5 Epämiellyttävä totuuksia Kiinteistönvälittäjät

Home » Real Estate » 5 Epämiellyttävä totuuksia Kiinteistönvälittäjät

5 Epämiellyttävä totuuksia Kiinteistönvälittäjät

Aineet voivat olla apua – tai haittaa – on osto ja myynti matkaa. Tässä muutamia asioita tietää ennen palkata yksi.

Ostaa tai myydä kodin todennäköisesti suurin taloudellinen tapahtuma sinun koskaan valmis. Kiinteistönvälittäjät voi opastaa prosessin, mutta palkata väärä, ja voit menettää arvokasta aikaa ja rahaa.

Kuten minkä tahansa ammatti, on huippuluokkaa kiinteistönvälittäjät jotka tekevät asiat kunnolla ja lattea ne jotka tinkiä. Välttää huonoja kokemuksia, sinun täytyy tehdä tutkimusta ja kysyä paljon kysymyksiä.

Oppia näitä opetuksia nyt auttaa tekemään parempia päätöksiä myöhemmin.

1. Joskus he toimivat molemmin puolin

Joissakin valtioissa, samat kiinteistönvälittäjä voi edustaa sekä ostajan ja myyjän kaupalla. Sitä kutsutaan dual viraston, ja vaikka se voi nopeuttaa asioita antamalla ostajien ja myyjien kommunikoida samalla aineella, se voi myös kutsua vakavia eturistiriitoja. Ajatelkaa: Ostajat ja myyjät harvoin on samat tavoitteet paljon, niin miten joku voi agentti tehdä mikä on parasta molemmille?

Kun he paljastaa kaksi yritystä, lain edellyttämän, agentit olisi huolellisesti selittää, mitä sinun menettää suostumalla sitä, sanoo Richard harty, yksinomainen ostajan agentti ja osaomistaja harty Realty Group Highland Park, Illinois.

Jos et kysy ja epärehellinen agentti ei kerro, ehkä tietämättään luopumaan asiamiehen jakamattoman uskollisuus ja odotukset he huomauttavat ongelmia omaisuus tai sopimus – sekä suuret syyt ostajien ja myyjien on kullakin oman agentti ensiksi.

2. He eivät tiedä, mitä talossa on syytä

Agents tyypillisesti tarkastella uusimman myynnin samankaltaisia ​​kodeissa ja antaa sinulle mielipiteensä oman kodin arvo, joka perustuu kokemukseen, mutta ei yksinään pitäisi päättää lähtöhinta.

Petollinen dinaiheuttaja arvoa liioitella, jos he ajattelevat, se vakuuttamaan asunnonomistaja allekirjoittaa listalle sopimuksen tai vähätellä sitä, jos he ajattelevat se tarkoittaa nopeasti myyntiin, sanoo Doug Miller, kiinteistöjen asianajaja Minneapolis alueella ja johtaja Consumer puoltaa American Real Estate, kansallinen voittoa tavoittelematon järjestö.

Ammatillinen Kiinteistöarvioija voi tarjota tarkimman arvion kodin arvoa . Vaikka se voi maksaa noin $ 300- tai $ 400 saada arvio ennen laitat talon markkinoille avulla voit määrittää realistinen hinta.

3. Niiden provisio on neuvoteltavissa

Listing aineet voivat odottaa sinua hyväksymään komission – yleensä noin 6% myyntihinnasta – epäilemättä, mutta et todellakaan ei tarvitse. Vaikka se voi olla epämiellyttävä, neuvottelee provision on täysin omassa oikeuksia, ja sinun pitäisi keskustella siitä ennen allekirjoittamista minkäänlaista sopimusta. Aloita kysymällä erityisiä kysymyksiä siitä, kuinka paljon menee suoraan agentti ja palvelun tasoa voit odottaa vastineeksi mainittua provisiota.

Neuvoteltaessa, on tärkeää tietää, että listalle aineet tyypillisesti jakaa komission kanssa ostajan agentti. Ne voivat kukin joutua maksamaan osan aiheutuneista komission niiden pankkiiriliikkeen, samoin.

4. He eivät ole aivan varma, avoimien ovien auttaa

Vaikka jotkut listaus aineet vaativat avoin talot ovat elintärkeitä, tilastot kertovat toinen juttu: Vuonna 2017 vain 7% ostajat löysivät uuden kodin avoimien ovien tai piha merkki, mukaan National Association of Realtors (NAR) tutkimus.

Ostajia, jotka ajoittaa osoituksia ovat lähes aina taloudellisesti seulottu, Bill Gassetin, kiinteistönvälittäjä on RE / MAX Executive Realty Hopkinton, Massachusetts, sanoi sähköpostia. Avoimet ovet ostajat, toisaalta, ei ehkä vielä preapproved lainanantajan.

Ja sitten on turvallisuus on tärkeä asia. Useimmat myyjät koskaan ajattele, että kuka tahansa voi tulla ovesta avoimen talon, Gasset sanoi. ”Pahin varjopuoli avoimien ovien on varkaus.”

Lopulta valinta olla avoin talo on sinun yksin. Punnita vaaroja vastaan ​​palkintoja huolellisesti ennen kuin päätät.

Osallistuvat avointen ovien ostajana on hyvä tapa saada köytetty osaksi kahden virasto, kiitos NAR Tietoja “hankkimisen syy”, Miller sanoo – itse asiassa, joka aiheutti voit hankkia kotiin. Sääntö sanoo agentti, joka ensimmäisenä esittelee tulevaisuuden koti on oikeutettu täyteen provision.

Jos katsot avoimin ovin ja päättää tehdä tarjouksen, listaus agentti voi ottaa kunniaa mielenkiinnosta. ”Ilman varoitusta sinulle, olet juuri menettänyt oikeuttasi vuokrata oman agentti ja neuvotella hänen maksu”, Miller sanoo. Vältä rajan tänä kuvitteelliseen olemalla huolellinen siitä, miten olla yhteydessä avoimien ovien agentti. Älä anna nimen, allekirjoittaa mitään dokumentaatiota tai keskustella mielipiteesi talon listalle aineella, ellei ole pakko, Miller sanoo. Jos todella avoimien ovien, lähteä ja löytää ostajan agentti, joka voi auttaa sinua tekemään tarjouksen.

5. Heidän palveluntarjoajat eivät aina paras

Koti tarkastaja, kiinteistöt Asiamies, otsikko yritys tai muu palvelun tarjoaja ehdottama agentti ei ole aina paras tai edullisin vaihtoehto. Niiden suositeltava tarjoaja voi olla tuttava, tai joissakin tapauksissa, halukas antamaan aine kannustimena että siirrolla.

Kuluttajien tulisi haastatella useita potentiaalisia tarjoajia ja tehdä omat päätöksensä, ketä palkata, harty sanoo.

Valitse kiinteistönvälittäjä huolellisesti

Välttää työskentelee väärään agentti, älä palkata ensimmäinen puhut, vaikka he ovat ”kaverin kaveri.” Näiden ohjeiden hallita tilannetta alusta alkaen.

Haastattelu useita kiinteistönvälittäjät. Pyydä jokaista ehdokasta, miten ne aikovat joiden avulla voit ostaa tai myydä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Aina pyytää viitteet, katso luettelo niiden viimeaikaisten tapahtumien ja kysyä, jos he ovat valmiita neuvottelemaan niiden provision.

Palkata tarkka tarvittavat taidot. Vaikka he voivat tehdä niin osto ja myynti puolin liiketoimen monta aineita erikoistuneet toisella puolella tai toisella. Käytä tätä eduksesi. Jos ostat, löytää ostajan edustaja, joka tulee ottaa aikaa ja auttaa sinua löytämään mitä etsit. Jos myyt, etsi listaus agentti, joka on ollut hakemalla hyvän hinnan ja sulkeminen aikataulussa.

Hanki kiinteistön asianajaja mukana. Vaikka ei aina vaadita valtion lailla, joilla oli itsenäinen asianajaja tarkastelun kaikkiin sopimuksiin voi olla viisasta. Toisin aineet, kiinteistöt asianajajat voivat laillisesti tarjota neuvontaa kaikissa osissa ostosopimuksen, Miller sanoo.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.