3 tipuri de politici de asigurare care nu aveți nevoie

Home » Insurance » 3 tipuri de politici de asigurare care nu aveți nevoie

De asigurare poate fi extrem de important, dar poate fi, de asemenea Inutile

Tipuri de polițe de asigurare care nu aveți nevoie

Există, fără îndoială, unele tipuri de asigurare că toată lumea ar trebui să aibă absolut. asigurări auto, asigurări de sănătate asigurare pentru locuință și (dacă dețineți o casă) sunt ușor în primele trei.

Asigurarea este de afaceri și de noi produse și politici mari sunt create in mod curent pentru a satisface tot felul de nevoi. Unele pot fi, evident, o potrivire greșită, în timp ce alții s-ar putea suna ca o idee bună. Scurt de a lucra cu un planificator financiar pe bază de comision, cum determina ce asigurare de tine si familia ta ar trebui să aibă?

Recomand incepand cu tipurile de polițe de asigurare pe care trebuie să vă asigura că acoperă cele mai importante baze. Odată ce aceste politici sunt în locul lor, puteți ramifica și ia în considerare alte tipuri de asigurare care ar putea fi importante pentru situația dvs. unic (cum ar fi de asigurare om cheie pentru proprietarii de afaceri sau politici de îngrijire pe termen lung pentru a compensa costurile tot mai mari îngrijirea persoanelor în vârstă). Și, bineînțeles, puteți stabili care polițele de asigurare nu fac parte din planul financiar.

Politici 3 de asigurare care nu aveți nevoie

Deși există cu siguranță mai mult de câteva tipuri de polițe de asigurare care au locul lor în portofoliile oamenilor, nu sunt la fel de multe ca esti, probabil, mai bine fără. În timp ce ei pot suna atrăgătoare în teorie, în realitate, este posibil să pierdem bani pe primele. Următoarele tipuri de asigurare se încadrează în categoria de tipuri de acoperire cei mai mulți oameni nu au nevoie.

1. Ipoteca de asigurare de viață

Acest tip de asigurare beneficiază de o acoperire mai mare mass-media în ultimul timp, dar este, probabil, o politică pe care se poate face fără.

Ipoteca de asigurare de viață este o politică care promite să plătească plata ipotecare în caz vei deveni cu handicap sau mor. Dacă ești căsătorit acest lucru sună ca o idee destul de bine, nu?

Ei bine, nu chiar. Acest tip de politică se suprapune într-adevăr numai cu politicile de asigurare existente pe care sperăm că aveți deja prin intermediul angajatorului sau printr-o politică separată (amintiți-vă lista tuturor de asigurare ar trebui să aibă?).

În caz de deces, cu o politică de standard de asigurare de viață, beneficiarul politicii primește beneficiul care poate fi folosit pentru orice cheltuială care le aleg, inclusiv plata ipoteca partajat.

Este tipic pentru planificatorii financiare să recomande ca o poliță de asigurare de viață să fie scoase pentru o sumă care acoperă nu numai venitul pierdut al defunctului, dar unele sume suplimentare pentru a acoperi alte costuri. Ipoteca de asigurare de viață poate fi o costisitoare – și inutile – supliment de asigurări de viață tradiționale. În cele din urmă, de ce să plătească o primă suplimentară pentru ceva care o poliță de asigurare de viață rentabilă poate acoperi?

Ceea ce se reduce la faptul că este de asigurare de viață ipotecare este foarte îngustă în aria de acoperire și, prin urmare, probabil nu cea mai bună utilizare a primelor de asigurare. Ești în general , mai bine lipit cu o bună politică de asigurare de viață . Puteți crește întotdeauna acoperirea de asigurare de viață pentru a compensa soldul ipotecar în cazul în care este ceva ce ești preocupat în mod special.

2. de călătorie și de zbor

Politicile de călătorie și de asigurare de zbor oferă un alt tip de acoperire pe care le poate solicita să plătească o primă pentru asigurare, care ar putea să se suprapună cu acoperire sau beneficiile pe care le au deja.

Înainte de a cheltui bani pe asigurare de călătorie, verificați politicile de sănătate și de viață actuale pentru a vedea modul în care sunt acoperite de accidente sau răniri în timpul deplasării sau zborurilor. Mai mult decât probabil, există un fel de acoperire incluse. Iar în cazul unei catastrofe, polița de asigurare de viață ar trebui să acopere dacă treci departe în timpul călătoriei.

Dacă utilizați un card de credit pentru a rezerva bilete sau aranjamente de călătorie, veți dori , de asemenea , să verificați cu compania cardului de credit pentru a vedea dacă protecțiile de călătorie sunt incluse în contul tău. Multe companii de carduri de credit oferă automat beneficii cum ar fi asigurare de închiriere de mașini, pierdut asigurarea bagajelor sau accident de asigurare de călătorie , ca parte a acordului încheiat cardmember. Dacă găsiți că aveți nevoie de încă o asigurare suplimentară pentru a menține mintea la pace, puteți achiziționa întotdeauna o politică de călătorie mică pentru a acoperi golurile din acoperirea existentă.

3. Cancer Asigurari / Boala Asigurare

Acoperire boli critice cum ar fi cancerul de asigurare devine mai popular ca ratele de cancer și creșterea gradului de conștientizare. Dar este într – adevăr o investiție profitabilă? In timp ce tratamentul cancerului poate veni cu unele facturi medicale astronomice, ați putea dori să oprească unei polițe de asigurare specifice cancerului.

Motivul? În cele mai multe cazuri, polița de asigurare medicală primară acoperă cheltuielile medicale legate de tratamentul cancerului. Dacă sunteți tratamente potential costisitoare îngrijorat, cum ar fi tratamentul cancerului, lăsându-vă cu costurile de out-of-buzunar odată ce ajunge la limita de acoperire durata de viata, revizuirea acoperire curentă pentru a vedea cât de mult politica plătește.

Unul dintre motivele șocante polițe de asigurare de cancer poate fi o risipă de bani este că cele mai multe de asigurare de cancer nu acoperă chiar cancer de piele, un tip de cancer. Nu numai asta, dar de asigurare de cancer de obicei, nu acoperă cheltuielile de ambulatoriu legate de tratamentul cancerului. Și, există întotdeauna posibilitatea ca s-ar putea să nu face cancer la toate. În aceste scenarii, trebuie să pună la îndoială exact ceea ce plătiți pentru aceste tipuri de politici.

Cu excepția cazului în asigurarea de sănătate în mod specific nu acoperă cheltuielile legate de cancer sau aveți o mare probabilitate de a avea un anumit tip de cancer, care ar putea fi acoperite de o politică, ești mai mult decât probabil pierdem bani pe o primă ai putea folosi în altă parte. Și, în unele cazuri, politica dvs. medicală primară poate să nu vă acoperi dacă aveți acoperire suplimentar în altă parte, pentru aceleași tipuri de tratament. Ca și în cazul oricărui tip de asigurare, asigurați-vă că ați înțeles beneficiile și limitările înainte de a cumpăra o politică.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.