3 lucruri să știți despre Ipoteca Refinanțare

Home » Real Estate » 3 lucruri să știți despre Ipoteca Refinanțare

Ipoteca Refinanțare Nu este corect pentru fiecare proprietar Acasă

 Ipoteca Refinanțare Nu este corect pentru fiecare proprietar Acasă

Ipoteca de refinanțare este la modă atunci când ratele dobânzilor picătură. Rata nu trebuie să renunțe la foarte departe, fie, înainte de a zeci de proprietari de origine decid că refinanțarea ipotecile lor are sens. Dar nu întotdeauna punct de vedere financiar să-și refinanțeze. Uneori, de refinanțare ipotecară este cel mai rău lucru pe care îl pot face.

Ce este Ipoteca Refinantare?

Refinantarea unui credit ipotecar înseamnă proprietarii plătesc ipoteca lor existente și înlocuirea ipoteca cu un nou împrumut.

În general, costurile asociate cu refinanțare ipotecară sunt rulate în împrumut, ceea ce înseamnă că sunt adăugate la soldul existent, crescând valoarea creditului.

Atunci când o sumă de împrumut este crescut, capitalul propriu al unui proprietar este scăzut.

Este posibil să se mărească soldul principal al unui credit ipotecar și mai mici de plata ipotecare existente. De aceea, mulți debitori gravita spre refinanțare ipotecară. Pentru a reduce plata ipotecii existente, termenul împrumutului se prelungește. Dar o plată mai mică s-ar putea să nu dea roade pe termen lung. Este adesea o rezoluție pe termen scurt.

De ce Ipoteca Refinanțarea Extinde Termenului Ipoteca dvs.

În cazul în care termenul împrumutului este prelungit, va dura mai mult să plătească ipoteca în întregime. Dacă ați luat un împrumut, atunci când ați cumpărat casa ta, a fost, probabil, un împrumut de 30 de ani. Să presupunem că decideți să refinanțeze ipoteca la sfârșitul 5 ani. În loc de a privi cu nerăbdare să dau împrumut în 25 de ani de la acest punct, veți fi acum de plată pe care ipotecare pentru o perioadă totală de 35 de ani.

În cazul în care împrumutul inițial a fost amortizat timp de 30 de ani pe un interes de 100.000 $ ipotecare la 6%, plata lunară este de $ 599.55. Dacă refinanțeze ipoteca de la $ si 103.000, la 5,5%, noul dvs. de plată este de $ 584.82. dvs. de împrumut se va reseta la un termen de 30 de ani. Majoritatea debitorilor selectați o perioadă de amortizare de 30 de ani.

Vei face un plus de 60 de luni de plăți și să plătească 35065 $ mai mult pe durata de viață a împrumutului, ar trebui să trăiască în proprietate suficient de lung pentru a achita împrumutul.

Dacă decideți să vândă după refinanțare ipotecare, vei pierde $ 3.000 de capitaluri proprii de plus orice sold principal ai fi plătit în jos pe original $ de 100.000 împrumut.

Costurile asociate cu Refinantare Ipoteca

Veți plăti, fie pentru costurile de refinanțare ipotecar printr-o rată a dobânzii mai mare sau aceste taxe vor fi adăugate la soldul ipotecare neplătite, deoarece puțini proprietari plătească aceste costuri în numerar. Nu există nici o plimbare gratuită. În urma sunt taxele tipice plătite pentru a obține un refinanțării:

 • Evaluare
 • Politica Titlu
 • Împuternicire legală
 • Puncte de împrumut
 • inițiere
 • Prelucrare
 • underwriting
 • Sârmă
 • Beneficiar Cererea
 • cerere
 • Administrare
 • retrocedării
 • Raport de credit
 • Notar
 • E-mail doc
 • serviciul Fiscal
 • Înregistrare

Este greu merită să refinanțeze ipoteca dvs. pentru a salva 15 $ pe lună în aceste condiții. Cei mai mulți experți ipotecare spun că ar trebui să fie în măsură să recupereze costurile de refinanțare ipotecar pe o perioadă de 3 ani. Dacă ați salvat doar 15 $ pe luna si costa $ 3.000 taxele, ar dura 200 de luni pentru a sparge chiar.

Cu toate acestea, în cazul în care costurile totale pentru a-și refinanțeze vă costul ipotecare $ 3.000 de exemplu, și ai salvat 50 $ pe lună în plata ipotecare prin scăderea prin această sumă, v-ar rupe chiar și la sfârșitul 5 ani. Uneori, oamenii se transformă în refinancers de serie, și fiecare ratele dobânzilor de timp picătură o jumătate de punct sau un punct, se grăbesc să-și refinanțeze, crezând că fac un lucru inteligent, atunci când de multe ori este invers.

Mai mult, situația dumneavoastră personală ar putea fi unic, și de refinanțare ar putea face sens pentru tine, atunci când aceasta nu ar altora la prima vedere. De exemplu, să presupunem că un al doilea deținut acasă cu un sold credit ipotecar de 200.000 $. Ipoteca ar putea fi plătit la o rată ușor mai mare decât ratele de astăzi. În cazul în care ipoteca casa ta principală a fost, să zicem, amortizate peste 15 de ani, ai putea, probabil, refinanțeze casa dvs. de primar de peste 30 de ani, să păstreze plata la fel, și să plătească ipoteca pe a doua ta casa.

Dacă aveți dubii, adresați-vă un profesionist imobiliar care nu are un caine in cursa, ca un evaluator, sau un ofițer escrow, sau chiar un agent imobiliar pentru a calcula matematica pentru tine. Pentru că, dacă vă întreb un creditor ipotecar, dacă ar trebui să refinanțeze, cel mai adesea răspunsul la această întrebare este da.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.