2018 beste kredittkort for Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 beste kredittkort for Millennials

 2018 beste kredittkort for Millennials

Mindre enn en tredjedel av Millennials har et kredittkort, ifølge en 2016 undersøkelse fra Bankrate.com . Det betyr Millennials går glipp av noen store kredittkort perks samt muligheten til å begynne å bygge deres kreditt. Millennials er en unik generasjon, ikke bare noen kredittkort vil passe deres kjærlighet for reise og søndagsbrunsjer. Her er de beste kredittkort for Millennials.

Best for Restaurant Lovers: Uber Visa kort utstedt av Barclays

Med Uber Visa-kort, vil du tjene en $ 100 bonus (tilsvarende 10.000 poeng) etter utgifter $ 500 på kjøp i løpet av de første 90 dagene.

Bonusen er innløses for en Uber kreditt, uttalelse kreditt, eller gavekort.

Uber Visa-kort har en ganske attraktivt belønninger program. Kortholdere vil tjene fire prosent tilbake på spisesteder, inkludert Uber Eats; 3 prosent tilbake på hotellet og airfare; 2 prosent tilbake på online kjøp, inkludert Uber og musikkstreamingtjenester; og 1 prosent tilbake på alt annet.

Det er ingen årsavgift, som er et utmerket ekstra fordel for en belønning kredittkort, og det er ingen utenlandske transaksjonsgebyr for kredittkort. Det betyr at kjøp du gjør i andre valutaer vil ikke bli belastet en ekstra avgift.

I tillegg til de belønninger og registrere deg bonus, vil du få en $ 50 kreditt for elektroniske tjenester når du bruker $ 5000 eller mer på kredittkortet ditt i et år. På toppen av det, vil du motta $ 600 for mobiltelefon skade eller tyveri når du betaler regningen med kredittkortet. Det betyr at du kan droppe mobiltelefonen din operatør forsikring plan og spare penger.

(Pluss tjene belønninger ved å betale telefonregningen med kredittkortet ditt.)

Løse inn poeng for Uber kreditter, gavekort eller penger tilbake. Uber kreditt start på 500 poeng for $ 5. Bare den primære kortinnehaveren kan løse inn poeng for Uber kreditter via app.

Det er ingen begrensning i belønningene du kan tjene, og de ikke utløper så lenge du holde kontoen din i orden.

Poeng kan overføres eller selges.

Priser : Den variable april er enten 15,99 prosent, 21,74 prosent, eller 24,74 prosent, avhengig av din kredittverdighet. Den april for kontantuttak er 25,99 prosent. Balanse overføringer er belastet med et tre prosent avgift og kontantuttak belastes et 5 prosent avgift.

Søk om Uber Visa-kort starter 02.11.2017.

Best for reiser elskere: Chase Sapphire Reserve

Millennials elsker å reise.

The Chase Sapphire Reserve betaler 50.000 bonuspoeng etter å tilbringe $ 4000 på kjøp i de første tre månedene av konto åpning. Bonusen er verdt $ 750 i reise når du løse gjennom Chase Ultimate Rewards.

Kortholdere motta $ 300 årlige reise kreditt innløses for reisekjøp på kortet.

Du vil tjene 3 poeng per dollar på reise, inkludert hoteller, drosjer og tog; 3 poeng per dollar på å spise hele verden; og 1 poeng per dollar på alt annet.

Poeng du har tjent er verdt 50 prosent mer når du løse dem for reise kjøp gjennom Chase Ultimate Rewards, Chase bookingverktøy. Det er ingen blackout datoer eller restriksjoner på når du kan løse inn dine belønninger.

Chase Sapphire Reserve har noen andre perks for kortholdere:

  • Opp til $ 100 påmeldingsavgiften kreditt Global Entry eller TSA Precheck
  • Tilgang til flyplass lounger
  • Spesielle leiebil privilegier National Car Rental, Avis, og Silvercar når du bestiller med kortet

På $ 450 per år, har Chase Sapphire Reserve en av de høyere kredittkort årlige avgifter. Du vil også måtte betale $ 75 per år for hver autorisert bruker. Den signup bonus og kjøre uttalelse kreditt gjøre opp for den årlige avgiften for minst de to første årene. Av økonomiske årsaker, må du være i stand til å betale den årlige avgiften i sin helhet den første måneden hvis du er godkjent. Ellers vil du ende opp med å betale renter på gebyret.

Priser : The kjøp og saldo overføring april varierer 16,9 til 23,99 prosent basert på kredittverdighet. Det cash forhånd april er 25,99 prosent. Balanse overføringer er belastet med et gebyr på $ 5 eller 5 prosent og kontantuttak belastes $ 10 eller 5 prosent.

Som med alle belønninger kredittkort, bør du betale saldoen i sin helhet og unngå kontantuttak slik at du ikke betaler ekstra renter og gebyrer.

Det er ingen utenlandske transaksjonsgebyr.

Best ingen årsavgift Reise: Blå Delta Skymiles American Express

The Blue Delta Skymiles American Express betaler 10.000 bonus miles etter at $ 500 i kvalifisert kjøp i løpet av de første tre månedene av å åpne kredittkortet ditt. Merk at du ikke kan være kvalifisert for registrering bonus hvis du eier en annen Delta Skymiles kredittkort.

Kortholdere tjene 2 miles per dollar på kjøp på US restauranter, 2 miles per dollar på Delta kjøp, og en mil per dollar på alle andre kvalifiserte kjøp. Visse restaurant kjøp kan ikke kvalifisere for to poeng belønning tier, for eksempel restauranter innsiden av hoteller.

Som en kortholder, får du 20 prosent besparelser på in-flight kjøp. Besparelser gjort i form av en uttalelse kreditt.

Hvis du blir godkjent for en umiddelbar kontonummer (basert på Amex evne til å bekrefte identiteten din), vil du motta et minimum $ 1000 linje av kreditt til bruk på Delta.com.

Priser : Det er ingen årsavgift. Den kjøp og saldo overføring APR er 16,74 prosent til 25,74 prosent. Kontanter forhånd april 26,24 prosent. Balanse overføringer er belastet med et gebyr på $ 5 eller 3 prosent og kontantuttak er belastet med et gebyr på $ 5 eller 3 prosent. Den utenlandske transaksjonsgebyr 2,7 prosent.

Best for Shoppere: Amazon Prime belønner visum signatur kortet

En undersøkelse av tusenårig forbruksvaner viser at generasjon er en fan av å bruke penger på klær. Deres favoritt forhandler, Amazon. Det gjør Amazon Prime belønner visum signatur kortet et godt valg.

Når du er godkjent, vil du få en $ 60 Amazon.com gavekort med en gang. Det er ingen utgifter kravet, og du trenger ikke å vente 90 dager for å tjene bonus. Siden kortet er knyttet til Amazon.com konto, kan du begynne å bruke ditt kredittkort umiddelbart når du er godkjent.

Kjøpene gjøres på Amazon.com tjene 5 prosent så lenge du har en kvalifisert Amazon Prime medlemskap og en åpen Amazon.com konto. Ellers Amazon.com kjøp tjene tre prosent tilbake. Kortholdere også motta to prosent tilbake på restauranter, bensinstasjoner, og apoteker; og 1 prosent tilbake på alle kjøp.

Du kan innløse belønninger på Amazon.com kjøp. Det er ingen minimums belønning balanse er nødvendig for å innløse.

Andre fordeler av Amazon.com Prime belønner visum signatur kortet inkluderer reise og nødhjelp, mistet bagasje refusjon, kjøpe beskyttelse, og garanti beskyttelse utvidet.

Priser : Den april for kjøp og balanse overføringer er 15,24 prosent til 23,24 prosent. For kontantuttak, apr er 25,99 prosent. Gebyret for balanse overføringer er $ 5 eller 5 prosent og avgiften for kontantuttak er $ 10 eller 5 prosent. Det er ingen årsavgift og ingen utenlandske transaksjonsgebyr.

Best for Enkelhet: Citi Double Cash-kort

Millennials som ønsker å holde det enkelt og bli belønnet for sine innkjøp, vil gjøre det bra med Citi Double Cash Card. Kortet betaler 1 prosent belønninger på alle kjøp og deretter en annen 1 prosent som du betale av balanse. Ingen andre kredittkort gir et insentiv for å betale av kredittkortet ditt.

Hvis du ved et uhell glemmer å foreta en betaling med kredittkort, vil Citi frafalle første sen gebyr. Etter det, kan du bli belastet med et purregebyr på opp til $ 38. Du vil også ha Citi Private Pass, som gir spesiell tilgang til event-billetter, som forhåndssalget konsertbilletter. Og med Citi Pris Rewind, vil du få en automatisk prisjustering hvis prisen faller på en vare du har kjøpt med kredittkort i løpet av de siste 60 dagene.

Citi Double Cash-kort har en innledende 0 prosent saldo overføring tilbud til 18 måneder. Etter kampanjeperioden, er balansen overføring april 14,49 prosent til 24,49 prosent. Saldo overføring er en stor fordel, men siden overføringen ikke vil tjene belønninger, er det best å bruke dette kortet for kjøp som du betaler i full hver måned.

Priser : vanlig apr er 14,49 prosent til 24,49 prosent og kontanter forhånd apr er 26,24 prosent.

Ansvarsfraskrivelse: Kredittkort vilkår kan endres. Besøk kredittkortselskapet hjemmeside for den mest oppdaterte belønninger og prisinformasjon.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.