2018 Най-добрите кредитни карти за Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 Най-добрите кредитни карти за Millennials

 2018 Най-добрите кредитни карти за Millennials

По-малко от една трета от поколението на хилядолетието имате кредитна карта, се казва в 2016 проучване от Bankrate.com . Това означава, че поколението на хилядолетието пропускат някои големи кредитни карти бакшиш, както и възможността да се започне изграждането на своя кредит. Millennials са уникален поколение, не само всеки кредитна карта ще отговаря на тяхната любов за пътуване и неделя Брънч. Това са най-добрите кредитни карти за поколението на хилядолетието.

Най-добър за Ресторант Lovers: Uber Visa карта, издадена от Barclays

С Visa карта на Uber, ще спечелите бонус от $ 100 (еквивалент на 10,000 точки), след като прекарва $ 500 при покупки в рамките на първите 90 дни.

Бонусът е, договорени за ползване за кредит Uber, отчет за кредит, или карти за подарък.

В Uber Visa карта е доста атрактивна програма награди. Картодържателите ще печелят 4 процента обратно на хранене, включително и Uber Яде; 3% обратно на хотел и самолетни билети; 2% обратно на онлайн покупки, включително и Uber музика стрийминг услуги; и един процент обратно на всичко останало.

Няма по-годишна такса, която е отлична ококорвам за награди кредитна карта, и няма такса чуждестранна сделка за кредитната карта. Това означава, че покупките ви в други валути няма да бъдат таксувани допълнително заплащане.

В допълнение към наградите и да се регистрирате бонус, ще получите $ 50 кредит за онлайн услуги, след като похарчи $ 5000 или повече по кредитната си карта за една година. На всичко отгоре, ще получите $ 600 за мобилен телефон повреда или кражба, когато ви плащат сметката с кредитната си карта. Това означава, че може да се отърве от план застраховка мобилния си телефон на превозвача и да спестите пари.

(Плюс печелят награди, като плащат сметката си за телефон с кредитната си карта.)

Осребряване на вашите точки за Uber кредити, карти за подаръци или пари обратно. Uber кредит старт на 500 точки за $ 5. Само основните картодържателят може да изкупва точки за Uber кредити чрез приложението.

Няма ограничение в наградите можете да печелите и те не изтичат толкова дълго, колкото можете да поддържате профила си в добро състояние.

Точките могат да бъдат прехвърляни или продавани.

Ценообразуване : Променливата ГПР е или 15,99%, 21,74%, или 24,74%, в зависимост от кредитоспособността. ГПР за теглене в брой е 25,99%. Прехвърляне на баланс се таксуват 3% такса и аванси се таксуват по 5 процента такса.

Кандидатствайте за карта Visa Uber започвайки 02 ноември 2017.

Най-добър за пътуване Lovers: Chase Sapphire резерв

Millennials обичат да пътуват.

Sapphire резерват Chase плаща 50,000 бонус точки, след като през 4000 $ за покупки през първите три месеца на откриване на сметка. Бонусът е на стойност $ 750 в пътуване по време на осребряването чрез Chase Ultimate Награди.

Картодържателите получават $ 300 годишно пътуване кредити, договорени за ползване за пътуване покупки, направени върху картата.

Ще печелите 3 точки за долар за пътуване, включително хотели, таксита и влакове; 3 точки за долар за хранене в световен мащаб; и 1 точка за долар на всичко останало.

Точки, които сте заслужили са на стойност 50% повече, когато ги откупи за покупки пътуват през Chase Ultimate Награди, инструмент за резервация на Чейс. Все още няма дати за затъмняване или ограничения, когато можете да изкупи своите награди.

Chase Sapphire резерват има няколко други привилегии за картодържателите:

  • До $ 100 кредит такса за кандидатстване за глобално Влизане или TSA Precheck
  • Достъп до летищните салони
  • Специални привилегии за коли под наем Коли под наем, Avis и Silvercar когато книгата с вашата карта

На 450 $ годишно, Sapphire резерват Chase има една от най-високите кредитни карти годишните такси. Също така ще трябва да плати $ 75 на година за всеки оторизиран потребител. Бонусът за регистрация и отчет кредит за пътуване да компенсирате годишната такса за най-малко през първите две години. Поради финансови причини, трябва да бъде в състояние да плащат годишна такса в пълен първия месец, ако сте одобрени. В противен случай ще плащате лихва върху таксата.

Цена : покупки и баланс прехвърлянето ГПР варира от 16.9 до 23.99% въз основа на кредитоспособността. Предварително в брой ГПР е 25,99%. Прехвърляне на баланс се начисляват такса от $ 5 или 5 на сто и аванси се таксуват $ 10 или 5%.

Както при всички награди кредитни карти, трябва да платите салдото си в пълен размер и да се избегне аванси, така че не плащате допълнително лихви и такси.

Няма никаква такса чуждестранна сделка.

Най-добър Без годишна такса за пътуване: Синьо Delta Skymiles American Express

Синята Delta Skymiles American Express плаща 10000 бонус мили, след като 500 $ в допустими покупки в рамките на първите три месеца от откриването кредитната си карта. Имайте предвид, че е възможно да не отговарят на условията за бонуса за регистрация, ако сте собственик друга кредитна карта Delta Skymiles.

Картодържателите печелят 2 мили за долар за покупки в САЩ ресторанта, 2 мили за долар за покупките Делта, както и на 1 миля за долар на всички други допустими покупки. Някои покупки ресторант може да не отговарят на изискванията за 2 точки награда ниво отделение, напр ресторанти вътре в хотели.

Като притежател на карта, ще се радвате 20 на сто икономии за покупки в полет. Икономиите, направени под формата на кредитна изявление.

Ако бъдете одобрени за брой миг сметка (на базата на способността Amex, за да потвърди самоличността си), ще получите най-малко $ 1000 кредитна линия да се използва при Delta.com.

Ценообразуване : Няма по-годишна такса. Покупки и баланс трансфер ГПР е 16,74% до 25,74%. В аванс за април 26,24 процента. Прехвърляне на баланс се начисляват такса от $ 5 или 3% и аванси се начислява такса от $ 5 или 3%. Таксата за външна транзакция 2.7%.

Най-добър за купувачите: Amazon Prime Награди Visa Card подпис

Проучване на хилядолетни навици на разходите показва, че поколението е фен на харченето на пари за дрехи. Техният любим търговец на дребно, Amazon. Това прави Награди Amazon Prime Visa подпис карта чудесен избор.

Когато бъдете одобрени, ще получите $ 60 Amazon.com карта за подаръци веднага. Няма по изискване разходи и не е нужно да се чака 90 дни, за да печелят бонус. Тъй като вашата карта се свързва с вашия акаунт Amazon.com, можете да започнете да използвате вашата кредитна карта веднага след като сте одобрени.

Покупките на Amazon.com печелят 5%, стига да имат допустими членство Amazon Prime и открита сметка Amazon.com. В противен случай, Amazon.com покупки печелят 3% назад. Картодържателите получават и два процента обратно в ресторанти, бензиностанции, и дрогериите; и един процент обратно за всички покупки.

Можете да изкупи награди за покупките на Amazon.com. Няма изискване за минимални възнаграждения необходимо баланс за откупи.

Други предимства на Amazon.com Prime Награди Visa подпис Card включва пътуване и спешна помощ, загубен багаж възстановяване, опазване на покупката, и разширена защита гаранция.

Ценообразуване : ГПР за покупки и баланс трансфери е 15.24% до 23.24%. За теглене в брой, ГПР е 25,99%. Таксата за прехвърляне на баланс е $ 5 или 5 на сто и таксата за теглене в брой е $ 10 или 5 на сто. Няма по-годишна такса и без такса за външна транзакция.

Най-добър за Простота: Citi Двойна Cash Card

Millennials, които искат да да го прости и бъдете възнаградени за своите покупки, ще се справят добре с Citi Двойна Cash карта. Картата плаща 1 на сто награди за всички покупки и после още 1%, докато покриване на салдото. Никоя друга кредитна карта дава стимул за изплащане на кредитната си карта.

Ако случайно сте пропуснали да извършите плащане с кредитна карта, Citi ще се откаже пръв късно такса. След това, може да ви обвинят късна такса в размер до $ 38. Ще имате и Citi Private Pass, което дава специален достъп до билети за събития, като предварителна продажба билети за концерти. А с Citi Цена превъртане назад, ще получите автоматично регулиране на цените, ако цената падне върху елемент сте закупили с кредитната си карта в рамките на последните 60 дни.

В Citi Двойна Cash Card има уводна 0% при прехвърляне на баланс оферта за 18 месеца. След изтичане на промоционалния период, прехвърляне на баланс ГПР е 14,49% до 24,49%. Прехвърлянето на салдото е голям вирвам, но тъй като прехвърлянето няма да печелят награди, това е най-добре да използвате тази карта за покупки, които ви плащат в пълен размер всеки месец.

Ценообразуване : Редовното ГПР е 14,49% до 24,49%, а пари авансово ГПР е 26,24%.

Отговорности: условия за кредитни карти могат да бъдат променяни. Посетете уебсайта на емитента кредитна карта за най-актуална награди и подробности относно цените.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.