5 enkla sätt att tjäna pengar Online

Home » Online Business » 5 enkla sätt att tjäna pengar Online

5 enkla sätt att tjäna pengar Online

När människor fortsätter att kämpa i en stagnerande global ekonomi, tankar går ofta mot sätt att tjäna några extra dollar.

Visst, du kan arbeta övertid eller ta ett andra jobb för att öka din månatliga nedersta raden. Men den konventionella ”time for money” formel går bara så långt, särskilt om det innebär att förlora värdefull kvällar och helger med din familj.

Internet är mer än en källa till nyheter och underhållning skvaller. Idag, tiotals miljarder dollar byts via en mängd legitim verksamhet. Fler och fler människor börjar egna företag på internet och göra extra pengar på nätet. Vissa är till och med vänder sina online ventures till heltidsInternetFöretag.

Här tittar vi på fem (5) sätt att tjäna pengar på nätet som inte kommer att kräva en hel del tid eller skuren i din vanliga rutin. Tänk på dessa alternativ som kompletterande inkomstkällor med potential i vissa fall vara en hel del mer.

1. Starta din egen blogg eller e-handel Webbsida

Det första sättet är en av de mest populära sätten; starta en blogg / e-handel.

Överväga att ha en ständig närvaro på nätet genom att sätta upp din egen hemsida. Använd den för att dela hobbies, tankar och känslor med andra och använda din sida för att göra verkliga kontakter med människor. Mekaniken är enkla, och du kommer att vara i stånd att dra nytta av annonsering på nätet (t.ex. Google Adwords), affiliate-marknadsföring ( se nästa bild ) och abonnentbaserade listor för att producera en stadig ström av intäkter. Det finns många sätt att tjäna pengar med en blogg.

Detta är en av de snabbaste sätten att få din egen bit av “virtuella fastigheter”.

2. Affiliate Marketing

Även om du inte har dina egna produkter eller tjänster att sälja,  affiliate-marknadsföring  ger dig en chans att tjäna starka uppdrag genom en serie av engångsförsäljning. Nätföretag ge dig en affiliate webbplats (eller en enkel affiliate spårningslänk) och marknadsföringsstöd – allt du behöver göra är att främja företag med din länk via sociala medier, sökmotorer eller kanske helst din egen webbplats (se ovan).

Det fina med affiliate-marknadsföring är att du inte behöver för att skapa dina egna produkter, du behöver inte ge någon kundsupport och du behöver inte skapa egna marknadsföringsmaterial.

Allt du behöver göra är att välja en lönsam marknad, främja produkter som affiliate och tjäna en provision när en försäljning sker. Affiliate marketing är en av de snabbaste och enklaste sätten att tjäna pengar på nätet.

3. Online Publishing (E-böcker)

Oavsett din nuvarande yrke och livsstil, det är förmodligen en bok inom dig som skriker att komma ut. Amazons Kindle Direct Publishing (KDP) plattform har gett tusentals människor en chans att bli publicerade författare och tjäna pengar. Det kan också fungera som ett sätt att få märkt av mer etablerade och traditionella förlag.

Inte bara kan du sälja e-böcker på plattformar som Amazon.com; men du kan också sälja e-böcker direkt från din egen hemsida också. Detta gör det möjligt att sälja dina e-böcker för högre priser och få alla av vinsten.

Du kan också paketera flera böcker i större “paket” eller använda e-böcker som grund för att sälja högre biljett online kurser eller ens coaching och konsulttjänster.

Publishing e-böcker är ett bra sätt att göra passiva inkomster, växa till större projekt och skapa din myndighet som expert på din marknad.

4. online-undersökningar

Online-undersökningar är ett av de enklaste sätten att tjäna extra pengar. Varumärke företag och marknadsundersökningar företag är desperat söker människors åsikter om produkter och tjänster och kommer att erbjuda bra ersättning för det. Beroende på deras komplexitet, kan varje undersökning vara värt fem, tio eller fler dollar.

Det finns många seriösa undersökning företag att välja mellan, men du kanske vill begränsa sig till 3-5 i början.

Du vill också undvika illegitima företag; eftersom detta område är utbredd med bluff möjligheter som kommer att ta en hel del tid och betalar dig väldigt lite pengar.

5. Online Frilansande

Om du har specifika skrift / journalistik kompetens eller är skickliga i olika IT / programvara domäner, frilansar kan visa sig vara en lukrativ källa av sekundär inkomst. Allt fler företag som tillämpar ett innehåll marknadsföringsstrategi och vänder sig till externa källor för specifika uppdrag, och om du kan visa vad du går kommer det att finnas mer arbete finns. Även enkla färdigheter som datainmatning kan vara att passa dig, ge dig kan erbjuda minst 5-10 timmar per vecka.

Allt du behöver är en dator med Internetuppkoppling och en önskan att bygga en respektabel kundkrets. Chansen är stor att dessa möjligheter gör att du kan få värdefull erfarenhet och kompetens som kommer att visa sig värdefullt i din befintliga verksamhet och yrkeskarriär.

Om du redan skriva e-böcker i en viss nischmarknad (se ovan) så varför inte göra dina tjänster tillgängliga för andra företag; eftersom du redan har kompetens att ta på nisch skrivuppgifter.

Starta din Online Business nu!

Tänk på det, tjäna pengar på nätet är förvånansvärt lätt när du ställa dig till specifika inkomst mål. Helst de aktiviteter som du väljer att engagera sig i är kul, utnyttja dina talanger och intressen, är värda din tid, och erbjuder skälig ersättning.

Eftersom Internet fortsätter att utvecklas, till möjligheter att tjäna extra och heltid online inkomst kommer att växa. Själva definitionen av arbete i en informationsbaserad ekonomi utvecklas, med traditionella heltidsjobb försvinner till förmån för olika arrangemang (t.ex. egenföretagande, flexibla scheman, ändra ämneskategorier, etc.). I detta avseende kan ge det ett försök att öppna nya karriär och affärsmöjligheter.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.