4 Investiția Greseli de evitat

Home » Investing » 4 Investiția Greseli de evitat

Nu deveni cel mai mare dusman portofoliul de investiții

4 Investiția Greseli de evitat

Când vine vorba de gestionarea banilor familiei tale, există patru greșeli de investiții pe care trebuie sa faca eforturi pentru a evita. În timp ce cu siguranță nu o listă completă, aceste erori sunt destul de frecvente încât atât investitorii amatori și experimentați ar face bine să păstreze un ochi vigilent asupra selecțiilor de acțiuni, obligațiuni, fonduri mutuale, și alte active care au în vedere adăugarea la portofoliile lor.

Investind Greseala 1: Răspândirea Investițiile prea subțire

Pe parcursul ultimelor decenii de mai multe, Wall Street a predicat virtuțile de diversificare, forarea-l în mintea fiecărui investitor în raza auditivă.

Toată lumea de la CEO la băiat de livrare știe că nu trebuie să păstreze toate ouăle într-un coș, dar există mult mai mult decât atât. De fapt, mulți oameni fac mai mult rău decât bine în efortul lor de a-și diversifica.

Ca totul în viață, diversificarea poate fi luat prea departe. Dacă ați împărțit 100 $ într-o sută de companii diferite, fiecare dintre aceste societăți poate, cel mai bun caz, au un impact mic asupra portofoliului dumneavoastră. În final, taxele de brokeraj și alte costuri de tranzacție poate depăși chiar și profitul din investițiile. Investitorii care sunt predispuse la acest „sape-o-mie-găuri și-a pus-o-dolar-in-fiecare“ filozofie ar fi mai bine servite de a investi într-un fond de index, care, prin însăși natura sa, este format din mai multe companii. In plus, se întoarce dvs. ar trebui să imite pe cele ale pieței globale în lockstep aproape perfect.

Investiția Greseala 2: nu de contabilitate pentru un orizont de timp

Tipul de activ în care investești ar trebui să fie alese în funcție de cadrul de timp.

Indiferent de vârsta ta, dacă aveți de capital pe care veți avea nevoie într-o perioadă scurtă de timp (unul sau doi ani, de exemplu), ar trebui să nu investească banii în piața de valori sau fonduri mutuale bazate pe acțiuni. Cu toate că aceste tipuri de investiții oferă cele mai mari șanse pentru construirea bogăție pe termen lung, în care prezintă în mod frecvent rotatii pe termen scurt care pot distruge exploatațiile dumneavoastră dacă sunteți obligați să lichideze.

De asemenea, în cazul în care orizontul este mai mare de zece ani, nu are nici un sens pentru tine de a investi majoritatea fondurilor tale în obligațiuni sau investiții cu venit fix, cu excepția cazului în care considerați că piața de valori este supraevaluat în mod grosolan.

Investiția Greseala 3: Trading frecvente

O mulțime de oameni se pot numi zece investitori de pe lista Forbes, dar nu și o persoană care a făcut averea din tranzacționare frecvente. Când investi, norocul este legat de averea companiei. Sunteți o parte-proprietar al unei afaceri; ca societatea prospers asa ca nu-i. Prin urmare, investitorul care ia timp pentru a selecta o companie mare are de a face nimic mai mult decât stai pe spate, să dezvolte un plan de mediere a costurilor de dolari, se înscrie în programul reinvestirea dividendelor și de a trăi viața. citate de zi cu zi sunt de nici un interes pentru el, pentru că nu are nici o dorință de a vinde. De-a lungul timpului, decizia sa inteligenta va achita cu generozitate ca valoarea acțiunilor sale apreciază.

Un comerciant, pe de altă parte, este cel care cumpără o companie, deoarece se așteaptă ca stocul să sară în preț, moment în care el se va arunca și trece la următoarea țintă rapid. Pentru că nu este legată de economia unei companii, ci mai degrabă o șansă și emoție umană, de tranzacționare este o formă de jocuri de noroc, care și-a câștigat reputația ca un filtru de bani, din cauza puținele povești de succes (ei nu vă spun despre milionar care a pierdut totul pe următorul său pariu …

comercianți, cum ar fi jucători, au o memorie foarte slabă atunci când vine vorba de cât de mult le-au pierdut).

Investind Greseala 4: Luarea deciziilor bazate pe Fear

Cele mai scumpe greșeli se bazează de obicei pe frica. Mulți investitori fac lor de cercetare, selectați o companie mare, iar atunci când piața lovește un cucui în drum, arunca stocul lor de teama de a pierde bani. Acest comportament este absolut o nebunie. Compania este aceeași companie ca a fost înainte de piață în ansamblu a scăzut, abia acum este de vânzare pentru un preț mai ieftin. Bunul simț ar dicta că v – ar cumpăra mai mult la aceste niveluri mai mici (intr – adevar, companii precum Wal-Mart au devenit giganți , deoarece oameni ca o afacere. Se pare că acest comportament se extinde la tot , dar portofoliul lor). Cheia pentru a fi un investitor de succes este, după cum a spus un om foarte înțelept, „ … cumpăra atunci când sângele este rulează pe străzi.

Formula simplă a „cumpăra scăzut / vinde ridicat“, a fost în jur pentru totdeauna, iar cei mai mulți oameni pot recita pentru tine. În practică, doar o mână de investitori face acest lucru. Cele mai multe se vedea mulțimea se îndreaptă spre ușa de ieșire și de scara de incendiu, și în loc de a rămâne în jurul valorii de a cumpăra dreptul de proprietate în companii pentru prețuri ridicol de mici, de panică și a alerga afară cu ei. Adevărata bani se face atunci când, în calitate de investitor, sunt dispuși să stea în camera goală pe care toți ceilalți au plecat, și să aștepte până când recunosc valoarea ei au abandonat. Atunci când se întorc, fie că este vorba de săptămâni sau după mai mulți ani lungi, vă va organiza toate cărțile. răbdare poate fi recompensați cu profit și ai putea fi considerat „genial“ (în mod ironic de către aceiași oameni pe care va chemat un idiot pentru a deține pe stocul companiei în primul rând).

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.