5 начини за подобряване на инвестиционния портфейл

Home » Investing » 5 начини за подобряване на инвестиционния портфейл

Нещата Всеки инвеститор трябва да мислим за Когато Управление на пари

 5 начини за подобряване на инвестиционния портфейл

Тъй като системата за пенсиониране в САЩ и голяма част от света се измества от пенсиите за самостоятелно финансирани пенсионни сметки, като например 401 (к) ите, традиционен IRAs и Рот IRAs, това е станало необходимо за стотици милиони мъже и жени до в роля, те никога не се очаква, и за които те никога не са били добре обучени: тази на портфолио мениджър. От създаването на цялостна портфейл, който взема под внимание правилното разпределение на активите на базата на уникални цели и обстоятелства за избиране на отделните инвестиции в рамките на всеки клас активи, последствията за него все погрешно може да бъде животът се променя за по-добро или по-лошо.

Тя може да означава разликата между изживее дните си в комфорт, като същевременно осигурява наследство за вашите наследници да си купи жилище или да помогнат плащат за колежа, или почти да не чрез, заплата до заплата, надявайки се, че социално-осигурителни обезщетения са в крак с процента на инфлация , За съжаление, въпреки добрите намерения, добронамерени хора не успяват в тази задача всеки ден.

Макар да е невъзможно за една статия за покриване дори на част от земята е необходимо да направите експерт, има няколко неща, които можете да направите в началото на пътуването си към финансова свобода, които могат да ви помогнат да имате по-лесен отиде в преследва мечтите си ; на управление на вашите инвестиции и инвестиционен портфейл с благоразумие и рационалност, а не реагира емоционално на всеки обрат и завой на Dow Jones Industrial Average или S & P 500. По-конкретно, искам да се съсредоточи върху пет ключове, които могат да ви помогнат да подобрите своя инвестиционен портфейл.

1. Осъзнайте, че вие ​​и вашите емоции, са най-голямата опасност за вашето портфолио, а след това се разработи стратегия за намаляване на риска. 

Ако те помоля да се определи кои фактор е най-важният пречката за инвеститор като той или тя се стреми към съединение богатство, какво бихте казали?

С течение на времето, отговорът ви може да са се променили в зависимост от пазарната среда финансова, в която бяха повдигнати или за първи път започва да се обръща внимание на капиталовите пазари. Тези дни, може би ще се досетите, че е такси и разноски. Ще бъде погрешно. Преди едно десетилетие или две, може би се досещате, че това е въпрос на вътрешно срещу международната селекция сигурност.

Ще бъде погрешно. През 1960, можете да се досетите, че ще бъде и желание да купуват акции на растежа. Ще бъде погрешно.

На и списъкът продължава, но едно нещо остава последователен. Без да се провалят, почти всички доказателства сочат към  вас , инвеститора, като най-вероятната причина за собствения си финансов провал. Противно на това, което класическите икономисти биха могли да имат вярвате, на поведенческата икономика и поведенческите финанси вече предлагат това, което аз съм убеден, е огромно доказателство, че мъжете и жените, а до голяма степен рационален, често много глупави неща с парите си, които ги причиняват да страдат над дългосрочния термин. Освен това виждаме в данните, което е това, което наистина има значение, аз я наблюдават в собствения си живот и кариера. Перфектно интелигентни хора, способни да постигат успех във всички видове територии, унищожи скъпоценен капитал – капитал, който ги взе десетилетия, за да се натрупват – защото те прекарват по-малко време да разбереш какво те притежават, защо те го притежават, колко те са собственици, а понятията на която те го притежават, отколкото те са избор на нов хладилник или пералня и сушилня.

Номерата могат да бъдат шокиращи. Не е необичайно за инвеститорите да оставят следи реалното изпълнение на техните базови инвестиции с няколко процентни пункта; пропуснати ползи, които могат да бъдат извънредно през периоди на 25+ години.

Тук има няколко възможни решения. Един от тях е наистина да се посветиш да стане експерт в управлението на собствения си пари. Ако обичате да четете академични изследвания върху разпределението на капитала, да се гмурне в 10-К за стружки, мисля за портфейлни тегла и размишлявайки върху детайлите на неща, като методологията изграждане на индексни фондове, това би могло да бъде по пътя за вас. Ако не го направите, трябва някой, който може да го направи за вас. Един от най-големите компании за управление на активи в света, Vanguard, наскоро открит в своите изследвания, че въпреки води до по-високи разходи, да плащат за техните финансови консултантски услуги “, не само добавя спокойствие, но също така могат да се добавят около 3 процентни пункта от стойността на нетната портфейл се връща във времето “(Източник: Vanguard хартия добавената стойност на финансови консултанти , като се позовават проучване Франсис М.

Kinniry младши, Колийн М. Jaconetti, Майкъл А. DiJoseph и Ян Zilbering 2014 г. Поставянето на стойност на вашия стойност: Количествено Алфа Vanguard съветник е. . Valley Forge, Pa .: The Vanguard Group) Докато те се отбележи, че броят им не е точна наука, като каза, че “[т] или някой, съветници могат да предлагат много повече от тази, в добавена стойност, а за други, по-малко за. потенциал 3 процентни пункта от завръщането идват след данъци и такси. “

С други думи, да се използва грубо опростен Например, ако вашето портфолио се състои от 100 процента индексни фондове на ниска цена, които са генерирали 10%, след като такси, това е заблуда да погледнете наемането на консултант като в резултат на печалбата си, като 10% минус съветник на разходите, когато в действителност, резултатите могат да бъдат съществено по-ниски поради поведенчески проблеми (купуват, когато не трябва да купуват, продават, когато не трябва да продават, поддържане на позиции, които са прекалено концентрирани, игнорирайки възможност да се възползват от някои данъчен арбитраж ситуации чрез стратегии, като например поставяне на активи, развитие и изчисляване на един модел на разходите по време на фазата на разпределение на портфейла, и т.н.) Ако вашият опит се опитва да се справя сама би довело до вас да печелите, да речем, 5 на сто или 6%, вие в крайна сметка направи повече пари, въпреки плащат по-високи такси, защото на наставничество и опита на съветника. За да се съсредоточи върху потенциалния брутен връщането е не само неуместно, тя може да свърши струва много повече в загубил смесване от избягване на сметка.

Трябва да се развие добре конструирана план, въз основа на принципите на добро управление на портфейл, и се придържаме към нея, както чрез тихо време и бурните небе.

2. Освен ако не се занимават с морални или етични съображения, не се вземат решения за инвестиции с фиксирана доходност за частта за връзка на вашето портфолио се основава единствено върху това как се чувствате за продуктите или услугите на компанията. 

Бенджамин Греъм пише особено красив пасаж докосване по този въпрос, който може да бъде намерен в 1940 издание на сигурността Анализ . В легендарния му трактат, той заяви: “По съвпадение и трите noncumulative промишлени предпочитани запаси в нашия списък принадлежи на компании в  емфие  бизнеса. Този факт е интересен, не защото той доказва инвестиции първенството на емфие, но поради силно напомняне тя предлага, че инвеститорът не може безопасно да се прецени достойнствата или недостатъците на ценна книга от личната си реакция към вида на бизнеса, в които се занимава. изключителен рекорд за дълъг период в миналото, както и силно доказателство за присъщата стабилност, плюс липса на бетон причина да се очаква съществена промяна към по-лошо в бъдеще, да си позволят най-вероятно единствената база звук на разположение за избор на  фиксирана стойност на инвестициите. “

Тук Греъм говори за факта, че избират облигации и ценни книжа с фиксирана доходност, по начало са по изкуство на отрицателна селекция. Вие търсите причина да не се купуват нещо като основен проблем е дали предприятието е в състояние да се върне на обещаната главницата плюс лихвата върху парите, които са се заема с него. Един инвеститор, който отхвърли закупуване на емфие (бездимни тютюневи изделия) предпочитани акции или облигации, защото той или тя не е фен на индустрията имаше правото да се задоволи с потенциално по-висок риск и / или по-ниска възвръщаемост. Ако появата на ценни книжа, издадени от тютюневите компании е важно за вас, това е реалност, трябва да се изправи срещу. Животът е пълен с компромиси и сте направили един от тези компромиси. Не винаги можете да си торта и го ядат, също. Може да не е справедливо, но това е факт.

3. Помислете как си инвестиционен портфейл е свързан с останалите активи и пасиви в живота си след това се опитват да се намали, че корелация като интелигентно, колкото е възможно.

При управлението на вашия инвестиционен портфейл, си струва да се мисли за начини за интелигентно намаляване на риска. Един голям риск е наличието на твърде много от вашите активи и пасиви корелация. Например, ако сте живели в Хюстън, работил в петролната индустрия, имаше основна част от плана си за пенсиониране вързан в склад на работодателя ви, собственост част от местна банка, и задържа инвестиции в недвижими имоти в района на метрото Хюстън, цялата си финансов живот сега е ефективно свързана с перспективите за енергия. Ако петролния сектор трябваше да се срине, както го направи през 1980 г., можете да намерите не само работата си на риск, но стойността на вашите stockholdings спада в същото време на местните агенции за недвижими имоти и банкови холдинги страдат в резултат на наематели и кредитополучателите, също и в областта Хюстън, изпитват една и съща икономическа ситуация, ви се предоставя разчита на района на масло. Също така, ако живеят и работят в Силиконовата долина, вие няма да искате повечето от вашите пенсионни активи в технологичните акции. По-скоро, може да искате да се помисли притежава неща, които вероятно ще продължи да изпомпва пари чрез дебели и тънки, добри и лоши времена пъти,  дори ако това означава генериране на по-ниска възвръщаемост ; например, държи дялове в собствеността в сини чипове запаси, особено Потребителски стоки фирми, които правят неща, като паста за зъби и прах за пране, почистване на доставките и бонбони, алкохол и пакетирани храни.

По принцип е по-мъдър практика, за да разгледате всичко на вашите лични и бизнес баланси поне веднъж или два пъти в годината, в опит да намерят слаби страни и корелация; области, в които един или сила нещастие може каскада и предизвикват голям размер негативни последици. Общи експозиции могат да бъдат вход на разходите, като цената на бензина, лихвените проценти, икономическата здравето на определен географски район, упование на един-единствен доставчик, излагане на определен отрасъл или сектор, или произволен брой други неща.

За повечето инвеститори, с най-голям риск са изправени е предоверяването на паричните потоци от работодател. Чрез фокусиране върху придобиване на производствените активи, които генерират излишък паричен поток, и по този начин разнообразяване далеч от работодателя, този риск може да бъде до известна степен смекчени.

4. Обърнете особено внимание на структурата на вашите задължения, защото това може да означава разликата между финансова независимост и пълна разруха. 

Независимо дали имате предпочитание за инвестиране в акции или недвижими имоти, частни фирми или интелектуална собственост, как плащате за даден актив е от изключителна важност. Ако имате нужда, или предпочитате, да се използва дълг, за да увеличите възвръщаемостта на капитала и ще ви позволи да закупи повече активи, отколкото си капитал сам да позволи, едно добро правило при управлението на портфейла е да се избегне заеми краткосрочен пари за финансиране на дълга -TERM активи, защото източникът на финансиране могат да изсъхнат и да ви оставят неликвидни са достатъчно дълги, за да можете да се потопите в несъстоятелност. В идеалния случай, вие искате само пасиви с лесно-настанени искания за паричните потоци, които имат фиксиран лихвен процент лихвени условия. Дори по-добре, вие искате този дълг, че не се прибягва, ако е възможно, и да се избегне възможността да имат заемодателя да поиска изпращането на допълнителни обезпечения. Специални изключения понякога се прилагат. Например, ако сте били с висока нетна стойност лице с десетки милиони долара в пари и парични еквиваленти, това не е задължително то да е неморално, да има нещо като обеща линия актив на кредит, който беше пълен с държавни ценни книжа и безмитни общински облигации, така че да може лесно да се включи средствата си, без да се налага да продават своите позиции.

5. Не си позволявайте да се забрави, че добрите времена свършиха. 

Това изглежда особено важно в момента, с фондовите пазари, пазари на недвижими имоти, както и цените на облигациите в близост до или удряне, исторически върхове. Вашите цените на активите ще намаляването на пазарната стойност. В зависимост от актива, вашите активи също ще опита капки в паричен поток, които генерират. Един добър инвестиционен портфейл е не само в състояние да се занимават с това, че очаква. Освен ако не сте млади, имат изключително висока толерантност към риска и да има достатъчно време и енергия, за да се възстанови, ако внесеш поправка или страдали, често е разумно да се избегне достигането когато вземането на инвестиционно. Надеждата не е инвестиционна стратегия. Когато придобиването на един актив, трябва да го направите на цена и при условия, че ако най-лошото се случи, вие все още може да оцелее без да се налага да започнем отначало в живота или кариерата си. В продължение на много инвеститори, след като богатство е натрупан, акцентът трябва да бъде върху защитата на това богатство в дългосрочен план, а не агресивно става след най-високите възможни теоретични връща, особено ако последната встъпва замазка на риска.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.