4 Gemeenschappelijke Credit Card Misvattingen

Home » Credit and Debt » 4 Gemeenschappelijke Credit Card Misvattingen

Common Credit Card Misvattingen

Credit Card Misvattingen

Wat is het nadeel van het aanvragen van een creditcard met een grote aanmelden bonus? Niet veel. In feite, het openen van een enkele nieuwe account daadwerkelijk verbeteren van uw credit score in de meeste gevallen. Dit is een van de vele populaire misverstanden over hoe credit cards werken.

1. Ik betaal mijn evenwicht in vol, dus ik heb geen schuld

De slimste manier om een creditcard te gebruiken is altijd geweest om uw saldo in volle elke maand te betalen om te voorkomen dat het betalen van rente. Vanuit praktisch oogpunt, is de kaarthouder niet aangaan van een schuld, maar dat is niet de manier waarop de ratingbureaus zal melden. Elke bank zal uw huidige saldo als schuld te melden, zelfs voordat u uw verklaring hebben ontvangen. In het geval dat uw saldo de dag is gemeld nadat u uw verklaring volledig betaald, zal de bank nog te melden als schuld van alle kosten die sinds uw laatste verklaring periode afgesloten. Zolang dit opgegeven bedrag is niet een ongewoon groot percentage van uw beschikbare krediet, moet uw credit score niet worden aangetast. Anders kan kaarthouders die een aanvraag voor een nieuwe hypotheek willen hun saldi betalen van vóór hun vervaldag.

2. Het aanvragen van een nieuwe creditcard zal pijn doen uw credit score

Wanneer u een aanvraag voor en ontvang een nieuwe creditcard, gebeuren er twee dingen die invloed hebben op uw credit score. Ten eerste is er een verzoek gemaakt voor uw krediet geschiedenis een zogenaamde “pull.” Een trek zo nu en dan een verwaarloosbaar effect op uw krediet, maar te veel trekt in een korte periode van tijd te geven de indruk dat je worden geconfronteerd met financiële moeilijkheden. Daarnaast wordt verleend extra krediet zal uw krediet gebruik ratio te verlagen, zolang je geen extra schuld oplopen. Aangezien een lagere verhouding daadwerkelijk zal helpen uw credit score, veel kaarthouders melden dat hun credit score daadwerkelijk verhoogt lichtjes wanneer zij een nieuwe kaart ontvangen, maar niet toe te voegen aan hun schuld.

3. Annuleren van uw credit cards zal helpen om uw Credit

Amerikanen in de problemen met credit card schuld maar al te gemakkelijk. In reactie, zullen velen van hen hun kaarten te annuleren met de hoop van het herstel van hun krediet geschiedenis. Dit werkt, maar alleen als een laatste redmiddel om u van het aangaan van meer schulden te houden. Helaas zal de eenvoudige handeling van het sluiten van uw account pijn uw credit score om dezelfde redenen dat het openen van een nieuwe rekening kan helpen. Het verminderen van uw beschikbare krediet zonder dat het verminderen van uw schuld verhoogt uw credit bezettingsgraad, die je score doet pijn. Voor sommigen kan de oplossing zijn om hun rekeningen open te houden en gewoon hun kaarten in tweeën gesneden, zodat ze niet kunnen worden gebruikt. Natuurlijk, een vervangende kaart is slechts een telefoontje verwijderd.

4. Het is tegen de wet voor een handelaar aan toevoegen Creditcardtoeslag

Retailers zijn niet verondersteld om overstag voor een vast bedrag voor u om uw creditcard te gebruiken, maar de wet heeft weinig mee te maken in de meeste staten. In de Verenigde Staten, de handelaars overeenkomsten aangaan met creditcard processors die dergelijke toeslagen te verbieden (hoewel sommige buitenlandse handelaren niet gebonden zijn door deze contracten). Toch heb je waarschijnlijk ontdekt dat sommige handelaren aandringen op het opladen van dergelijke vergoedingen ondanks hun overeenkomsten. Retailers hebben het Congres gelobbyd om wetten verbieden van dergelijke overeenkomsten gaan, maar voor nu, moeten verkopers hen zich nog steeds aanmelden om creditcards te accepteren. Wanneer we geconfronteerd worden met deze toeslagen, slechts de mogelijkheid om de creditcard netwerken die een van hun handelaren overtreedt de overeenkomst met hen te melden.

Het komt neer op

Creditcards worden op grote schaal gebruikt, maar er is een heleboel verkeerde informatie rond te gaan over hen. Door het begrijpen van de feiten, kunt u de beste beslissingen over uw gebruik van deze krachtige financiële instrumenten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.