5 лесни начина да спечелим пари онлайн

Home » Online Business » 5 лесни начина да спечелим пари онлайн

5 лесни начина да спечелим пари онлайн

Тъй като хората продължават да се борят в застой глобалната икономика, мисли често се обръщат към начини да печелят няколко допълнителни долара.

Разбира се, можете да работите извънредно или да вземе на втора работа, за да се повиши вашата месечно дъно линия. Въпреки това, конвенционалната “време за пари” формула, важи само до момента, особено ако това означава загубата на ценни вечер и през почивните дни със семейството си.

Интернет е повече от източник на новини и развлечения клюки. Днес десетки милиарди долари се обменят чрез множество законни дейности. Все повече и повече хора започват собствен бизнес в интернет и да правят допълнителни пари онлайн. Някои от тях дори се превръщат своите онлайн начинания в пълно работно време в интернет бизнеса.

Ето, ние гледаме на пет (5) начини да се правят пари онлайн, че няма да изисква много време, или нарязани на обичайния режим. Мислете за тези опции като допълнителни източници на доходи с потенциал в някои случаи да бъдат много повече.

1. Като се започне свой собствен блог или уеб сайт за електронна търговия

Първият начин е един от най-популярните начини; започвайки уебсайт блог / електронна търговия.

Помислете за постоянно присъствие онлайн чрез поставяне на собствения си уебсайт. Използвайте го, за да споделят хобита, мисли и чувства с помощта на други хора и да използва страницата си, за да реални връзки с хората. Механиците са ясни, и вие ще бъдете в състояние да се възползват от онлайн реклама (например Google Adwords), филиал на маркетинга ( виж следващата пързалка ) и списъци тип абонамент за получаване на постоянен поток от приходи. Има много начини да се правят пари с блог.

Това е един от най-бързите начини да получите вашия собствен парче “виртуален недвижими имоти”.

2. Партньорски маркетинг

Дори и да не разполагате с вашите собствени продукти или услуги, за да продават,  филиал на маркетинга  дава шанс да спечелите силни комисионни чрез поредица от продажби еднократни. Онлайн търговци да Ви изпратят сайт филиал (или просто линк филиал проследяващ) и маркетингова подкрепа – всичко, което трябва да направите е да се насърчи компанията с вашата връзка чрез социалните медии, търсачки или може би в идеалния случай собствения си уебсайт (виж по-горе).

Голямото нещо за филиал на маркетинга е, че не е нужно да създавате свои собствени продукти, не е нужно да предостави всякаква поддръжка на клиенти, както и че не е нужно да създадете свои собствени маркетингови материали.

Всичко, което трябва да направите е да изберете печеливш пазар, насърчаване на продуктите като филиал и да печелите по всяко време комисионна е направена продажба. Партньорски маркетинг е един от най-бързите и лесни начини да се правят пари онлайн.

3. Online Publishing (E-книги)

Независимо от настоящата си професия и начин на живот, там е може би една книга вътре в теб, че крещи, за да се измъкнем. Kindle Direct Publishing (КДП) платформа на Amazon е дал хиляди хора шанс да се превърне публикувани автори и да печелят пари. Тя може да служи и като начин да се забелязват от по-утвърдените и традиционните издатели.

Не само можете да продават електронни книги в платформи като Amazon.com; но можете също да продават електронни книги директно от вашия собствен сайт, както добре. Това ви позволява да продават своите книги за по-високи цени и да получите всички от печалбата.

Можете също така да се преопаковат множество книги в по-големи “пакети” или да използвате електронните книги, като основа да се продават онлайн курсове по-билети или дори треньор и консултантски услуги.

Публикуването на електронни книги е чудесен начин да се направи пасивен доход, да растат в по-големи проекти, както и създаде своя авторитет като експерт на вашия пазар.

4. онлайн проучвания

Онлайн проучвания са един от най-лесните начини да печелят допълнително пари. Името на марката корпорации и проучване на пазара фирми, отчаяно търсят мнението на хората относно продукти и услуги и ще предложат добро възнаграждение за това. В зависимост от тяхната сложност, всяко проучване могат да си струва пет, десет или повече долара.

Има много уважаван от проучването на дружествата да избират, но може да искате да се ограничите до 3-5 в началото.

Можете също така да се избегне нелегитимни фирми; като тази област е широко разпространена с възможности за измама, която ще отнеме много време и ви плащат много малко пари.

5. Онлайн свободна практика

Ако имате конкретни писане / журналистика умения или умели в различни IT / софтуерни домейни, свободна практика може да бъде изгоден източник на вторичен доход доказват. Все по-често компании прилагат маркетингова стратегия съдържание и се обръщат към външни източници за конкретни задължения, и ако можете да докажете своята стойност ще има повече работа на разположение. Дори и прости умения, като въвеждане на данни могат да бъдат по ваш вкус, осигуряват можете да предложите поне 5-10 часа седмично.

Всичко, от което се нуждаете е компютър с интернет връзка и желанието да се изгради един уважаван клиентела. Шансовете са, че тези възможности ще ви позволи да натрупат ценен опит и умения, които ще се окаже много полезно в съществуващия си бизнес и професионална кариера.

Ако вече сте писмено книги в определена пазарна ниша (виж по-горе), тогава защо да не направите вашите услуги, достъпни за други дружества; тъй като вече имаме опит, за да поеме задачите на писане ниша.

Започнете вашия онлайн бизнес днес!

Помислете за това, печелене на пари онлайн е изненадващо лесно, след като настроите ума си към конкретни цели доходи. В идеалния случай, дейностите, които сте избрали да се занимават с са забавни, използват своите таланти и интереси, са достойни за времето си, и предлагат справедлива компенсация.

Тъй като интернет продължава да се развива, възможности да печелят допълнително и на пълно работно време онлайн доходите ще растат. Самата дефиниция на работа в икономика, основана на информацията се развива, с традиционни пълно работно време изчезват в полза на различни мерки (например самостоятелна заетост, гъвкави графици, промяна на набор от умения и т.н.). В това отношение си да опитате да се отворят нови кариера и бизнес възможности.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.