5 απλοί τρόποι για να βγάλουν λεφτά Online

Home » Online Business » 5 απλοί τρόποι για να βγάλουν λεφτά Online

5 απλοί τρόποι για να βγάλουν λεφτά Online

Καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγωνίζονται σε μια στάσιμη παγκόσμια οικονομία, οι σκέψεις συχνά στρέφονται προς τους τρόπους για να κερδίσουν μερικά έξτρα δολάρια.

Σίγουρα, μπορείτε να εργάζεται υπερωριακά ούτε να αναλάβει μια δεύτερη δουλειά για να ενισχύσει τις μηνιαίες γραμμή κάτω μέρος σας. Ωστόσο, η συμβατική «χρόνο για τα χρήματα» τύπος πηγαίνει μόνο μέχρι τώρα, ειδικά αν αυτό σημαίνει να χάσει πολύτιμο βράδια και τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά σας.

Το Διαδίκτυο είναι κάτι περισσότερο από μια πηγή ειδήσεων και κουτσομπολιά ψυχαγωγίας. Σήμερα, δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που ανταλλάσσονται μέσω μιας πληθώρας των νόμιμων δραστηριοτήτων. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν τη δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο και κάνοντας επιπλέον χρήματα σε απευθείας σύνδεση. Μερικοί είναι ακόμα στρέφονται σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις τους σε πλήρες ωράριο επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο.

Εδώ, θα εξετάσουμε πέντε (5) τρόπους για να κερδίσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση που δεν θα απαιτούν πολύ χρόνο ή κομμένα σε κανονική ρουτίνα σας. Σκεφτείτε αυτές τις επιλογές ως συμπληρωματική πηγή εισοδήματος με τη δυνατότητα σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι ένα πάρα πολύ περισσότερο.

1. Ξεκινώντας το δικό σας blog ή E-commerce Website

Ο πρώτος τρόπος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους? ξεκινώντας μια ιστοσελίδα blog / e-commerce.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχουν μόνιμη παρουσία στο διαδίκτυο βάζοντας τη δική σας ιστοσελίδα. Χρησιμοποιήστε το για να μοιράζονται τα χόμπι, τις σκέψεις και πάθη με τους άλλους και να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα σας να κάνουν πραγματικές συνδέσεις με τους ανθρώπους. Οι μηχανικοί είναι απλή, και θα είστε σε θέση να επωφεληθούν από την online διαφήμιση (π.χ. Google Adwords), το μάρκετινγκ θυγατρικών ( βλέπε επόμενη διαφάνεια ), και τους καταλόγους συνδρομητών με βάση την παραγωγή μια σταθερή ροή εσόδων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τα χρήματα με ένα blog.

Αυτός είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι των «εικονικών ακινήτων».

Marketing 2. θυγατρικών

Ακόμα κι αν δεν έχετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για την πώληση,  το μάρκετινγκ θυγατρικών  σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ισχυρή προμήθειες μέσω μιας σειράς των πωλήσεων ενός χρόνου. Σε απευθείας σύνδεση έμποροι σας δώσει μια ιστοσελίδα θυγατρικών (ή μια απλή θυγατρική σύνδεσμο παρακολούθησης) και υποστήριξη marketing – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προωθήσει την εταιρία με τη σύνδεσή σας μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι μηχανές αναζήτησης ή ίσως ιδανικά τη δική σας ιστοσελίδα (βλέπε παραπάνω).

Το μεγάλο πράγμα για το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα, δεν χρειάζεται να παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη πελατών, και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε το δικό σας υλικό μάρκετινγκ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κερδοφόρα αγορά, την προώθηση των προϊόντων ως συνεργάτης και να κερδίσουν οποιαδήποτε στιγμή προμήθεια μια πώληση γίνεται. Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση.

3. Συνδεδεμένοι Εκδόσεις (E-βιβλία)

Ανεξάρτητα από την τρέχουσα απασχόληση και τον τρόπο ζωής σας, είναι πιθανό να υπάρχει ένα βιβλίο μέσα σας που κραυγάζει για να βγούμε. Kindle Direct Publishing (ΚΔΠ) της πλατφόρμας της Amazon έχει δώσει χιλιάδες ανθρώπους την ευκαιρία να γίνει δημοσιεύονται συγγραφείς και να κερδίσουν χρήματα. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ένας τρόπος για να τραβήξει την προσοχή από πιο καθιερωμένες και παραδοσιακούς εκδότες.

Όχι μόνο μπορείτε να πουλήσετε ebooks σε πλατφόρμες όπως το Amazon.com? αλλά μπορείτε επίσης να πουλήσετε τα ebooks απευθείας από τη δική σας ιστοσελίδα, καθώς και. Αυτό σας επιτρέπει να πωλούν τα ebooks σας για υψηλότερες τιμές και να πάρει όλα τα κέρδη.

Μπορείτε επίσης να ανασυσκευασίας πολλαπλές ebooks σε μεγαλύτερα «πακέτα» ή χρησιμοποιήστε τα ebooks ως θεμέλιο για την πώληση online μαθήματα υψηλότερης εισιτήριο ή ακόμα και καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η δημοσίευση ebooks είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει παθητικό εισόδημα, αυξάνεται σε μεγαλύτερα έργα, και να καθιερώσει την αρχή σας ως εμπειρογνώμονας στην αγορά σας.

4. Online Έρευνες

Σε απευθείας σύνδεση έρευνες είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε έξτρα μετρητά. εταιρείες Μάρκα και εταιρείες έρευνας αγοράς αναζητούν απεγνωσμένα τις απόψεις των ανθρώπων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και θα προσφέρουν καλές αμοιβές για αυτό. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα τους, κάθε έρευνα μπορεί να αξίζει πέντε, δέκα ή περισσότερα δολάρια.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες αξιόπιστη έρευνα για να επιλέξουν από, αλλά μπορεί να θέλετε να περιοριστείτε σε 3-5 στην αρχή.

Μπορείτε επίσης να θέλετε να αποφύγετε παράνομες εταιρείες? όπως αυτό το πεδίο είναι διαδεδομένη ευκαιρίες απάτη που θα πάρει πολύ χρόνο σας και να σας πληρώσει πολύ λίγα χρήματα.

5. απευθείας σύνδεση Freelancing

Αν έχετε συγκεκριμένες δεξιότητες γραφής / δημοσιογραφία ή είναι ειδήμονες σε διάφορα IT / τομείς του λογισμικού, freelancing μπορεί να αποδειχθεί μια προσοδοφόρα πηγή δευτερογενούς εισοδήματος. Ολοένα και περισσότερο, οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχόμενο και στρέφονται προς εξωτερικές πηγές για συγκεκριμένες εργασίες, και αν μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας θα είναι διαθέσιμη περισσότερη δουλειά. Ακόμη και απλές δεξιότητες, όπως η εισαγωγή δεδομένων μπορεί να είναι της αρεσκείας σας, παρέχει μπορείτε να προσφέρετε τουλάχιστον 5-10 ώρες την εβδομάδα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο Διαδίκτυο και την επιθυμία να οικοδομήσουμε ένα σεβαστό πελατολόγιο. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτές οι ευκαιρίες που θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και τις δεξιότητες που θα αποδειχθούν πολύτιμες σε υπάρχουσες επιχείρησή σας και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αν είστε ήδη εγγράφως ebooks σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς (βλέπε παραπάνω), τότε γιατί να μην κάνουν τις υπηρεσίες σας διαθέσιμο για άλλες εταιρείες? όπως έχετε ήδη την εμπειρία να αναλάβει τις αναθέσεις θέση γραφής.

Ξεκινήστε την απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας σήμερα!

Σκεφτείτε το, κάνει τα χρήματα σε απευθείας σύνδεση είναι εκπληκτικά εύκολο από τη στιγμή που το μυαλό σας σε συγκεκριμένους στόχους εσόδων. Στην ιδανική περίπτωση, οι δραστηριότητες που θα επιλέξετε να συμμετάσχουν στο είναι διασκέδαση, εκμεταλλεύονται τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας, είναι άξιος από το χρόνο σας και δίκαιη αποζημίωση.

Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να εξελίσσεται, ευκαιρίες για να κερδίσουν συμπληρωματικά και πλήρους απασχόλησης σε απευθείας σύνδεση εισόδημα θα αυξηθεί. Ο ίδιος ο ορισμός της εργασίας σε μια οικονομία της γνώσης εξελίσσεται, με τις παραδοσιακές θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης εξαφανίζονται υπέρ των διαφορετικών ρυθμίσεων (π.χ. αυτο-απασχόληση, ευέλικτο ωράριο, αλλάζοντας σύνολα ικανότητας, κλπ). Από την άποψη αυτή, δίνοντας μια δοκιμή μπορεί να ανοίξει νέα καριέρα και επιχειρηματικές επιλογές.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.