5 enkle måter å tjene penger Online

Home » Online Business » 5 enkle måter å tjene penger Online

5 enkle måter å tjene penger Online

Som folk fortsetter å slite i en stillestående global økonomi, tanker ofte slå mot måter å tjene noen ekstra dollar.

Jada, kan du jobbe overtid eller ta på seg en annen jobb for å øke din månedlige bunnlinjen. Men den konvensjonelle “tid for money” formelen går bare så langt, spesielt hvis det betyr å miste verdifulle kvelder og helger med familien.

Internett er mer enn en kilde til nyheter og underholdning sladder. I dag, flere titalls milliarder av dollar blir utvekslet via en rekke legitime aktiviteter. Flere og flere mennesker begynner sine egne bedrifter på internett og tjene ekstra penger på nettet. Noen er til og med snu sine online ventures i heltids internett bedrifter.

Her ser vi på fem (5) måter å tjene penger på nettet som ikke vil kreve mye tid eller kutte i din vanlige rutine. Tenk på disse alternativene som supplerende inntektskilder med potensial i noen tilfeller å være en hel masse mer.

1. Starte din egen blogg eller e-handel

Den første måten er en av de mest populære måter; starte en blogg / e-handel.

Tenk å ha en permanent tilstedeværelse på nettet ved å sette opp ditt eget nettsted. Bruk den til å dele hobbyer, tanker og opplevelser med andre og bruke siden til å gjøre virkelige forbindelser med mennesker. Mekanikken er grei, og du vil være i posisjon til å tjene på online annonsering (f.eks Google Adwords), affiliate marketing ( se neste side ), og abonnementsbaserte lister for å produsere en jevn strøm av inntekter. Det er mange måter å tjene penger med en blogg.

Dette er en av de raskeste måtene å få ditt eget stykke “virtuell eiendom”.

2. Affiliate markedsføring

Selv om du ikke har dine egne produkter eller tjenester til å selge,  affiliate markedsføring  gir deg en sjanse til å tjene gode provisjoner gjennom en serie av engangssalg. Online selgere gi deg en agent nettsted (eller en enkel affiliate sporing link) og markedsføringsstøtte – alt du trenger å gjøre er å fremme selskapet med link via sosiale medier, søkemotorer eller kanskje ideelt ditt eget nettsted (se ovenfor).

Det flotte med affiliate markedsføring er at du ikke trenger å lage dine egne produkter, trenger du ikke å gi noen kundestøtte, og du trenger ikke å lage dine egne markedsføringsmateriell.

Alt du trenger å gjøre er å velge et lønnsomt marked, markedsføre produkter som en affiliate og tjene en provisjon når et salg er gjort. Affiliate markedsføring er en av de raskeste og enkleste måtene å tjene penger på nettet.

3. Online Publishing (E-bøker)

Uavhengig av din nåværende yrke og livsstil, er det sannsynligvis en bok inni deg som er skrikende å komme seg ut. Amazons Kindle Direct Publishing (KDP) plattformen har gitt tusenvis av mennesker en sjanse til å bli publiserte forfattere og tjene penger. Det kan også tjene som en måte å bli lagt merke til av flere etablerte og tradisjonelle utgivere.

Ikke bare kan du selge ebøker på plattformer som Amazon.com; men du kan også selge ebøker direkte fra ditt eget nettsted også. Dette tillater deg å selge ebøker for høyere priser og få alle av fortjenesten.

Du kan også pakke flere ebøker til større “pakker” eller bruke ebøker som et grunnlag for å selge høyere billett online kurs eller til og med coaching og konsulenttjenester.

Publisering ebøker er en fin måte å gjøre passiv inntekt, vokse inn i større prosjekter, og etablere din autoritet som en ekspert på ditt marked.

4. Undersøkelser Online

Undersøkelsene er en av de enkleste måtene å tjene ekstra penger. Merkenavn selskaper og markedsundersøkelser firmaer er desperat søker folks meninger om produkter og tjenester, og vil tilby god lønn for det. Avhengig av kompleksitet, kan hver undersøkelse være verdt fem, ti eller flere dollar.

Det er mange anerkjente undersøkelsen selskaper å velge mellom, men det kan være lurt å begrense seg til 3-5 i begynnelsen.

Du vil også unngå illegitime selskaper; da dette feltet er utbredt med svindel muligheter som vil ta mye av din tid og betale deg svært lite penger.

5. Online Freelancing

Hvis du har spesifikke skriving / journalistikk ferdigheter eller er flinke i forskjellige IT / software-domener, freelancing kan vise seg å være en lukrativ kilde til sekundær inntekt. I økende grad er selskaper implementere et innhold markedsføringsstrategi og snu til eksterne kilder for bestemte oppgaver, og hvis du kan bevise din verdi vil det være mer arbeid tilgjengelig. Selv enkle ferdigheter som dataregistrering kan være til din smak, gir du kan tilby minst 5-10 timer ukentlig.

Alt du trenger er en datamaskin med Internett-tilkobling og et ønske om å bygge en respektabel klientell. Sjansen er at disse mulighetene vil tillate deg å få verdifull erfaring og kompetanse som vil være verdifull i din eksisterende virksomhet og profesjonelle karriere.

Hvis du allerede skriver ebøker i en bestemt nisje markedet (se ovenfor), så hvorfor ikke gjøre dine tjenester tilgjengelig for andre selskaper; som du allerede har kompetanse til å ta på nisje oppgaveskriving.

Start din Online Business i dag!

Tenk på det, å tjene penger på nettet, er overraskende lett når du setter tankene dine til bestemte inntekt mål. Ideelt aktivitetene som du velger å engasjere seg i er morsomme, utnytte dine talenter og interesser, er verdig din tid, og gi rettferdig kompensasjon.

Etter hvert som Internett fortsetter å utvikle seg, til muligheter tjene supplerende og full-time online inntekter vil vokse. Selve definisjonen av arbeid i en informasjonsbasert økonomi er utvikling, med tradisjonelle årsverk forsvinner til fordel for ulike arrangementer (f.eks selvstendig næringsvirksomhet, fleksibel arbeidstid, endring ferdigheter, etc.). I denne forbindelse kan gi det et forsøk åpne opp nye karriere og forretningsmuligheter.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.