5 destul de incomode Despre Adevăruri Agentilor Imobiliari

Home » Real Estate » 5 destul de incomode Despre Adevăruri Agentilor Imobiliari

5 destul de incomode Despre Adevăruri Agentilor Imobiliari

Agenții pot fi un ajutor – sau un obstacol – în vânzarea și cumpărarea călătoriei. Iată câteva lucruri să știți înainte de a vă angaja unul.

Cumpărarea sau vânzarea de o casa este probabil cea mai mare tranzacție financiară veți vreodată complet. Agentii imobiliari vă poate ghida prin procesul, dar angaja o greșit, și ai putea pierde timp prețios și bani.

Ca și în orice profesie, sunt de top-notch agenti imobiliari care fac lucruri de carte și de cei care taie colțurile lackluster. Pentru a evita o experiență neplăcută, aveți nevoie pentru a face unele de cercetare și de a pune o mulțime de întrebări.

Învață acum aceste lecții pentru a vă ajuta să ia decizii mai bune mai târziu.

1. Uneori lucrează pentru ambele părți

În unele state, același agent imobiliar poate reprezenta atât cumpărător și vânzător într-o tranzacție. Se numește agenție dublă, și în timp ce acesta poate accelera lucrurile, permițând cumpărătorilor și vânzătorilor să comunice cu același agent, de asemenea, poate invita conflicte serioase de interese. Gândiți-vă: Cumpărătorii și vânzătorii au rareori aceleași obiective pentru o afacere, asa cum se poate face un agent ce e mai bine pentru ambele?

Atunci când dezvăluie agenție dublă, conform prevederilor legale, agenții ar trebui să explice cu atenție ceea ce veți pierde , fiind de acord să – l, spune Richard Harty, un cumpărător exclusiv de agent și co-proprietar al Harty Realty Group în Highland Park, Illinois.

Dacă nu cere și un agent necinstit nu spune, s-ar putea da în necunoștință de până loialitatea indiviza agentul dvs. și speranța că acestea vor indica probleme cu proprietatea sau contractul – ambele motive mari pentru cumpărători și vânzători pentru fiecare au propriul lor agent în primul rând.

2. Ei nu știu ce casa ta este în valoare de

Agenții uitați de obicei de vânzări recente de case similare și vă dau părerea despre valoarea casa ta bazată pe experiență, dar acest lucru nu ar trebui să decidă pretul cerut.

Un agent de înșelător ar putea exagera valoarea dacă ei cred că va convinge proprietarul să semneze un acord de listare, sau subestimează-l în cazul în care ei cred că înseamnă o vânzare rapidă, spune Doug Miller, un avocat imobiliar din zona Minneapolis si director executiv al consumatorilor Avocații din american Real Estate, o organizatie nationala non-profit.

Un profesionist evaluator imobiliar poate oferi cea mai precisă estimare a valorii acasă . Deși poate costa în jur de 300 $ sau 400 $, obtinerea o evaluare înainte de a pune casa pe piață poate ajuta să setați un preț realist.

3. comisionul lor este negociabil

agenți de afișare se pot aștepta să accepte comisionul lor – în general, în jurul valorii de 6% din prețul de vânzare – fără îndoială, dar cu siguranță nu trebuie să. Deși poate fi inconfortabil, negocierea ratei de comision este complet în drepturile dumneavoastră, și ar trebui să discutați înainte de a semna orice fel de contract. Incepeti prin a pune întrebări specifice cu privire la cât de mult va merge direct la agentul dvs. și nivelul de servicii vă puteți aștepta în schimbul comision spus.

Atunci când negociază, este important să se știe că agenții de listare împărțit în mod obișnuit comisionul cu agentul cumpărătorului. Ele pot avea fiecare să plătească o parte din comisia de rezultat la firma lor de brokeraj, de asemenea.

4. Ei nu sunt cu adevărat sigur că o casă deschisă va ajuta

Deși unii agenți de listare insistă case deschise sunt vitale, statisticile spun o altă poveste: în 2017, doar 7% dintre cumpărători au găsit noua lor casă, la o casă deschisă sau de la un semn de curte, potrivit unui National Association of Realtors (NAR) sondaj.

Cumparatorii care programezi sunt aproape întotdeauna verificați punct de vedere financiar, Bill Gasset, un agent imobiliar la Re / Max Executive Realty în Hopkinton, Massachusetts, a declarat într-un e-mail. Deschideți cumpărători casa, pe de altă parte, nu poate fi încă aprobată în prealabil de către un creditor.

Și apoi există aspectul de securitate. Cei mai mulți vânzători nu se gândească la faptul că oricine poate veni prin ușa unei case deschise, a spus Gasset. „Cel mai grav dezavantaj al unei case deschise este furt.“

În cele din urmă, alegerea de a avea o casă deschisă este numai a ta. Se cântărește riscurile față de recompense cu atenție înainte de a decide.

Participarea la o casă deschisă în calitate de cumpărător este o modalitate buna de a obține roped în agenție dublă, datorită unei politici NAR despre „proxenetism cauza“ , spune Miller – fapt care a provocat să -și procure acasă. Regula spune agentul care te introduce mai întâi la casa ta viitoare are dreptul Comisiei completă.

Dacă vizualizați o casă deschisă și decide să facă o ofertă, agentul poate lua credit pentru interesul dumneavoastră. „Fără nici un avertisment pentru tine, și-au pierdut doar dreptul de a angaja propriul agent și de a negocia taxa de ei“, spune Miller. Evitați trecerea peste această linie imaginară prin a fi atent cu privire la modul în care se angajeze cu un agent de casă deschisă. Nu indicați numele dvs., semna orice documente sau de a discuta despre opinia dumneavoastră a casei cu agentul excepția cazului în care trebuie, spune Miller. Dacă vă place foarte mult o casă deschisă, lăsați și pentru a găsi agentul unui cumpărător care vă poate ajuta să facă o ofertă.

5. furnizorii lor de servicii nu sunt întotdeauna cele mai bune

Un inspector de acasă, avocat imobiliar, firma din titlu sau alt furnizor de servicii sugerate de către agentul dvs. nu este întotdeauna cel mai bun sau cel mai accesibil opțiune. furnizorul lor recomandată ar putea fi o cunoștință, sau, în unele cazuri, dispus să ofere agentului cu un stimulent pentru această sesizare.

Consumatorii ar trebui să interviu mai mulți furnizori potențiali și de a face propriile lor decizii cu privire la cine să angajeze, spune Harty.

Alege agentul tau imobiliar cu atenție

Pentru a evita lucrul cu agentul greșit, nu angaja prima vorbești cu, chiar dacă sunt un „prieten al unui prieten.“ Luați măsuri pentru a controla situația de la bun început.

Intervieveaza mai multi agenti imobiliari. Intrebati fiecare candidat cum au de gând să vă ajuta să cumpere sau să vândă la cel mai bun preț posibil. Intotdeauna solicita referinte, uita – te la o listă cu tranzacțiile recente lor și întrebați dacă sunt dispuși să negocieze comisionul lor.

Închiriez pentru abilitățile de care aveți nevoie. Chiar dacă acestea sunt în stare să facă atât de cumpărare și de vânzare părți ale unei tranzacții, multi agenti specializati intr – o parte sau alta. Utilizați acest lucru in avantajul tau. Dacă sunteți de cumpărare, găsiți agentul unui cumpărător care va lua timp pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați. Dacă sunteți de vânzare, uita – te pentru un agent imobiliar care are o istorie de la preluarea unui preț bun și de închidere pe program.

Ia un avocat imobiliar implicat. Deși nu este obligatorie întotdeauna de lege de stat, având o revizuire independentă avocat toate acordurile și contractele pot fi o mișcare inteligentă. Spre deosebire de agenții, avocații imobiliari pot oferi în mod legal consiliere cu privire la toate părțile contractului de cumpărare, spune Miller.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.