3 Typer af forsikringer, du behøver ikke

Home » Insurance » 3 Typer af forsikringer, du behøver ikke

Forsikring kan være ekstremt vigtigt, men det kan også være unødvendigt

Typer af forsikringer, du behøver ikke

Der er uden tvivl nogle typer af forsikringer, som alle absolut skal have. Bil, sygeforsikring og boligejer forsikring (hvis du ejer et hjem) er let i top tre.

Forsikring er big business og nye produkter og politikker rutinemæssigt skabt for at imødekomme alle mulige behov. Nogle kan naturligvis være en forkert pasform, mens andre måske lyde som en god idé. Korte af at arbejde med et gebyr-baserede finansielle planner, hvordan kan du bestemme, hvad forsikring du og din familie skal have?

Jeg anbefaler at starte med de typer af forsikringer, du har brug for at sikre, at du dækker de vigtigste baser. Når disse politikker er på plads, kan du filial ud og overveje andre forsikringsselskaber typer, der kan være vigtige for din unikke situation (ligesom nøgle mand forsikring for virksomhedsejere eller langvarig pleje politikker for at kompensere for de stigende omkostninger ældrepleje). Og selvfølgelig kan du bestemme, hvilke forsikringer ikke hører hjemme i din økonomiske plan.

3 forsikringspolicer, Du behøver ikke

Mens der er helt sikkert mere end et par typer af forsikringer, der har deres plads i folks porteføljer, der er lige så mange, at du sandsynligvis bedre tjent uden. Mens de kan lyde tiltalende i teorien, i virkeligheden, kan du være at spilde penge på præmierne. Følgende forsikringer typer falder ind under kategorien af ​​dækning typer fleste mennesker ikke har brug for.

1. Mortgage livsforsikring

Denne type forsikring modtager mere mediedækning sidst, men det er nok en politik, du kan undvære.

Mortgage livsforsikring er en politik, der lover at betale din pant betaling, hvis du bliver invalid eller dør. Hvis du er gift dette lyder som en rigtig god idé, ikke?

Nå, ikke ligefrem. Denne form for politik virkelig kun overlapper med dine eksisterende forsikringer, som du forhåbentlig du allerede har gennem din arbejdsgiver eller via en særskilt politik (husk listen over forsikring alle bør have?).

I tilfælde af dødsfald med en standard livsforsikring, modtageren af ​​politikken modtager ydelsen, der kan bruges til enhver udgift, de vælger, herunder afbetale din delte pant.

Det er typisk for finansielle planlæggere at anbefale, at en livsforsikring tegnes for et beløb, der ikke kun dækker den tabte indtægt af den afdøde, men nogle yderligere beløb til dækning af andre omkostninger. Mortgage livsforsikring kan være en dyr – og unødvendige – supplement til traditionel livsforsikring. I sidste ende, hvorfor betale en ekstra præmie for noget, som en omkostningseffektiv livsforsikring politik kan dække?

Hvad det kommer ned til, er, at pant livsforsikring er meget smal i sin dækning, og derfor sandsynligvis ikke den bedste brug af forsikringspræmier. Du er generelt bedre stillet stikning med en god livsforsikring politik . Du kan altid øge din livsforsikring dækning til at udligne din pant balance, hvis det er noget, du er særligt bekymret for.

2. Rejser og Flight Forsikring

Rejser og fly forsikringspolicer tilbyde en anden form for dækning, der kan kræve at du betaler en præmie for forsikring, som kunne overlappe med dækning eller fordele, du allerede har.

Før du bruger penge på rejseforsikring, så tjek din nuværende sundheds- og livsforsikringer for at se, hvordan ulykker eller skader under rejse eller flyvninger er dækket. Mere end sandsynligt at der er en vis form for dækning følger. Og i tilfælde af en katastrofe, bør dit liv forsikringspolice dækker dig, hvis du passerer væk, mens de rejser.

Hvis du bruger et kreditkort til at bestille billetter eller rejsearrangementer, vil du også ønsker at tjekke med din kreditkortselskab for at se, om enhver rejse beskyttelser er inkluderet med din konto. Mange kreditkortselskaber automatisk give fordele som biludlejning forsikring, mistet bagage forsikring eller rejse ulykkesforsikring som en del af din Kortmedlem aftale. Hvis du opdager, at du stadig har brug for nogle ekstra forsikring til at holde dit sind i fred, kan du altid købe en lille rejsepolitik for at dække hullerne i din eksisterende dækning.

3. Kræft Forsikring / sygdom Forsikring

Kritisk sygdom dækning som kræft forsikring bliver stadig mere populære som kræfttilfælde og bevidsthed stiger. Men er det virkelig en god investering? Mens kræftbehandling kan komme med nogle astronomiske medicinske regninger, kan du holde ud på at tage ud en kræft-specifik forsikringspolice.

Grunden? I de fleste tilfælde din primære sygesikring politik dækker lægeudgifter relateret til kræftbehandling. Hvis du er bekymret potentielt dyre behandlinger, som kræft behandling, der forlader dig med out-of-pocket omkostninger, når du når grænsen levetid dækning, gennemgå din nuværende dækning for at se, hvor meget den politik betaler.

Et chokerende årsag kræft forsikringer kan være spild af penge, er, at de fleste kræft forsikring ikke engang dækker hudkræft, en førende form for kræft. Ikke kun det, men kræft Forsikringen dækker typisk ikke dækker ambulante udgifter i forbindelse med kræftbehandling. Og der er altid mulighed for, at du ikke kan få kræft på alle. I de scenarier, er du nødt til at sætte spørgsmålstegn ved præcis, hvad du betaler for med disse typer af politikker.

Medmindre din sygesikring specifikt dækker ikke kræft-relaterede udgifter eller du har en høj sandsynlighed for at få en bestemt type kræft, der kunne være dækket af en politik, er du mere end sandsynligt at spilde penge på en præmie, du kan bruge andre steder. Og i nogle tilfælde kan din primære medicinsk politik ikke dække dig, hvis du har supplerende dækning andre steder for de samme typer af behandling. Som med enhver form for forsikring, skal du sørge for du forstår de fordele og begrænsninger, før de køber en politik.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.