5 enkle måder at tjene penge Online

Home » Online Business » 5 enkle måder at tjene penge Online

5 enkle måder at tjene penge Online

Som folk fortsætter med at kæmpe i en stagnerende global økonomi, tanker ofte vende sig mod måder at tjene et par ekstra dollars.

Selvfølgelig kan du arbejde over eller tage på et andet job for at øge din månedlige bundlinje. Men den konventionelle ”tid for money” formel går kun så langt, især hvis det betyder at miste værdifulde aftener og weekender med din familie.

Internettet er mere end en kilde til nyheder og underholdning sladder. I dag, et tocifret milliardbeløb i dollars bliver udvekslet via et væld af lovlige aktiviteter. Flere og flere mennesker er begyndt deres egne virksomheder på internettet og gøre ekstra penge online. Nogle er endda vender deres online ventures i fuld tid internet-virksomheder.

Her ser vi på fem (5) måder at tjene penge online, som ikke vil kræve en masse tid eller skæres i din normale rutine. Tænk på disse muligheder som supplerende indtægtskilder med potentiale i nogle tilfælde at være en hel del mere.

1. Start din egen blog eller e-handel Website

Den første måde er en af ​​de mest populære måder; starte en blog / e-handel website.

Overvej at have en permanent tilstedeværelse på nettet ved at sætte op din egen hjemmeside. Brug den til at dele hobbyer, tanker og lidenskaber med andre og bruge din side til at gøre virkelige forbindelser med mennesker. Mekanikken er ligetil, og du vil være i stand til at drage fordel af online-annoncering (fx Google Adwords), affiliate marketing ( se næste slide ), og abonnent-baserede lister til at producere en stabil strøm af indtægter. Der er mange måder at tjene penge med en blog.

Dette er en af ​​de hurtigste måder at få dit eget stykke af “virtuel ejendom”.

2. Affiliate Marketing

Selv hvis du ikke har dine egne produkter eller tjenester til at sælge,  affiliate marketing  giver dig en chance for at tjene stærke provision gennem en serie af engangs-salg. Online købmænd give dig en affiliate hjemmeside (eller en simpel affiliate tracking link) og marketing støtte – alt du skal gøre er at fremme virksomhedens med dit link via sociale medier, søgemaskiner eller måske ideelt din egen hjemmeside (se ovenfor).

Den store ting om affiliate marketing er at du ikke behøver at oprette dine egne produkter, du behøver ikke at give nogen kundesupport, og du behøver ikke at oprette dine egne marketingmaterialer.

Alt du skal gøre er at vælge et indbringende marked, fremme produkter som partner og tjene en provision, når som helst et salg er foretaget. Affiliate marketing er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at tjene penge online.

3. Online Publishing (E-bøger)

Uanset din nuværende beskæftigelse og livsstil, er der sandsynligvis en bog inde i dig, der skriger for at komme ud. Amazons Kindle Direct Publishing (KDP) platform har givet tusinder af mennesker en chance for at blive offentliggjort forfattere og tjene penge. Det kan også tjene som en måde at få bemærket af mere etablerede og traditionelle forlag.

Ikke alene kan du sælge eBøger på platforme som Amazon.com; men du kan også sælge ebøger direkte fra din egen hjemmeside så godt. Dette giver dig mulighed for at sælge dine eBøger til højere priser og få alle af overskuddet.

Du kan også ompakke flere ebøger i større “pakker” eller bruge eBøger som et fundament for at sælge højere billet online kurser eller endda coaching og konsulentydelser.

Publishing eBøger er en fantastisk måde at gøre passiv indkomst, vokse til større projekter, og etablere din myndighed som en ekspert på dit marked.

4. Undersøgelser Online

Online undersøgelser er en af ​​de nemmeste måder at tjene ekstra penge. Brand name selskaber og markedsundersøgelser virksomheder desperat søger folks meninger om produkter og tjenester, og vil tilbyde god løn for det. Afhængigt af deres kompleksitet, kan hver undersøgelse være værd fem, ti eller flere dollars.

Der er mange hæderlige undersøgelse selskaber at vælge imellem, men du måske ønsker at begrænse dig selv til 3-5 i begyndelsen.

Du ønsker også at undgå illegitime selskaber; da dette felt er udbredt med scam muligheder, der vil tage en masse af din tid og betale dig meget få penge.

5. Online Freelancing

Hvis du har specifikke skrive / journalistik færdigheder eller er dygtige i forskellige IT / software-domæner, freelancing kan vise sig at være en indbringende kilde til sekundær indkomst. Stigende, er virksomheder gennemføre et indhold marketingstrategi og henvender sig til eksterne kilder til konkrete opgaver, og hvis du kan bevise dit værd vil der være mere arbejde til rådighed. Selv simple færdigheder som indtastning af data kan være til din smag, giver du kan tilbyde mindst 5-10 timer om ugen.

Alt du behøver er en computer med en internetforbindelse og et ønske om at opbygge en respektabel kundekreds. Chancerne er, at disse muligheder vil give dig mulighed for at få værdifuld erfaring og færdigheder, som vil vise sig værdifulde i din eksisterende forretning og professionelle karriere.

Hvis du allerede er skriver eBøger i en bestemt niche marked (se ovenfor), så hvorfor ikke gøre dine tjenester til rådighed for andre virksomheder; som du allerede har den nødvendige ekspertise til at påtage sig niche opgaveskrivning.

Start din online-forretning i dag!

Tænk over det, at tjene penge online er overraskende nemt, når du sætter dit sind til bestemte indkomst mål. Ideelt set de aktiviteter, som du vælger at engagere sig i er sjove, udnytter dine talenter og interesser, er værdig til din tid, og tilbyde en rimelig kompensation.

Da Internettet fortsætter med at udvikle sig, at mulighederne optjene supplerende og fuldtids online indkomst vil vokse. Selve definitionen af ​​arbejde i en informations-baserede økonomi er under udvikling, med traditionelle fuldtidsjob forsvinder til fordel for forskellige arrangementer (fx selvstændige, fleksible skemaer, skiftende færdigheder, etc.). I den forbindelse kan give det en prøve åbne nye karriere og forretningsmæssige muligheder.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.