4 Εναλλακτικές λύσεις για την αγορά Long Term Care Ασφάλιση

Home » Insurance » 4 Εναλλακτικές λύσεις για την αγορά Long Term Care Ασφάλιση

Επιλογές αυτο-Pay για την κάλυψη των αναγκών Μακροχρόνια Φροντίδα

4 Εναλλακτικές λύσεις για την αγορά Long Term Care Ασφάλιση

Μια συχνή ανησυχία της επερχόμενης συνταξιούχοι είναι το πώς μπορούν να πληρώσουν για τις μακροπρόθεσμες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης αργότερα στη ζωή. Long-Term Care Ασφάλιση μπορεί να είναι ακριβός και δεν μπορείτε ποτέ να το χρειαστείτε. Έτσι θα πρέπει να το αγοράσει; Το κλειδί για την απόφαση να γνωρίζει ποιες είναι οι άλλες επιλογές σας. Παρακάτω είναι τέσσερις τρόποι για να πληρώσει για τις μακροπρόθεσμες ανάγκες φροντίδας υγείας χωρίς ασφάλιση.

1. Pre-Pay για την περιποίηση του

Μια εναλλακτική λύση για την αγορά ενός παραδοσιακή πολιτική μακροχρόνιας φροντίδας είναι να αγοράσει σε μια συνεχή κοινοτική φροντίδα.

Με αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε συνήθως να πληρώσει ένα αξιοπρεπές μέγεθος κατ ‘αποκοπή ποσό για να κάνετε κράτηση τη θέση σας και, στη συνέχεια, τη στιγμή που θα κινηθούν προς πληρώνετε κάθε μήνα ένα ποσό. Πολλές από αυτές τις κοινότητες έχουν σχεδιαστεί για να είναι all inclusive – δηλαδή για την κατ ‘αποκοπήν και μηνιαία συνδρομή θα λάβετε ό, τι το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης είναι απαραίτητη. Η ιδέα είναι ότι έχετε προπληρώσει και τα πάγια έξοδα σας.

Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις για την αγορά σε μια κοινότητα συνταξιοδότησης που προσφέρει παροχές υγειονομικής ζωής, αλλά υπάρχουν και κίνδυνοι. Ορισμένες εγκαταστάσεις έχουν πάρει στο οικονομικό πρόβλημα και οι υποσχέσεις της φροντίδας ζωής δεν έχουν επιτευχθεί. Διαβάστε σχετικά με το πώς να επιλέξετε μια κοινοτική φροντίδα προτού να επενδύσετε. Και να έχετε κατά νου αυτή η επιλογή μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο από ό, τι ένα παραδοσιακό πολιτική μακροχρόνιας φροντίδας.

2. Η κοινοτική διαβίωσης (δηλαδή τα χρυσά κορίτσια)

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ την τηλεόραση δείχνουν Τα χρυσά κορίτσια , έχετε μια ιδέα για το τι εννοώ με κοινότητας διαβίωσης . Πολλοί από εμάς θα χάσουν την οικογένεια και τους αγαπημένους καθώς γερνάμε.

καλύτερη επιλογή σας είναι να αποδεχθεί αυτό ως μια πραγματικότητα της ζωής και να συνεχίσει να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να επανασυνδεθεί με παλιούς φίλους που βρίσκονται στην ίδια θέση σας στη ζωή. Όταν κάνετε αυτή την επιλογή μπορείτε να εκπλαγείτε με μερικές από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε να ζήσουν μαζί σε ένα μέρος της επιλογής σας και να πληρώνουν για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, όπως η καθαριότητα, το μαγείρεμα, και ακόμη και μια επίσκεψη νοσοκόμα, αν χρειαστεί.

Επιμερισμός του κόστους μπορεί να σας επιτρέψει να διατηρήσει τον έλεγχο και το περιβάλλον διαβίωσης της επιλογής σας, ενώ μοιράζονται τις εμπειρίες της ζωής με παλιούς φίλους ή νέες.

3. Σχέδιο μπροστά με Οικογένεια

Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και έχει το δικό της μείγμα της αγάπης. Εάν η οικογένειά σας είναι το είδος που λαμβάνει πάντα τη φροντίδα των δικών της, τότε θα πρέπει να συζητήσουμε ανοιχτά καθεστώς μακροχρόνιας περίθαλψης. Πρέπει να έχετε αυθεντικά συζητήσεις σχετικά με το τι σημαίνει αυτό και αν αυτό θα λειτουργήσει για όλους σας. Αν θα ήταν, να συζητήσουν τις οικονομικές ρυθμίσεις.

Ίσως μπορείτε να πληρώσετε για μια προσθήκη στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας ως περιοχή που τελικά θα προχωρήσουμε σε. Ίσως μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να προσθέσει σε ένα ξενώνα ή επισυνάπτεται κατοικημένους χώρους που μπορεί να εκμισθωθεί μέχρι τη στιγμή που θα ζουν εκεί. Να θυμάστε ότι μπορείτε επίσης να χρειαστεί κατ ‘οίκον ιατρική περίθαλψη αργότερα στη ζωή τους, έτσι θέλετε να έχετε κονδύλια που προορίζονται για την κάλυψη αυτή και θέλετε να είστε σίγουροι μέλλον σας που ζουν μέρος είναι προσβάσιμο.

Μια επιλογή? αν έχετε πληρώσει για την προσθήκη στο σπίτι, και είναι νοικιασμένο για χρόνια, ίσως και το εισόδημα από ενοίκια θα μπορούσε να διατεθεί για να συμβάλει στην αντιστάθμιση τυχόν κατ ‘οίκον ιατρική φροντίδα που χρειάζονται αργότερα. Οποιαδήποτε διάταξη που λειτουργεί για σας και την οικογένειά σας μπορούν να συζητηθούν.

4. Επικεφαλής Overseas

Ο ιατρικός τουρισμός είναι σίγουρα σε άνοδο.

Πολλοί Αμερικανοί κεφάλι στο εξωτερικό για τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις – αλλά τι γίνεται με τη ζωή στο εξωτερικό ως μόνιμη λύση για τις ανάγκες μακροχρόνιας φροντίδας σας; Αυτό πέρασε πρώτα το μυαλό μου όταν διάβασα για το 85-year-old Μπέττυ βαμβάκι στο άρθρο Διεθνές Σαλόνι για τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθούν το 2014 . Μετά την περιγραφή του σεβασμού των γερόντων της Μαλαισίας πολιτισμό – και το προσιτό κόστος της περίθαλψης – το άρθρο αναφέρει Μπέττυ, «πήγα στη Μαλαισία με τον εαυτό μου, όταν ήμουν 85 ετών. Ζω στο δικό μου σπίτι, έχω δική μου τα πράγματα γύρω μου, και αν χρειάζομαι κάτι, οτιδήποτε, έχω μεγάλη γείτονες οι οποίοι είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Δεν θα ζήσω οπουδήποτε αλλού.»

Μαλαισία, βέβαια, δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να λάβετε αξιοπρεπή προσιτή φροντίδα. Υπάρχουν πολλές επιλογές υποβοηθούμενης διαβίωσης στο Μεξικό όσο και στο εξωτερικό φροντίδα συνταξιοδότησης στις Φιλιππίνες και εξατομικευμένες επιλογές μακροχρόνιας φροντίδας στην Ταϊλάνδη .

Και για εκείνους που είναι σε τελικό στάδιο ασθένειας, υπάρχουν χώρες (και τώρα ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ) που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη επιλογή για το πώς συμβαίνουν την τελευταία σας μήνες της ζωής . Για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το πού θα πάτε για τις υπηρεσίες μακροχρόνιας φροντίδας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.