5 Ενοχλητική Αλήθειες για Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων

Home » Real Estate » 5 Ενοχλητική Αλήθειες για Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων

5 Ενοχλητική Αλήθειες για Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων

Παράγοντες μπορεί να είναι μια βοήθεια – ή εμπόδιο – στην αγορά και την πώληση ταξίδι. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν να προσλάβει ένα.

Η αγορά ή πώληση ενός σπιτιού είναι πιθανόν η μεγαλύτερη οικονομική συναλλαγή που θα έχεις ποτέ πλήρης. Οι κτηματομεσίτες μπορούν να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, αλλά προσλαμβάνουν το λάθος, και θα μπορούσατε να χάσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Όπως και με οποιοδήποτε επάγγελμα, υπάρχουν κορυφαία κτηματομεσίτες που κάνουν τα πράγματα από το βιβλίο και ανιαρή αυτοί που με γοργούς ρυθμούς. Για να αποφύγετε μια κακή εμπειρία, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα και να ζητήσει πολλά ερωτήματα.

Μάθετε αυτά τα μαθήματα τώρα για να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες αποφάσεις αργότερα.

1. Μερικές φορές λειτουργεί και για τις δύο πλευρές

Σε ορισμένα κράτη, το ίδιο κτηματομεσίτης μπορεί να αντιπροσωπεύει τόσο τον αγοραστή και τον πωλητή σε μια συναλλαγή. Αυτό λέγεται διπλή γραφείο, και ενώ μπορεί να επιταχύνει τα πράγματα, επιτρέποντας τους αγοραστές και τους πωλητές να επικοινωνούν με τον ίδιο παράγοντα, μπορεί επίσης να καλέσει σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων. Σκεφτείτε το: Οι αγοραστές και οι πωλητές σπάνια έχουν τους ίδιους στόχους για μια συμφωνία, έτσι πώς μπορεί ένας παράγοντας κάνει ό, τι είναι καλύτερο και για τους δύο;

Όταν αποκαλύπτουν διπλή οργανισμό, όπως απαιτείται από το νόμο, παράγοντες θα πρέπει να εξηγήσει προσεκτικά τι θα χάσετε συμφωνώντας σε αυτό, λέει ο Richard Harty, ένα αποκλειστικό αγοραστή παράγοντα και συνιδιοκτήτης της Harty Realty Group στο Highland Park, Illinois.

Εάν δεν μπορείτε να ζητήσετε και μια ανέντιμη παράγοντας δεν λέει, ίσως εν αγνοία τους να εγκαταλείψουν την αμέριστη πίστη σας πράκτορα και την προσδοκία ότι θα επισημαίνουν προβλήματα με την ιδιοκτησία ή τη σύμβαση – τόσο μεγάλη λόγους για τους αγοραστές και πωλητές σε κάθε έχουν το δικό τους πράκτορα στην πρώτη θέση.

2. Δεν ξέρουν τι το σπίτι σας αξίζει

Πράκτορες συνήθως αναζητούν τις πρόσφατες πωλήσεις παρόμοιων σπιτιών και να σας δώσει τη γνώμη τους για την αξία του σπιτιού σας με βάση την εμπειρία, αλλά αυτό από μόνο του δεν θα πρέπει να αποφασίσει ζητούμενη τιμή σας.

Μια απατηλή παράγοντας μπορεί να υπερβάλλει την αξία, αν νομίζουν ότι θα πείσει τον ιδιοκτήτη σπιτιού για να υπογράψει μια συμφωνία λίστα, ή να υποτιμά, αν νομίζουν ότι σημαίνει μια γρήγορη πώληση, λέει ο Νταγκ Μίλερ, ένας δικηγόρος ακινήτων στην περιοχή της Μινεάπολη και εκτελεστικός διευθυντής του Καταναλωτή εισαγγελείς στην αμερικανική Real Estate, μια εθνική μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Ένας επαγγελματίας εκτιμητής ακινήτων μπορεί να παρέχει την πιο ακριβή εκτίμηση της αξίας του σπιτιού . Αν και μπορεί να κοστίσει περίπου $ 300 ή $ 400, να πάρει μια εκτίμηση, πριν βάλετε το σπίτι σας στην αγορά μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε μια ρεαλιστική τιμή.

3. προμήθεια τους είναι διαπραγματεύσιμα

Λίστα παράγοντες μπορεί να αναμένουμε από εσάς να αποδεχθεί την προμήθειά τους – συνήθως γύρω στο 6% της τιμής πώλησης – χωρίς ερώτηση, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να. Αν και μπορεί να είναι δυσάρεστη, διαπραγματεύεται το ποσοστό προμήθειας είναι εντελώς μέσα τα δικαιώματά σας, και θα πρέπει να το συζητήσετε πριν από την υπογραφή οποιουδήποτε είδους σύμβασης. Ξεκινήστε ζητώντας από συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το πόσο θα πάει κατευθείαν στο πράκτορά σας και το επίπεδο των υπηρεσιών που μπορείτε να περιμένετε σε αντάλλαγμα για την εν λόγω προμήθεια.

Κατά τη διαπραγμάτευση, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η απαρίθμηση των παραγόντων συνήθως χωρίσει την προμήθεια με τον πράκτορα του αγοραστή. Μπορούν να έχουν το καθένα να πληρώσει ένα μέρος του προκύπτοντος επιτροπής για την χρηματιστηριακή εταιρεία τους, καθώς και.

4. Δεν είναι σίγουρος ανοιχτό σπίτι θα βοηθήσει

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι παράγοντες λίστα επιμένουν ανοικτά σπίτια είναι ζωτικής σημασίας, τα στατιστικά στοιχεία πω μια άλλη ιστορία: Το 2017, μόνο το 7% των αγοραστών βρεθεί νέο σπίτι τους σε ένα ανοικτό σπίτι ή από ένα σημάδι ναυπηγείων, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Μεσιτών (NAR) έρευνα.

Οι αγοραστές που προγραμματίζουν προβολές είναι σχεδόν πάντα οικονομικά ελεγχθεί, Bill Gasset, ένα Realtor στο Re / Max Executive Realty στο Hopkinton, Μασαχουσέτη, είπε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανοίξτε αγοραστές σπίτι, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ακόμη να λάβει προέγκριση από το δανειστή.

Και έπειτα υπάρχει η πτυχή της ασφάλειας. Οι περισσότεροι πωλητές ποτέ δεν σκέφτονται για το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να έρθει μέσα από την πόρτα του ένα ανοικτό σπίτι, είπε Gasset. «Το χειρότερο μειονέκτημα ενός ανοικτού σπιτιού είναι κλοπή».

Τελικά, η επιλογή να έχουμε ένα ανοικτό σπίτι είναι δικός σας μόνο. Αξιολογούν τους κινδύνους έναντι ανταμοιβές προσεκτικά πριν αποφασίσετε.

Παρόντες ένα ανοικτό σπίτι ως αγοραστής είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε δεμένα σε διπλή γραφείο, χάρη σε μια πολιτική NAR για «προμήθεια αιτία», λέει ο Miller – στην πραγματικότητα, που προκαλείται μπορείτε να προμηθευτούν το σπίτι. Ο κανόνας λέει ότι ο παράγοντας που σας παρουσιάζει το πρώτο για το μέλλον το σπίτι σας έχει δικαίωμα στην πλήρη επιτροπή.

Αν δείτε ένα ανοικτό σπίτι και να αποφασίσει να κάνει μια προσφορά, το συνεργάτη μπορεί να λάβει πίστωση για το ενδιαφέρον σας. «Χωρίς καμία προειδοποίηση σε σας, που μόλις απώλεσε το δικαίωμά σας να προσλάβετε δικό σας πράκτορα και να διαπραγματευτούν τέλος της», λέει ο Μίλερ. Αποφύγετε τη διέλευση πάνω από αυτή τη νοητή γραμμή με το να είναι προσεκτικοί για το πώς θα συμμετάσχουν με ένα ανοιχτό μέσο σπίτι. Μην δώσετε το όνομά σας, να υπογράψει οποιαδήποτε έγγραφα ή να συζητήσετε με τον συνεργάτη γνώμη σας από το σπίτι αν δεν έχετε να, λέει ο Μίλερ. Αν σας αρέσει ένα ανοικτό σπίτι, αφήνουν και βρείτε πράκτορα ενός αγοραστή ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια προσφορά.

5. Οι πάροχοι υπηρεσιών τους δεν είναι πάντα καλύτερο

Ένα σπίτι επιθεωρητής, δικηγόρος ακινήτων, η εταιρεία τίτλο ή άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών που προτείνονται από τον πράκτορά σας δεν είναι πάντα η καλύτερη και πιο προσιτή επιλογή. Συνιστάται παροχέα τους μπορεί να είναι μια γνωριμία, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πρόθυμοι να παρέχουν το μέσο με το κίνητρο για την εν λόγω παραπομπή.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να πάρει συνέντευξη από διάφορους πιθανούς παρόχους και να κάνουν τη δική τους απόφαση για το ποιον να προσλάβει, λέει ο Harty.

Επιλέξτε κτηματομεσίτη σας προσεκτικά

Για να αποφύγετε την εργασία με λάθος παράγοντα, δεν προσλαμβάνουν την πρώτη σας μιλήσω, ακόμη και αν είστε «φίλος ενός φίλου.» Πάρτε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξει την κατάσταση από την αρχή.

Συνέντευξη πολλαπλές κτηματομεσίτες. Ζητήστε από κάθε υποψήφιο τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να σας βοηθήσει να αγοράσετε ή να πωλήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πάντα να ζητήσει τις αναφορές, δείτε μια λίστα με τις πρόσφατες συναλλαγές τους και να ρωτήσω αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτούν την προμήθειά τους.

Ενοικίαση για τις ακριβείς δεξιότητες που χρειάζεστε. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να κάνετε τόσο την αγορά και την πώληση πλευρές της συναλλαγής, πολλοί παράγοντες που ειδικεύονται σε μία ή την άλλη πλευρά. Χρησιμοποιήστε αυτό προς όφελός σας. Εάν αγοράζετε, να βρουν πράκτορα ενός αγοραστή ο οποίος θα πάρει το χρόνο για να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αν πουλάτε, αναζητήστε ένα συνεργάτη ο οποίος έχει μια ιστορία κουβαλούν μια καλή τιμή και το κλείσιμο με το χρονοδιάγραμμα.

Πάρτε μια δικηγόρος ακινήτων που εμπλέκονται. Αν και δεν απαιτείται πάντα με νόμο του κράτους, το οποίο έχει ανεξάρτητη επανεξέταση δικηγόρος όλες οι συμφωνίες και οι συμβάσεις μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση. Σε αντίθεση με πράκτορες, δικηγόροι ακινήτων μπορεί να προσφέρει νόμιμα συμβουλές για όλα τα μέρη της συμφωνίας αγοράς, λέει ο Μίλερ.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.