheti, a tanulás a legjobb időt az év vásárolni lepedő vagy találni egy üzletet az autó. Megtalálható a módját, hogy megmentse a mindent élelmiszert, a bútorokat. Ha csinál keres egy üzletet egy szokás, akkor képes lesz arra, hogy mentse jelentősen az életed folyamán.

8. Légy okos vásárló és a Stop impulzus vásárlás

Egy okos vásárló egy kicsit más, mint egy alku vadász. Miután tökéletesítette a művészet találni egy jó üzlet, akkor kell, hogy legyen egy okos vásárló és meghatározza, hogy szükséges a tételt, mielőtt megveszi. Ez nem jelenti azt, hogy nem vesz dolgokat csak szórakoztató, de képesnek kell lennie arra, hogy osztályozza Gépkereső és győződjön meg arról, hogy a rendelkezésre álló pénz, hogy ellepje nélkül belemerítették megtakarítást. Egy jó ötlet az, hogy várjon legalább huszonnégy órával azelőtt, hogy egy nagyobb vásárlást.

9. Shop listáját

Az egyik legnagyobb módon lehet pénzt takarít meg, ha Ön vásárol, hogy üzlet egy listát, és ragaszkodni hozzá. Ez egy egyszerű szokás kezdeni, és csak néhány percet vesz igénybe, mielőtt minden út. Ha van egy világos lista szem előtt tartva, hogy segít uralkodni a impulzus kiadások és ez mentheti meg időt és pénzt. Plusz egy lista segítségével szükségtelenné, hogy térjen vissza a boltba, mert elfelejtett valamit. Szánj időt, hogy egy listát, mielőtt minden a bevásárlás és a megtakarítások indul összeadjuk.

10. Tervezett Szezonális költségek

Ezeket a költségeket lehet ilyeneket ünnepi vásárlási, nyaralás kiadások, adók otthoni javítások. Ha tudja, hogy költségek jönnek évente egyszer, akkor félre pénzt, hogy fedezze őket minden hónapban. Így sokkal könnyebb fizetni az összes főbb költségek, hogy jön az utat csak egyszer vagy kétszer egy évben. Ha azonosítani tudja őket, és most tervezik őket, akkor nem hozott meglepetést, és akkor nem fogja tönkretenni a költségkeret a hónap esedékesek.

11. Állítsa támaszkodva Hitelkártyák

Az egyik legrosszabb szokások alakulhatnak támaszkodni hitelkártyák fedezésére, ha kevés a pénz. Fontos, hogy jó sürgősségi alap és tervezni úgy, hogy nem kell használni a hitelkártyát. Az egyik az első lépéseket, hogy segítsen megállítani használja a hitelkártyák megállítani őket hordozó magával.

12. kihasználni Munkavállalói juttatások

A másik nagy dolog, amit tehetünk, hogy teljes mértékben kihasználni a munkavállalói juttatások. Az egészségügyi biztosítást kínálnak keresztül munkád egy adókedvezmény, mivel csökkentheti az adóköteles jövedelem. A munkáltató megfelelő hozzájárulást alapvetően szabad pénzt a nyugdíjas, és akkor nem kell teljes mértékben kihasználni a alkalmazója egyezik a cég is kínál. További előnyök, mint a részvényopciók és más biztosítási miért előnyös a helyzettől függően. Legyen biztos benne, és kihasználják a hasznot.

13. továbbra is a hálózati

Fontos, hogy az önéletrajz frissíteni, hogy amikor meghallja a jó munkalehetőség tudod venni. Ugyanilyen fontos, hogy továbbra is építeni a szakmai hálózat. Egy erős szakmai hálózat sokkal könnyebben találnak új állást, ha készen áll. Fontos, hogy ápolják a szakmai hálózatépítés.

14. pénzt takarít meg havonta

Fontos, hogy rendszeresen fel pénzt a megtakarítási számla minden hónapban. Akkor már a megtakarítás automatikusan megfogalmazni a megtakarítási számlára, vagy hozzon létre egy automatikus, hogy még könnyebb. Beállíthatjuk a cél, hogy mentse tíz-tizenöt százaléka a jövedelem a hosszú távú célokat minden hónapban, és félretéve a pénz automatikusan lehet, hogy sokkal könnyebb.

15. Adja meg a megtakarítási céllal

Segít, hogy felfüggeszti motivált és a megtakarítás azáltal, hogy minden dollár menteni a célra. Lehet félre egy kis pénzt az álmod vakáció, néhány egy előleget az otthoni, néhány a gyermek főiskolai alap. Azt is némi mely elsősorban a befektetés és a gazdagság épületben. Nyomon követni, mi a pénz az egyes célokhoz, és időt arra, hogy nyomon követheti a fejlődést.

16. Védje megtakarítási

Ha úgy találja, könnyen megmártózik a megtakarítási számla, ha fut a rövid, meg kell találni a módját, hogy megvédje a megtakarításokat. A sürgősségi alap kell legyen könnyen hozzáférhető, így terjed a váratlan költségek rögtön, de tudja mozgatni a többi megtakarítási számlák, amelyek nehezebben elérhetővé. Például egy online bank megtakarítási számla is adjunk hozzá néhány extra nap, hogy mennyi időt vesz igénybe utalni a pénzt, ami megadja a türelmi idő van szüksége, mielőtt egy impulzus vásárlás. A CD-k másik lehetőség, ha talál olyan versenyképes kamatok.

17. Készítsen egy támogatás hálózat

Segít, hogy a barátok, amely támogatni tudja a pénzügyi döntéseket. Bár valószínűleg nem lesz töltenek sok időt beszélünk a pénzügyi döntések, ez jó, hogy barátok, hogy szeretnek vadászni foglalkozik, vagy hogy figyelmét, hogy pénzt takarítson meg, ha szükséges. Néhány barátok is szeretnénk, ha folyamatosan pénzt költeni, míg a többi támogató eléri a céljait. Ha jó minőségű pénzügyi támogatás hálózat segít elérni a céljait hatékonyabban.

18. Ellenőrizze a hitel-jelentés rendszeresen

Ellenőrizni kell a hitel jelentések rendszeresen megelőzése elleni személyazonosság-lopás. Ha kihúzza egy jelentést négyhavonta, akkor képesnek kell lennie, hogy rendszeresen ellenőrizze a hitel-jelentés. Ez segíthet elkapni a személyazonosság-lopás sokkal gyorsabban és védi a hitel pontszámot.

19. Add vissza

Fontos, hogy adja vissza valamilyen módon. Ez azt jelentheti, hogy a jótékonysági adományok az oka, hogy támogatják. Egy másik lehetőség az, hogy önként a helyi szervezet.

20. egyensúlyt találni

Végül, fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, a megtakarítás, és élvezi az életét. Fontos, hogy ideje pihenni rendszeresen, és gondoskodni kell arról, hogy a megtakarítás elég a jövedelem, hogy kényelmes legyen. Ez egy nehéz feladat, hogy dolgozzon, de elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy boldog legyen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.