4 Pénzügyi mozgatja készítsünk egy egykeresős család

Home » Budgeting » 4 Pénzügyi mozgatja készítsünk egy egykeresős család

Egykeresős családok eltérő igényeik vannak, mint a kettős jövedelmű családok

4 Pénzügyi mozgatja készítsünk egy egykeresős család

Előfordult álmodott él, mint egy jövedelmű család, így az egyik szülő otthon maradnak? Neked véletlenül vált egy jövedelmű család miatt uborkaszezon vagy betegség?

Függetlenül attól, hogy a helyzetet, az egyszerű igazság az egyik jövedelmű családok egy sor különböző pénzügyi igényeit, mint a kettős jövedelmű családok számára.

Mit kell tudni a egykeresős család? Íme 4 dolog egykeresős családok soha elfelejteni.

1. Növelje Nyugdíjas hozzájárulásai

Tudom, ez valószínűleg nem az első tipp várta, hogy olvassa el, de lehet, hogy a legfontosabb. Ne feledje, hogy a kenyér győztes, amely jelenleg öregségi járulék két fő részére. Ez azt jelenti, a kenyér győztes kell kompenzálja a veszteséget a másik házastárs már nem hozzájárulások.

Bármi összegét a tartózkodás-at-home házastárs használt hozzájárulnak azok megszüntetési számlára kell most illeszkedik, amely minimálisan a kenyér győztes. Például, ha a tartózkodás-at-home házastárs használt fel 5000 $ évente be a 401 (k), akkor a dolgozó házastárs kell növelni hozzájárulását az 5000 $ évente. Tudom, hogy ez könnyebb mondani, mint megtenni, de a jövőben önálló köszönöm.

2. Vegye ki Life Insurance és a hosszú távú Rokkantbiztosítási a nem dolgozó házastársa

Sok család azt a hibát, azt gondolva, hogy a nem dolgozó házastársa nem anyagilag hozzájárul a háztartás ők nem jövedelemszerzésre.

Semmi sem áll távolabb az igazságtól.

Ha a nem dolgozó házastársa elmúlik, vagy szenved súlyos betegség vagy sérülés, ami miatt őt nem, hogy vigyázzon a gyerekek, akkor a dolgozó házastárs kell szervezniük ezeket a feladatokat. Az ára, hogy a kihelyezés óriási. Ez nagyon fontos, hogy vegye ki mind a fogyatékosság és az életbiztosítás mindkét házastárs, köztük az egyetlen, aki nem rajz fizetést.

3. az átmenet lassan

Ha még nem visszük át egy jövedelem életmód, kezdeni csinálja a szakaszban. Először állítsa az életmód oly módon, hogy tudsz-e élni a kizárólag egyetlen személy jövedelme mentése közben 100% a másik személy jövedelme. Tudom, ez úgy hangzik, drasztikus, de ez alapvetően mit fog csinálni, ha átmenet egy jövedelmű háztartások. Nem lesz élő egyetlen jövedelem, míg nem hozza a másikat.

Színleli, mintha te egy jövedelem pár több hónapig (ideális esetben néhány évig), mielőtt az átmenet, élvezheti az előnyeit, hogy jön a megtakarítás a teljes egészében egy ember jövedelme. Ezeket a megtakarításokat lehet használni, hogy elzárjuk a tartozást, hogy egy jelentős cash párnát, hogy hatalmas öregségi járulékot, és max ki a gyermekek főiskolai megtakarítási számlák.

4. Cél a nagyobb költséggel

Sok család, nagy kiadások közé tartozik a jelzálog, hogy túl drága, autó kifizetések, vacsorára, ruházat, és hitelkártya-tartozás. Ha meg tudják oldani ezeket a költségeket, meg lehet oldani egy csomó a pénzügyi feszültségek.

Állapítsa egy hónapos tilalmat étkező ki. Vállalják, hogy eszik minden étkezés otthon 30 napig, és mi a különbség teszi, hogy mind a költségvetés és a derékbőség.

Ha enni étkezés házon kívüli, barna táskát az ebédet.

Ha van egy drága jelzálog, úgy bérbe egy szobát egy lakótárs. Ha ez nem olyasmi, ami tetszését, építenie egy kisebb haza.

Viszel nagy autó kifizetések? Próbálja eladási autóját, és vásárol egy olcsó, használt -vehicle készpénzben. Hajt az azonos típusú járművet, amely egy egyetemista lenne vezetni. Nem érzik, mintha ez alatt van. Ez egy jó pénzügyi lépés.

A nap végén, mi a fontosabb: a képesség, hogy maradjon otthon, a család, vagy a vezetés új gépjármű?

Keresse meg a részmunkaidős vagy ideiglenes munkát. Sok munkahely, amit tehetünk, a kényelem a saját otthonában során a saját óra. Keresse rugalmas internetes munkák, amelyek lehetővé teszik, hogy a jó élet, miközben a gyerekek szundikált, alvás, vagy az iskolában.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.