40 ting du ikke skal gøre, når du er Broke

Home » Finance » 40 ting du ikke skal gøre, når du er Broke

 40 ting du ikke skal gøre, når du er Broke

Ingen ønsker at være brød. Det er stressende, ubehagelige, og kontraproduktivt at nå dine økonomiske mål. Selvom der kan være nogle ting uden for din kontrol, ligesom om din chef er villig til at give dig et raise, er der nogle ting, du kan kontrollere.

Du kan ubevidst forlænge din økonomiske pause ved fortsat at lave dårlige finansielle beslutninger, dvs. at bruge penge, når du skal i stedet skære ned dine udgifter.

Du kan forsøge at retfærdiggøre visse indkøb, rationalisere, at du ”har brug for” det, eller at livet bliver for ubehageligt uden. Men, oftere end ikke, vil du være fint uden de ekstra indkøb. Tjek en liste over ting, du bør ikke gøre, når du brød.

 1. Tag et lån til en ny bil, eller af andre grunde: Hvis du er brød, kan du ikke råd en anden månedlige betaling og det er præcis, hvad du føjer til din plade, når du tager et lån.
 2. Gå på et dyrt ferie: Du er brød, du ikke har råd til en ferie. Hvis du har penge sparet op til en ferie, er der sandsynligvis noget mere tryk du kunne bruge disse penge på-lignende forfaldne regninger eller bil reparationer, for eksempel.
 3. Lån penge til en anden, eller cosign for dem: Har ingen penge til dig selv betyder, at du heller ikke har penge til nogen anden. Cosigning er medtaget her, fordi cosigning et lån er hovedsagelig accepterer ansvaret for den månedlige betaling, hvis den anden underskriveren ikke kan gøre det.
 4. Bruge penge på ikke-nødvendigheder: En af de sværeste ting at gøre, når du er brød især, er at holde igen på dine udgifter og holde det kun til de ting, du har brug for. Det er dog vigtigt, at holde dine udgifter til et minimum, indtil du har råd til at bruge flere penge.
 5. Spise på restauranter: Køb dagligvarer og forberede dine måltider i hjemmet. Tag din frokost på arbejde, selv om det betyder at have madrester.
 6. Har kabel-tv: Mange netværk lader dig se viser online gratis en dag eller to efter showet airs. Det er en god måde at holde sig ajour med dine yndlingsprogrammer uden ekstra omkostninger.
 7. Gå feste med dine venner: Du kan simpelthen ikke råd til at gøre dette, hvis du brød med mindre du ikke betale et cover og en eller anden måde at få gratis drinks. Find en billigere form for underholdning og sjov.
 8. Betale mere end det minimum på dit kreditkort: Normalt ville råd være til at betale mere end det minimum, så du kan betale din kreditkort saldi. Men hvis du kæmper økonomisk, kan du skære ned på betalinger, midlertidigt, så får mest ud af dine penge.
 9. Flyt til en dyrere lejlighed: Hold dine leveomkostninger så lavt som muligt. Hvis dit lejemål på din nuværende bopæl nærmer sig sin afslutning, så tal med din udlejer om at forny det i samme tempo (eller en lavere sats, hvis du har været en god lejer.)
 10. Ignorer dine regninger og kontoudtog: Uvidenhed er ikke lyksalighed i dette tilfælde. Mens du har dit hoved begravet i sandet, er en storm under opsejling omkring dig, og du kan ikke ignorere det for evigt. Vender virkeligheden i din situation er den eneste måde at få mest ud af det og forsøge at komme ud af det.
 11. Kassekredit din checkkonto: Letting din konto saldo bliver negativ, vil gøre din økonomiske situation værre. Ikke blot vil du står over for overtræk gebyrer, når du endelig sætte penge ind på din checkkonto det vil blive spist af den negative saldo. Arbejde hårdt for at holde balancen i den positive.
 12. Betal dine regninger for sent: sent gebyrer tilføje op og spise i de penge, du har. Hvis du bliver for kriminel, kan nogle tjenester afbrydes, og du bliver nødt til at betale den fulde saldo til betaling i tillæg til en gentilslutning gebyr. Det er nemmere, billigere og bedre for din kredit score til bare at holde dig opdateret på balancen.
 13. Foregive, at du har flere penge end du gør: Hvis folk tror, du har penge, vil de forventer du at bruge penge. Du behøver ikke nødvendigvis at lade folk vide sværhedsgraden af din økonomiske situation, men ikke foregive du har penge til at blæse, når du ikke gør (selv til dig selv).
 14. Afslut dit job uden at have et andet linet op:  Mindst med en anden opgave i køen, vil du ikke have en bortfalder i løn. Afslutning uden andet job er risikabelt.
 15. Tilbring din fritid laver noget uproduktiv: Der er så mange ting du kan gøre i løbet af din fritid til at tjene flere penge-direkte eller indirekte. For eksempel kan du få en deltidsstilling, lære en pengemaskine hobby, eller studere for at forbedre dine færdigheder, så du kan kræve flere penge.
 16. Ligge til din ægtefælle om penge:  Det er ofte sagt, at penge er en af de største årsager til skilsmisse. Holde hemmeligheder om penge vil sandsynligvis forårsage mere skade end gavn.
 17. Tilbring din opsparing eller nødfond på ting, der ikke nødsituationer: Hvis du har opsparing, gør det vare så længe som muligt. Vær meget bevidst om, hvad du hæve penge til. Sørg for, at det er for nødvendige udgifter og ikke luksusforbrug.
 18. El Affald eller vand:  Det er to offentlige ydelser, hvis pris du kan styre. Sluk lyset, du ikke bruger. Lad ikke vandet løbe. Brug bølge beskyttere og slå dem fra, når du ikke bruger disse produkter. Vask dit tøj i koldt vand. Gem så mange penge som du kan på disse udgifter.
 19. Tag på nye, tilbagevendende udgifter:  På dette tidspunkt, din økonomiske situation er for usikker til at påtage sig nye ansvarsområder.
 20. Drev steder unødigt: Kombiner ærinder og minimere din køretid til at spare penge på gas. Du kan også tage offentlig transport, gang, samkørsel, eller ride en cykel til at reducere mængden af penge, du bruger på gas.
 21. Gå på dyre datoer: Der er masser af ideer til billige og gratis datoer-som en film fra biblioteket (ja, de har dem!), Popcorn, og $ 10 vin. Du behøver ikke at bryde banken, hver gang du går ud-og hvis du gør, bør du nok genoverveje den person, du er dating.
 22. Betal for abonnementstjenester: Abonnement tjenester er normalt unødvendige statister. Annuller tilbagevendende udgifter til ting som satellit-radio, kredit overvågning, Netflix, Hulu og sko klub. Ja, du bliver nødt til at vænne sig til livet uden dine tjenester, men du vil også spare penge.
 23. Betale for at få din bil vasket, dit hus rengøres, eller dit græs cut : Må ikke betale en anden til at gøre ting, du selv kan gøre. Betalende nogen kan spare lidt tid og arbejde, men når du er økonomisk trængte, du bare ikke har råd til at betale for disse ting. Hvis du kan byttehandel for dem, det er en anden historie.
 24. Udelukke deltidsarbejde: Lav nogle ekstra penge, hvis du kan. Overvej at få en deltidsstilling om aftenen eller i weekenden. Hvis det lykkes dig det godt, kan de ekstra penge hjælpe trække dig ud af din økonomiske hul.
 25. Køb dyre gaver – eller enhver gave: Hvis ferie, fødselsdage eller andre lejligheder kommer op, overveje dit budget, før du går på indkøb. Vurdere, hvor meget du kan bruge uden helt at forstyrre din bank balance. Hvis du ikke har råd til at købe noget, sætte nogle tanker i en gave, du kan gøre.
 26. Foretag hyppige hår, negle eller spa aftaler: Du kan gøre dine egne negle og give dig selv en ansigtsbehandling til en brøkdel af de omkostninger, som du ville betale en professionel. Du kan ikke nødvendigvis være i stand til at give dig selv en klipning, men du kan gå lidt længere mellem trim, fx en måned eller to i stedet for hver anden uge.
 27. Grib kaffe fra andre steder end dit køkken eller pause rum på arbejde:  Din $ 4-kop om dagen vane har at gå, hvis du brød – det er mere end $ 100 om måneden, hvis du køber en kop hver dag. Og hvis du køber mere end én om dagen, er du bruge en masse penge. Du kan købe en enkelt kop brygning system til omkring så meget og spare tonsvis af penge hver måned derefter.
 28. Køb nye elektroniske enheder: Du har knap nok tid til at bryde i en enhed, før der er en nyere, mere let og med en bedre skærm. Modstå fristelsen til at holde trit med de nyeste gadgets. Ændringerne er normalt så lille, at du virkelig ikke få en betydelig fordel ved at skifte til en nyere version.
 29. Køb apps, spil eller statister til de enheder, du allerede har: Ahem, slik crush misbrugere. Det er så nemt at købe apps; du behøver ikke engang klar over du bruger penge, fordi det enten er føjet til din telefonregning, trukket på dit kreditkort, eller trukket fra din bankkonto. Forsøg ikke at minimere hvad du bruger på apps, bare ikke bruge noget som helst.
 30. Køb cigaretter hver dag:  Den billigste pakke cigaretter i USA er et par cent mindre end $ 5. Den dyreste er $ 14,50 en pakke i New York. Rygning en pakke om dagen kan koste alt fra $ 150 til $ 435 per måned eller $ 1.825 til $ 5.293 hvert år. Det er ikke en vane en brød person kan tillade sig.
 31. Lease en dyrere bil: Hvis du nærmer sig slutningen af bilens leasing og du planlægger at lease en anden, ikke gå med en dyrere bil, især hvis du havde problemer med at gøre de betalinger af din nuværende lejemål. Uanset om du skal lease eller købe dit køretøj er en helt anden argument.
 32. Køb et sæt tøj, du kun bære én gang: Visse lejligheder vil kræve ensembler, at du kun kan bære én gang. Prøv at undgå disse lejligheder, hvis du ikke er i et godt sted, økonomisk. Leje (eller låne) et sæt tøj kan være billigere. Worst case scenario, købe det, sørg for at holde det i god stand, og sælge den straks bagefter, på Craigslist, for eksempel.
 33. Køb indrømmelser i biografen: Film billetter er dyre nok, og jeg kunne argumentere for, at du ikke skal gå i biografen, når du brød. Men, du absolut bør ikke købe alléen drikkevarer, popcorn, eller slik i biografen. Ja, teater gør de fleste af sit overskud fra salget af koncessioner, men hvis du er i en finansielle stykket, kan du ikke råd til at bidrage til deres bundlinje.
 34. At tage en ny dyr hobby, medmindre måske du kan tjene penge fra det: Investopedia opregner fem dyre hobbyer: balsal dans, luftfart, skydive, bjergbestigning, og dykning. På den anden side, hvis du kan drage fordel af din hobby, kan det være det værd. Ideer til rentable hobbyer: sælge dine håndværk eller undervise klasser på din udkast, tilbyder fotografering eller sælge dit lager fotos online, eller blive en restauratøren eller kok.
 35. Gamble: Gambling er aldrig rigtig en god idé – det kan køre økonomisk velstillede folk til det fattige hus. Men når du allerede er brød, gambling er en forfærdelig idé, især hvis du tror gambling kommer til at ændre din situation. Det er for risikabelt, oddsene er imod dig, og omkostningerne ved at tabe er for stor – uanset hvilken form for gambling, du vælger.
 36. Betal din voksne barns regninger : At give penge til dine børn er at sætte din egen økonomiske sikkerhed i fare, især hvis du forsinke dine egne regninger og opsparing, eller trække sig tilbage fra din opsparing eller pensionering stash. Hvis de er voksne og i stand til at arbejde, skal de forsørge sig selv. Der kan være de sjældne undtagelser, men støtter voksne børn bør aldrig være reglen.
 37. Bruge penge på tøj, sko, punge, tilbehør osv, som du ikke har brug for: Chancerne er, hvis du allerede har nogen af disse elementer, behøver du ikke nogen flere af dem. Modstå fristelsen til at fortsætte shopping, især for sæsonmæssige og trendy elementer. Hvis du har en shopping problem, tage ekstra skridt for at holde dig fra at bruge – ligesom frysning dit kreditkort eller annullere dem.
 38. Køb nye bøger , især når biblioteket er gratis og mange biblioteker har ebøger til rådighed for at tjekke og læse på din favorit tablet eller e-reader. Du kan endda låne ebøger, som dine venner har købt.
 39. Tænk din økonomiske situation kommer til at reparere sig selv: Dine penge er ikke til at ændre sig. Du kan gøre situationen bedre ved at skære dine udgifter og leder efter måder at øge din indkomst.
 40. Hold dig til dine gamle udgifter vaner: Dine gamle udgifter vaner hjulpet bidrage til din aktuelle finansielle tilstand. Du bliver nødt til at ændre dem, hvis du ønsker at forbedre din økonomi. Seriøst overveje, hvordan du har udgifter og foretage ændringer, så du ikke behøver at være brød evigt.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.