3 stvari vedeti o hipotekarnih Refinanciranje

Home » Real Estate » 3 stvari vedeti o hipotekarnih Refinanciranje

Hipotekarni Refinanciranje ni prav za vsak dom lastnika

 Hipotekarni Refinanciranje ni prav za vsak dom lastnika

Hipotekarni refinanciranja je vse bes, ko so obrestne mere znižala. Cene ne bi bilo treba zelo daleč spusti, bodisi pred mnogo doma lastniki odločijo, da refinanciranje hipotek smiselno. Vendar ne vedno, ne da bi finančni smisel za refinanciranje. Včasih hipotekarnih refinanciranja je najslabše, kar lahko narediš.

Kaj je Hipotekarni Refinanciranje?

Refinanciranje hipoteke pomeni, da so lastniki odplačevanju obstoječe hipoteke in nadomešča to hipoteko z novim posojilom.

Na splošno so stroški, povezani s hipotekarnim refinanciranja zapakirano v posojila, kar pomeni, da se doda obstoječi ravnotežje, poveča znesek posojila.

Ko je znesek posojila povečala, je kapital lastnika zmanjšal.

Možno je, da se poveča stanje glavnice hipoteke in znižati obstoječe plačilo hipoteke. To je razlog, zakaj mnogi posojilojemalci gravitirajo proti hipotekarnih refinanciranja. Za znižanje obstoječe plačilo hipoteke, je trajanje posojila podaljša. Toda nižje plačilo ne bo izplačalo na dolgi rok. To je pogosto kratkoročno ločljivost.

Zakaj Hipotekarni Refinanciranje Razširja trajanjem hipoteke

Ko je izraz posojila podaljšan, bo trajalo dlje, da plačilo tega hipoteko v celoti. Če najela posojilo, če ste kupili svoj dom, je bilo verjetno 30-letni kredit a. Povejte, da ste se odločili za refinanciranje svoje hipoteke na koncu 5 let. Namesto veseli, da odplačuje svoje posojilo v 25 letih na tej točki, boste zdaj plačevali za te hipoteke za celotno obdobje 35 let.

Če je bil vaš prvotni posojilo amortizira 30 let kot 100.000 $ hipoteke na 6% obresti, vaš mesečni plačilo je 599,55 $. Če refinancirati, da hipoteke na $ 103.000 na 5,5%, vaš novi plačilo je 584,82 $. Vaš posojilo bo ponastavil na 30 let. Večina posojilojemalcev izbrali 30-letno amortizacijsko dobo.

Ti bo dodatnih 60 mesecev plačil in plačilo 35.065 $ več v času trajanja posojila, bi morali živeti v hiši dovolj dolgo, da bi poplačala vaše posojilo.

Če se boste odločili za prodajo po hipotekarnih refinanciranja, boste izgubili 3.000 $ kapitala, ter ne glede na stanje glavnice bi si plačal manj kot v prvotni $ 100.000 kredita.

Stroški, povezani s Mortgage Refinanciranje

Ti se bodo poravnali stroške hipotekarnih refinanciranja z višjo obrestno mero, ali ti stroški se bodo dodali svoj neplačanega hipotekarnega ravnotežje, ker nekaj homeowners plačilo teh stroškov v gotovini. Ni zastonj vožnja. Po so tipične plačane pristojbine za pridobitev refinancirati:

 • Ocena
 • Naslov politika
 • depozitni
 • Loan Točke
 • izvor
 • Obravnavati
 • Zavarovalna
 • Wire
 • Prejemnik povpraševanja
 • uporaba
 • Administracija
 • Reconveyance
 • Credit Report
 • notar
 • E-mail doc
 • davčna služba
 • snemanje

To je komaj vredno refinancirati svoje hipoteke, da shranite $ 15 na mesec, v teh okoliščinah. Večina hipotekarnih strokovnjaki rekli, da bi morali imeti možnost, da se povrnejo stroške iz hipotekarnih refinanciranja v obdobju 3 let. Če ste shranili samo $ 15 na mesec in to stalo $ 3000 v pristojbinah, bi bilo potrebno 200 mesecev do preloma.

Če pa vaši skupni stroški za refinanciranje vaše hipotekarnih stalo 3.000 $, na primer, in jih shranili $ 50 na mesec v vašem hipoteke plačilo, ki ga je znižanje za ta znesek, bi se prekinil tudi ob koncu 5 let. Včasih se ljudje obrnejo v serijskih refinancers, in vsakič, ko so obrestne mere znižala za pol točke ali točke, ki jih hitenja za refinanciranje, misleč, da se delaš pametno stvar, ko je pogosto ravno nasprotno.

Poleg tega je lahko vaš osebni položaj je edinstven in refinanciranje morda smiselno, da vas, ko se ne bi drugim na prvi zardevati. Recimo, da ste lastnik drugi dom s hipotekarnim bilanco $ 200.000. Ta hipoteka se lahko plača na nekoliko višji stopnji od današnje stopnje. Če je vaša primarna doma je hipoteka, recimo, amortizira 15 let, bi lahko verjetno refinancirati svoj glavni dom več kot 30 let, da je plačilo enako, in izplačalo hipoteko na svojem drugem domu.

Če ste v dvomih, se posvetujte nepremičninski strokovnjaka, ki nima psa na dirki, kot cenilec, ali uradnika depozitni ali celo nepremičninski posrednik za izračun matematike za vas. Ker če vprašate hipotekarnega posojilodajalca, če bi morali refinancirati, največkrat je odgovor na to vprašanje pritrdilen.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.