5 Budgettering Retningslinjer enkle at følge

Home » Budgeting » 5 Budgettering Retningslinjer enkle at følge

Overvældet af tanken om budgettering? Disse retningslinjer forenkle processen

Simple budgettering retningslinjer at følge

Når de fleste mennesker tænker på budgetter, de tænker automatisk af regneark med poster. Medmindre du er den type person, der elsker regneark, skabe og opretholde et budget ikke lyder som sjov.

Hvis du er interesseret i budgettering, jeg har nogle gode nyheder. Dit budget behøver ikke at fokusere på de små detaljer. Det behøver ikke 15 forskellige kategorier.

Desuden behøver det ikke at være baseret omkring afsavn.

Du kan tillade dig selv en lille smule sjov inden for rammerne af dit samlede budget. Faktisk, hvis du ikke kan lide ordet budgettering , så erstatte det med den idé, at du opretter en plan eller en køreplan omkring hvordan du kommer til at bruge dine penge.

Du ville ikke køre fra Boston til San Francisco uden at bruge et kort eller anden form for sejlads, ville du? Så hvorfor skulle du navigere din økonomi uden at bruge en form for en køreplan?

Er du ombord med budgettering nu? Her er fem generelle retningslinjer, du kan følge, når du sammensætter dit første budget:

Mindre er mere

En almindelig rookie fejl er at overbelaste dit budget med uendelige kategorier. Du behøver ikke at omfatte, hvor mange penge du vil bruge på neglelak, på hår, på benzin, på abonnementer, eller om nye sokker. Ingen har brug for at detaljeringsgraden. Jo færre kategorier, jo bedre.

I den fjerneste ende af det ekstreme, kan dit budget have så få som to eller tre kategorier.

Den anti-budgettet  eller den 50/30/20 budgettet arbejde bedre med mindre. En side kategori budget fungerer godt, også.

Vær realistisk

Hvis du i øjeblikket bruger $ 400 per måned på dagligvarer, ikke antage, at næste måned vil du være i stand til at knuse dette ned til $ 100 per måned.

I stedet sætte trinvise mål. Hvis du bruger $ 400 på dagligvarer i denne måned, så prøv at bruge 5-10% mindre i næste måned.

Dette resulterer i udgifter mellem $ 360 til $ 380 på dagligvarer.

Gør det til en måned eller to, og derefter justere længere ned derfra. Til sidst vil du nå $ 300 mærket. Små gradvise ændringer over tid er mere bæredygtig.

Må ikke tvinge dig selv til at bruge den nyeste modeluner

Masser af mennesker henvender sig til software eller apps til at styre deres penge. Hvis dette kommer naturligt til dig, og du nyde disse værktøjer, det er fantastisk. Men du behøver ikke være bange for at ty til gammeldags papir og pen, hvis det er det du foretrækker.

Der er ingen rigtige eller forkerte måde at administrere dit budget. Det centrale er at finde, hvad der virker for dig, uanset om det er en app, et regneark eller en blyant og kuverter.

Indled Ugentlig Familie Samtaler

Du er sikkert ikke den eneste person, der tilbringer og gemmer i din husstand. Planlæg ugentlige møder med din familie til at omfatte alle i de beslutninger, du foretager med dit budget.

Gennemgå dine vigtigste overordnede mål, såsom at opbygge en nødfond eller maxing din pension konto. Tal om “hvorfor” bag enhver tilbringe beslutning, også.

Din familie kan ikke lide, at du køber en billig, brugt bil i stedet for den nyeste model. Dog vil de forstå denne beslutning, når det er indrammet i forbindelse med at gøre en større bidrag til dit barns kollegium besparelser fond.

Juster dit budget hver måned

Realistisk set er dit budget kommer til at have to kolonner: det beløb, du har til hensigt at tilbringe hver måned, og det beløb, du rent faktisk bruger.

Som du evaluere dit budget hver måned, vil du bemærke, hvordan virkeligheden afviger fra de bedste planer. Når du se resultaterne af dit forbrug, vil du vide, hvor dine problemområder er. Gennemgå disse områder og foretage justeringer i overensstemmelse hermed.

Da jeg startede budgettering, jeg opdagede jeg var at bruge en masse flere penge på Target og på Amazon, end jeg havde indset. Tak til at gennemgå mit forbrug, blev jeg meget mere samvittighedsfulde om shopping. Inden da kunne jeg ikke gå ind i en Target uden undslippe mindst $ 50 fattigere. Disse dage, jeg kan nemt gå ind i en Target, få fat i en post, og forlade. Den eneste grund jeg kan gøre dette er, at budgettet bragt dette emne til min opmærksomhed.

Vigtigst er det, bør du opretholde en optimistisk holdning. Selv hvis du kun gøre én mindre forbedring hver måned, vil disse forbedringer tilføje op til en større liv skift over tid.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.