4 Alternative Nakup Long Term Care Insurance

Home » Insurance » 4 Alternative Nakup Long Term Care Insurance

Self-Pay Možnosti za pokrivanje potreb po dolgotrajni oskrbi

4 Alternative Nakup Long Term Care Insurance

Pogost skrb prihodnjih upokojencev je, kako so lahko plačali za dolgoročne zdravstvene nege potrebam kasneje v življenju. Dolgotrajna zdravstvenega zavarovanja lahko draga in morda nikoli ne potrebujejo. Tako naj bi ga kupili? Ključ do sklepa je vedeti, kakšne so vaše druge možnosti. Spodaj so štirje načini za plačilo za potrebe dolgoročnih zdravstvenih brez zavarovanja.

1. Pre-Pay Za nego

Ena možnost za nakup tradicionalno politiko dolgoročno oskrbo, je za nakup v neprekinjenem skupnost nego.

S temi ureditvami, ki jih običajno plačati dostojno velika povprečnine rezervirate svoje mesto, potem ko se premikate v plačaš mesečno najemnino. Mnogi od teh skupnosti so namenjeni za all inclusive – kar pomeni za povprečnine in mesečno najemnino boste prejeli ne glede na raven zdravstvene oskrbe je potrebno. Ideja je, da so vnaprej plačane in fiksne stroške.

Tam lahko velike davčne olajšave za nakup v upokojitev skupnost , ki ponuja ugodnosti življenjska doba varstva, vendar obstajajo tudi tveganja. Nekateri objekti so gotten v finančnih težavah in niso bile izpolnjene obljube doživljenjsko oskrbo. Bral o tem, kako izbrati skupnosti nego , preden boste vlagali. In ne pozabite, to možnost lahko stane veliko več kot tradicionalni dolgoročno politiko oskrbe.

2. Dnevna Skupnosti (tj The Golden Girls)

Če ste kdaj gledali TV kažejo The Golden Girls , imaš idejo, kaj mislim s življenje v skupnosti . Mnogi od nas bodo izgubili družino in ljubljene, kot smo starosti.

Vaša najboljša izbira je, da se to sprejme kot realnost življenja in še naprej oblikovati nova prijateljstva in znova s ​​starimi prijatelji, ki so v istem mestu v življenju. Ko izberete to možnost, boste morda presenečeni nad nekatere od možnosti, ki postanejo na voljo. Izberete lahko skupaj živijo v mestu po vaši izbiri in plačilo za storitve, ki jih potrebujejo, kot so čiščenje, kuhanje, in celo na obisku medicinsko sestro, če je potrebno.

Delitev stroškov vam omogoča, da ohrani nadzor in bivalno okolje po vaši izbiri, medtem ko delitev življenjske izkušnje s starimi prijatelji ali novimi.

3. Plan Ahead z družino

Vsaka družina je drugačna in ima svojo mešanico ljubezni. Če vaša družina je vrsta, ki vedno skrbi zase, potem bi morali odkrito razpravljati ureditev dolgotrajne oskrbe. Morate imeti pristne razprave o tem, kaj to pomeni in če bi to delo za vse vas. Če pa bi, razpravljali finančne ureditve.

Morda lahko plačate za dodatek za družinskega člana doma kot območje, ki ga bo na koncu preselijo. Mogoče lahko vaš družinski član na gostišče ali priključenih bivalnih prostorov, ki se lahko v najemu, dokler boste živeli tam dodati. Ne pozabite, da boste morda morali tudi v domu zdravstveno oskrbo kasneje v življenju, tako da boste želeli, da imajo predvidenih sredstev za kritje tega in želite biti prepričani, da je vaša prihodnost, ki živijo mesto je dostopna.

Ena od možnosti; če ste plačali za poleg doma, in je najem za let, morda bi se najemnina je namenjena za pomoč nadomestiti koli v domu zdravstveno oskrbo potreben kasneje. Vsak dogovor, da dela za vas in vašo družino, se lahko razpravlja.

4. Vodja Overseas

Medicinski turizem je zagotovo v porastu.

Mnogi Američani glavo v tujini za različne kirurške posege – kaj pa o življenju v tujini kot trajno rešitev za vaše dolgoročne potrebe oskrbe? Ta prva prečkala mojih mislih, ko sem bral o 85-letno Betty bombaž v mednarodnih živijo članku najboljših krajev za upokojiti v letu 2014 . Po opisu spoštovanje starešine v malezijski kulturi – in dostopnost oskrbe – članek navaja Betty, “sem se preselil v Malezijo sam, ko sem bil star 85 let. Živim v svojem domu, imam svoje stvari okoli mene, in če bom kaj potrebovala, sploh kaj, imam veliko sosedov, ki so samo en telefonski klic stran. Jaz ne bi živel nikjer drugje. “

Malezija, seveda, ni edini kraj, kjer lahko dobite dostojno dostopno varstvo. Obstaja veliko pomoč na domu možnosti v Mehiki kot tudi v tujini, skrb za upokojitev na Filipinih in osebna možnosti dolgotrajne oskrbe na Tajskem .

In za tiste, ki so neozdravljivo bolni, da so države (in zdaj v nekaterih državah ZDA), ki vam omogočajo večjo izbiro pri tem, kako pride do svoje zadnje mesece življenja . Za nekatere je to lahko pomemben dejavnik, kam greš za storitve dolgotrajne oskrbe.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.