3 dingen om te weten over Hypotheekoversluitingen

Home » Real Estate » 3 dingen om te weten over Hypotheekoversluitingen

Hypotheek Herfinanciering is niet goed voor elk huis eigenaar

 Hypotheek Herfinanciering is niet goed voor elk huis eigenaar

Hypothecaire herfinanciering is al de woede wanneer de rente dalen. Tarieven zijn niet ver te laten vallen, ook niet, voordat scores van huiseigenaren besluiten dat de herfinanciering van hun hypotheken zinvol. Maar het hoeft niet altijd te maken financiële zin te herfinancieren. Soms hypothecaire herfinanciering is het ergste wat je kan doen.

Wat is Hypotheekoversluitingen?

Herfinanciering van een hypotheek betekent dat de eigenaren zijn de aflossing van hun bestaande hypotheek en het vervangen van die hypotheek met een nieuwe lening.

In het algemeen, de kosten in verband met hypothecaire herfinanciering worden uitgerold in de lening, wat betekent dat ze worden toegevoegd aan het bestaande evenwicht, het verhogen van het geleende bedrag.

Wanneer een geleende bedrag wordt verhoogd, wordt een eigenaar vermogen daalde.

Het is mogelijk om de belangrijkste saldo van een hypotheek te verhogen en verlagen van de bestaande hypotheek. Dat is de reden waarom veel leners neigen naar hypothecaire herfinanciering. Om de bestaande hypotheek te verlagen, wordt de looptijd van de lening verlengd. Maar een lagere uitkering misschien niet af te werpen in de lange termijn. Het is vaak een korte termijn oplossing.

Waarom Hypotheekoversluitingen verlengt de looptijd van uw hypotheek

Wanneer de looptijd van de lening wordt verlengd, zal het langer duren om die hypotheek volledig te betalen. Als u haalde een lening wanneer u uw huis gekocht, het was waarschijnlijk een 30-jarige lening. Stel dat u besluit om uw hypotheek te herfinancieren aan het eind van 5 jaar. In plaats van op zoek naar de aflossing van uw lening in 25 jaar op dit punt, zult u nu moeten betalen op die hypotheek voor een totale periode van 35 jaar.

Als uw oorspronkelijke lening werd afgeschreven voor 30 jaar op een $ 100.000 hypotheek tegen 6% rente, uw maandelijkse betaling is $ 599,55. Als je die hypotheek te herfinancieren op $ 103.000, 5,5%, uw nieuwe betaling is $ 584,82. Uw lening zal teruggezet naar een termijn van 30 jaar. De meeste kredietnemers selecteert u een 30-jaar afschrijvingsperiode.

U krijgt een extra 60 maanden van de betalingen te verrichten en $ 35.065 meer te betalen over de looptijd van de lening, moet je woont in het pand lang genoeg te betalen uit uw lening.

Als u besluit om te verkopen na hypothecaire herfinanciering, zult u $ 3.000 van het eigen vermogen, plus wat saldo van de hoofdsom je naar beneden op de oorspronkelijke $ 100.000 lening had betaald verliezen.

Kosten in verband met Hypotheekoversluitingen

U zal ofwel betalen voor de kosten van de hypotheek herfinanciering door middel van een hogere rente of die vergoedingen zullen uw onbetaalde hypotheek saldo worden toegevoegd omdat enkele huiseigenaren die kosten in contanten te betalen. Er is geen gratis ritje. Naar aanleiding van zijn typisch betaald aan een herfinanciering te verkrijgen:

 • taxatie
 • Titel beleid
 • Escrow
 • lening Punten
 • ontstaan
 • Verwerken
 • underwriting
 • Draad
 • begunstigde Demand
 • Toepassing
 • Administratie
 • Reconveyance
 • credit Report
 • Notaris
 • E-mail doc
 • tax Service
 • opname

Het is nauwelijks de moeite waard om uw hypotheek te herfinancieren tot $ 15 per maand op te slaan onder deze omstandigheden. De meeste hypotheek experts zeggen dat je moet in staat zijn om uw kosten over een periode van 3 jaar terug te verdienen van hypothecaire herfinanciering. Als u slechts $ 15 per maand hebt opgeslagen en het kost je $ 3.000 in kosten, zou het 200 maanden duren om break-even.

Echter, als uw totale kosten om uw hypotheek kost je $ 3.000, bijvoorbeeld herfinancieren, en je $ 50 per maand opgeslagen in uw hypotheek door het verlagen van door dat bedrag, zou je break-even aan het eind van 5 jaar. Soms, mensen veranderen in seriële refinancers, en elke keer de rente te laten vallen een halve punt of een punt, haasten zij zich te herfinancieren, denken dat ze aan het doen zijn de slimme ding wanneer het is vaak het tegenovergestelde.

Verder zou uw persoonlijke situatie uniek zijn, en de herfinanciering zou zinvol zijn om u wanneer het zou niet aan anderen op het eerste gezicht. Stel bijvoorbeeld dat je een tweede huis in eigendom met een hypotheek van $ 200.000. Dat hypotheek zou kunnen worden betaald tegen een iets hoger tarief dan de tarieven van vandaag. Als hypotheek uw primaire woning was, laten we zeggen, 15 jaar afgeschreven, kon je waarschijnlijk herfinancieren uw primaire woning meer dan 30 jaar, houdt de betaling hetzelfde, en betalen van de hypotheek op uw tweede huis.

Als u twijfelt, vraag dan een onroerend goed professional die geen hond heeft in de race, als een taxateur, of een escrow-officier, of zelfs een makelaar om de wiskunde te berekenen voor u. Want als je een hypotheekverstrekker vragen of je moet herfinancieren, meestal het antwoord op die vraag is ja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.