3 ting at vide om Pant refinansiering

Home » Real Estate » 3 ting at vide om Pant refinansiering

Mortgage Refinansiering er ikke rigtigt for ethvert hjem ejer

 Mortgage Refinansiering er ikke rigtigt for ethvert hjem ejer

Mortgage refinansiering er alle de vrede, når renten falder. Priser behøver ikke at falde meget langt, enten, før snesevis af boligejere beslutte at refinansiere deres realkreditlån giver mening. Men det betyder ikke altid giver økonomisk mening at refinansiere. Nogle gange, pant refinansiering er det værste du kan gøre.

Hvad er Mortgage refinansiering?

Refinansiering et pant betyder ejerne betaler sig deres eksisterende realkreditlån og erstatter den realkreditlån med et nyt lån.

Generelt er de omkostninger, der er forbundet med pant refinansiering rullet ind i lånet, hvilket betyder at de tilføjes til den nuværende balance, øge lånebeløbet.

Når et lån beløb forøges, en ejerens egenkapital faldt.

Det er muligt at forøge den primære balance af et pant og sænke eksisterende realkreditlån betaling. Derfor er mange låntagere drages mod pant refinansiering. For at sænke eksisterende realkreditlån betaling, er lånets løbetid forlænges. Men en lavere betaling måske ikke betale sig i det lange løb. Det er ofte en kortsigtet løsning.

Hvorfor Mortgage Refinansiering Udvider Term af dit realkreditlån

Når lånets løbetid forlænges, vil det tage længere tid at betale, at pant i fuldt omfang. Hvis du tog et lån, da du købte dit hjem, det var sandsynligvis en 30-årigt lån. Sig du beslutter at refinansiere dit realkreditlån ved udgangen af ​​5 år. I stedet for ser frem til at afdrage dit lån i 25 år på dette tidspunkt, vil du nu betale på, at pant i en samlet periode på 35 år.

Hvis din oprindelige lån blev afskrevet i 30 år på en $ 100.000 pant på 6% i rente, din månedlige betaling er $ 599,55. Hvis du refinansiere, at pant på $ 103.000, på 5,5%, din nye betaling er $ 584,82. Din lån vil nulstille til en 30-årig periode. De fleste låntagere vælger en 30-årig afskrivningsperiode.

Du vil gøre en ekstra 60 måneders betalinger og betale $ 35.065 mere over livet af lånet, skal du bor i ejendommen længe nok til at afbetale dit lån.

Hvis du beslutter at sælge efter pant refinansiering, vil du miste $ 3.000 af egenkapital, plus hvad primære saldo, du havde betalt ned på den oprindelige $ 100.000 lån.

Omkostninger i forbindelse med Pant refinansiering

Du vil enten betale for omkostningerne ved pant refinansiering gennem en højere rente eller disse gebyrer vil blive tilføjet til din ubetalte pant balance, fordi nogle husejere betale disse omkostninger i kontanter. Der er ingen gratis tur. Følgende er typiske gebyrer betalt for at opnå en refinansiering:

 • Vurdering
 • Titel Politik
 • Spærrede
 • lån Points
 • Origination
 • Forarbejdning
 • underwriting
 • Tråd
 • Modtager Demand
 • Ansøgning
 • Administration
 • Reconveyance
 • Credit Report
 • Notar
 • E-mail-doc
 • Skat tjeneste
 • Indspilning

Det er næppe værd at refinansiere din pant til at spare $ 15 om måneden under disse omstændigheder. De fleste realkreditlån eksperter siger, du skal være i stand til at få dækket dine omkostninger fra pant refinansiering over en 3-årig periode. Hvis du har gemt kun $ 15 om måneden, og det koster dig $ 3.000 i gebyrer, ville det tage 200 måneder at bryde selv.

Men hvis dine samlede omkostninger til at refinansiere dit realkreditlån koste dig $ 3.000, for eksempel, og du gemt $ 50 om måneden i din pant betaling ved at sænke det med dette beløb, vil du break-even i slutningen af ​​5 år. Nogle gange, folk bliver til serielle refinancers, og hver gang renten falde et halvt point eller et punkt, de skynder sig at refinansiere, tænker de gør den smarte ting når ofte det er det modsatte.

Endvidere kan din personlige situation være unik, og refinansiering kan give mening for dig, når det ville ikke til andre på første rødme. For eksempel sige, at du ejede et andet hjem med en pant balance på $ 200.000. At pant kan udbetales på et lidt højere tempo end dagens priser. Hvis dit primære hjem pant var, siger, afskrives over 15 år, du sandsynligvis kunne refinansiere din primære hjem over 30 år, holder betalingen den samme, og afbetale pant i dit andet hjem.

Hvis du er i tvivl, så spørg en fast ejendom professionelle, der ikke har en hund i løbet, ligesom en taksator, eller en spærret officer, eller endda en ejendomsmægler til at beregne det math for dig. For hvis du spørger en pant långiver, hvis du skulle refinansiere, oftest er svaret på det spørgsmål er ja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.