4 Ratkaisevaa Eläkkeelle Vinkkejä Ihmiset 40 ja yli

Home » Retirement » 4 Ratkaisevaa Eläkkeelle Vinkkejä Ihmiset 40 ja yli

Tärkeä Säästöt Vinkkejä 40+ Crowd

4 Ratkaisevaa Eläkkeelle Vinkkejä Ihmiset 40 ja yli

Oletko oman 40: n tai vanhempi?

Oletko ymmällään siitä, kuinka paljon rahaa sinun eläkkeelle?

Oletko tietoinen siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset eläkkeelle, mutta hukkua ajatus säästää niin suuri summa?

Jos vastasit “kyllä” johonkin näistä kysymyksistä, tutustu näihin neljään eläkesäästäminen vihjeitä suunnattu ikä 40-ja-yli väkijoukkoon.

Ensimmäinen vihje auttaa selvittää, kuinka paljon rahaa tarvitset eläkkeelle, kun taas loput vinkit auttavat sinua löytämään tapoja ansaita enemmän rahaa.

Kuinka paljon rahaa minun tarvitsee eläkkeelle?

Lapio niin paljon rahaa eläkesäästäminen kuin pystyt. Jos aloittaa säästäminen eläkkeelle teidän kaksikymppisenä, yleinen nyrkkisääntö sanoo, että voit saada pois säästää vain 10-12 prosenttia teidän käteen.

Jos olet aikeissa oman nelikymppisiä, yleinen nyrkkisääntö sanoo sinun täytyy lisätä säästämisaste on 15-20 prosenttia.

Kuulostaako pelottava? Sitten kokeile tätä: sen sijaan keskitytään prosenttiosuuden käteen, että sinun pitäisi säästää, päättää, kuinka paljon rahaa haluat elää vuodessa aikana eläkkeelle. Kerrotaan 25 selvittää, kuinka paljon sinun täytyy pelastaa.

Elämiseen $ 40.000 euroa vuodessa eläkkeelle, esimerkiksi sinun $ 40.000 25 = $ 1 miljoonan eläkkeelle salkun.

$ 1 miljoonaa voi kuulostaa paljolta, mutta muista: Sinun ei tarvitse ansaita $ 1 miljoonan oman 9-to-5 työtä, sinun tarvitsee vain kasvaa $ 1 miljoonalla teidän investointeja.

Kriittisin tekijä auttaa saavuttamaan tämä on pitkä aikajänne. Mitä kauemmin rahat sijoitetaan eläkerahasto, sitä enemmän se kasvaa. Itse asiassa, jossa aggressiivinen säästöjä strategia, voit luoda 1 miljoona $ portfolio niin vähän kuin 17-20 vuotta.

Miksi? Lyhyesti sanottuna, sitä pidempään rahat sijoitetaan, sitä enemmän voit hyödyntää pahentaa kiinnostusta.

Jälkeen tarpeeksi aikaa kuluu, koronkoron voit tuplata tai kolminkertaistaa rahaa.

Etsi Nykyinen tulonlähteet

Jos nykyinen työ ei maksa tarpeeksi, jotta voit tallentaa $ 1500 – $ 2.000 euroa kuukaudessa tai enemmän, sinun kannattaa harkita löytää tapoja ansaita rahaa puolella.

Pienet määrät tekevät suuren vaikutuksen. Jos voit ansaita ylimääräistä $ 100 viikossa – ehkä niittämällä nurmikot, lastenhoito, konsultointi, opetus- tai freelancerina – ja voit myös leikata lisäksi $ 100 viikossa teidän kulutustottumukset, säästät ylimääräinen $ 10400 vuodessa.

Etsi Tulevaisuuden tulonlähteet

Lisäksi ansaita enemmän, kuluttavat vähemmän ja rakentaa miljoonan dollarin portfolio, voit myös etsiä tulonlähteitä eläkkeellä.

Tiedän yhden eläkeläinen jonka talo on kokonaan maksettu pois; hän on kiinnitys-ilmaiseksi. Hän vuokraa kotinsa vuokralaisille. Hän käyttää osan vuokratuloista maksa vuokraa halvempi paikalla, ja hän elää loput vuokratuloista, joka täydentää hänen pieni eläke ja sosiaaliturva.

Hänen tapauksensa on äärimmäinen, koska useimmat ihmiset eivät ole halukkaita muuttamaan pois kodeistaan. Mutta muokattu versio tästä voisi olla vuokrata osa kodin, kuten kellarissa tai anoppi mökki.

Se on vain yksi esimerkki niistä lukemattomista tapoja, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa, kun olet eläkkeellä.

Voit myös opettaa luokkia, ota, ajaa päiväkoti tai työskennellä lastenhoitaja.

viive Eläkkeelle

Jos olet oman 40: n, sinulla on vielä riittävästi aikaa kasvattaa 1 miljoona $ salkun. Sinulla on vähintään 20 vuotta jäljellä, kunnes eläkeikää.

Mutta entä jos olet oman 50: n tai 60: n ja huomaat, että olet dramaattisesti alirahoitettu eläkkeelle salkun? Jatka työskentelyä.

Ellei pomo tai terveydelle pakottaa eläkkeelle, pysymistä työelämässä niin kauan kuin voit. Jokainen ylimääräinen vuosi työvoiman antaa sinulle enemmän rahaa, että voit säästää eläkkeelle, ja investoinnit on enemmän aikaa kasvaa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.